bende nefret ediyorum gitmektennn nefrettt evde butun gun yatmak istiyorum ders calismaktanda nefret ediyorum off ben resmen ev kadinligi icin yaratilmisim :benneyaptimkl:
Dokuzuncu sınıfta herkes aynı şeyleri yaşar. Son sene de keşke hiç bitmese diye aglanilir genelde. Halen daha liseye dönsem diye düşünürüm. Lisedeki eğlence ortam arkadaşlar samimiyet başka zaman olmayacak. Kendini çok darlama, herkesi tanımaya çalış. Hiç ummadığın biri en yakın arkadaş olur, kader ortağı olursun benim gibi. :)
simdi bazi arkadaslar tepki gosterecek ama bi ogretmen olarak soyluyorum gercekten ogrenci olmak cok zor.gunun buyuk bi cogunlugu o siralarda ders dinlemekle geciyor ve bi kac dersten sonra ogrencilerde enerji kalmiyor.kesinlikle bu sistemin degismesi lazim.sana gelecek olursak ilk yil hep oyle olur sonra bi kac guzel arkadas bulunca ortamada alisinca okula gitmek icin can atacaksin
Konu sahibinin lisesi bitmiş eğer devam etmişse üniversiteye bile başlamış olması gerek. Ya da o cok sevdiği ev hanımlığı dönemine adım attığı zamanlardır Konu hortlamış beş önceki