Okuldan bir asistana aşık oldum :(

kızların sorunu kendilerine biraz güleryüz ve ilgi gösteren kişiye aşık olmak. izin verin önce o size aşık olsun. kendinize aşık olmak için izin vermeyin.

sadece sosyal arkadaşınız gibi davranın. gülün, eğlenin ama beklenti içinde olmayın. hele aşık hiç olmayın

ulaşılabilirlik erkekleri cezbetmiyor.. "ulasılamayan" kızlar cekiyor die düşünüorum..umursamaz tavırlar daha ii ama bunu coğu kadın yapamıyor..yaradılışımıza ters sanrm..

İşte sanki bizim güleryüzümüze onlar aşık oluyormuş gibi

arkadaşlar bnde de aynı sorun vardı ama ben bunu faceden sildim şimdi de ilişkisi olup olmadığını merak etmekteym naptını fln hyr bilsem çok rahat edicem.hep ? işareti olarak kalmasını istemiyorum.onu görebilmenin eklemekten başka bi yolu var mı? şimdi beni silmiş der.yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba, eger ogrencilerini tanisa da tanimasa da gelen istekleri kabul ediyosa fake hesap acip istek yollayablrsn veya kendi facenden istek yollarsn, istegi yollarken de msj ilistirirsin 'hocam bi ara hesabm calnmsti, bicok arkadasimi silmsler, hesabimi tekrar kullanmaya basladgktan bi sure sonra fark ettm bunu. siz de silinenler arasndaymssnz, silinen arkadaslarma tekarar istek yolluyorum bu yuzden sze de yolladm, gorsmk uzere' yazarsan o da acaba nie slns de yne eklyo die dsnmez bnce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…