merhaba benn 9. sınıftayım derslerim iyi ama okulu hiç sevmiyorum artık soğudum hocalardan nefret ediyorum ilkokuldayken arkadaşlarımı hocalarımı çok seviyordum liseye gçtim arkadaşlarımdan hocalarımdan nefret eder oldum.okula hergün sıkıla sıkıla giidyorum yastığa başımı koyduğumda neredeyse hiç sabah olmasın diye dua ediyorum.napsam okulu sevebilirim bilmiyorum üniversiteye gitmek çok istiyorum bunuda liseden geçtiğini biliyorum ama okulu hiç sevmiyorum ya
merhaba benn 9. sınıftayım derslerim iyi ama okulu hiç sevmiyorum artık soğudum hocalardan nefret ediyorum ilkokuldayken arkadaşlarımı hocalarımı çok seviyordum liseye gçtim arkadaşlarımdan hocalarımdan nefret eder oldum.okula hergün sıkıla sıkıla giidyorum yastığa başımı koyduğumda neredeyse hiç sabah olmasın diye dua ediyorum.napsam okulu sevebilirim bilmiyorum üniversiteye gitmek çok istiyorum bunuda liseden geçtiğini biliyorum ama okulu hiç sevmiyorum ya
matematikten özel ders alıyrm öle asosyal bir insan değilim 2 tane çok samimmi olduğum arkadaşım var ama 9. sınıf çok zor çok bunaldım artıkO yaslarda okulu seven cocuk nadirdir ama inan bana gelecekte o gunler mumla araniyor. Zorlandigin derslerde hocalarina danis, yapabiliyorsan ozel ders al ama sakin kendini okuldan sogutma canim.
+ Saglam bir arkadas grubu olusturmaya calis. Hem beraber ders calisirsiniz, hem de arada gezer stres atarsiniz.
2 tane iyi anlaştığm arkadaşlarım var neyse 10. sınıfta düzeleceğine ümit ederek dişimi sıkcamO yaslarda okulu seven cocuk nadirdir ama inan bana gelecekte o gunler mumla araniyor. Zorlandigin derslerde hocalarina danis, yapabiliyorsan ozel ders al ama sakin kendini okuldan sogutma canim.
+ Saglam bir arkadas grubu olusturmaya calis. Hem beraber ders calisirsiniz, hem de arada gezer stres atarsiniz.
matematikten özel ders alıyrm öle asosyal bir insan değilim 2 tane çok samimmi olduğum arkadaşım var ama 9. sınıf çok zor çok bunaldım artık
2 tane iyi anlaştığm arkadaşlarım var neyse 10. sınıfta düzeleceğine ümit ederek dişimi sıkcam
Ben 11 . sınıfım .9'da bende böyle düşünüyordum ilk dönem hele berbattı,okula gitmemek için hasta taklidi yapardım annemi kandırır bir şekilde gitmezdim2. dönem daha bir kaynaştık,sınıf hocamızda muhteşemdi,şanslıydım ki çok iyi 5-6 kişilik arkadaş grubumda vardı.
10'a geçtiğimde sınıfımı fazla sevmedim,sayısalı seçmiştim.Bütün sevdiğim arkadaşlarım başka sınıflara gitti,sınıfta gerçekten nefret ettiğim kişiler var ama ben takmıyorum artık,diğer arkadaşalrımla da hep görüşürüz teneffüslerde,çıkışta beraber gideriz falan
Bu sınıfımdan da 4-5 kişi var iyi olan.Ama takmıyorum ,önemli olan şuan üniversiteye yerleşmem .Gerçekten dostsanız zaten,görüşmeyi hiç bırakmazsınız:)
inş iyi bir üniversiyete gidersin senin az kalmış benim daha 4 senem var :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?