okullar açılmalı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğitim eğitim demeyi biz de istemezdik inanın. Ama asıl enkaz gerçekten eğitim. Ve örneğinizdeki tüm alavere dalaverede de bir yerden değil binbir yerden eğitime,eğitimsizliğe geliyor yine. Eğitim düzelmeden ekonomi,toplum,sağlık hiçbir şey düzelmez.Sizi anlamaya çalışıyorum ama zaten birçok eksiği olan (fiziki değil)okullarda her olumsuzlukta nesli gözden çıkararak kendi sonumuzu hazırlıyoruz.

demek istediğim şu paranın otelleremi verilsin istersin yoksa depremzedelere harcanmasınımı?

demek istediğim şu paranın otelleremi verilsin istersin yoksa depremzedelere harcanmasınımı?

Otellere verilecek para da depremzedeler harcanacak paranın bir parçası, barınma parasız olmaz. Bedavaya getirmek için KYK yurduna insanları atmak kabul edilebilir bir çözüm değil ki. Bu insanlar ne zamana kadar KYKda yaşayabilir? İlk etap olarak otellere bir miktar para verilir, sonra kalıcı konut çözümü yapılır. bana kalırsa da otel gereksiz çok sevgili devlet büyüklerimizin en karlı yerlerde daireleri, villaları var herkes evine bir aile yerleştirise sorun çözülür.

eğitimli insanlar mesleğe getirilebiliyormu? parası olan cahilce torpille bir yerlere geliyor. şu tutuklanan mütahitlerin kaçı cidden eğitimli

eğitimli insanlar mesleğe getirilebiliyormu? parası olan cahilce torpille bir yerlere geliyor. şu tutuklanan mütahitlerin kaçı cidden eğitimli
Tutuklananlar eğitimli diye nerde dedim ki? Bu bütün yolsuzluk,haksızlık bunlar da eğitim ile binbir yerden ilgili dedim.

insanları lojmanlara yerleştirdiler ev açıldı. kyk yurtları otellerde insanlar aldı ama hala yeterli değilmiş küçük bir topluluktan bahsetmiyoruz milyon insan var

Oturup enkazi izleyeceklerine okulda karton kessinler dedim orange. Bu tabii ki onlara sihirli değnek gibi bir etki yapmayacak. Ama kan ölüm görmekten daha faydalı olacak.
Yok ben seni anlıyorum pamuk, diyorum ya gitmemek de faydalı değil ama gitmek de bana çok sağlıklı gelmiyor. En azından bizdeki sistemle. Japonya'daki sistem nedir bilmem ama tsunami yaşamış çocuğu alıp çat diye oturtmamışlardır sınıflara öncesinde bir psikolojik ilk yardım yapılmıştır destek verilmiştir. Bizde bunun olacağına benim inancım çok çok az. Onu da hesaba katmak lazım. Ha inşallah ben yanılırım da ön yargımdan dolayı utanırım, bakalım

Ben sizin demek istediğinizi anladım. Katılıyorum da.Bugün her işten meslekten insan müteahhit. Orda ortak noktadayız. Ben KYK'dan başka bir çözüm mutlaka vardır,bulunmalı diyorum.
bende en başından bunlar çözülmeliydi diyorum. neden deprem olduktan sonra çadır üretiliyor ondan önce üret. neden afat çok az kişi neden ulaşamıyorlar bu kadar para veriliyor neden önceden hazırlık yapılmıyor 99 depreminde zaten bunlar yaşandı niye o kadar insan öldü. bebekler öldü.. yorumun için teşekkür ederim

Hepimizin aklında aynı sorular var. Bunalıyor insan düşündükçe. 10lu zincirleme kaza olur trafik lambası sonra getirilir.Deprem olur imar denetimi sonra yapılır. Değişmeyen bu tedbirsizlik öldürüyor hepimizi.

bizde binamızın deprem için denetlenmesini istedik uçuk bir fiyat vermişler ne kadar olduğunu unuttum. güvende olduğumuzu bile bilemiyoruz

Eğitim yalnizca türev integral inkılap tarihi de değil ki. Doğru olmayı, dürüst olmayı, ahlak sahibi olmayi önce ailede sonra okulda öğreniyoruz. Müfredatta Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersimiz var. Ahlak bilgisi.

4 katlı apartman için 60 bin fiyat verildi gözümle gördüm.
Bunu ödeyebilen kaç aile çıkar ki?
Yüksek katlı daireler için çıkan fiyatı düşünemiyorum.Bu ülkede şans eseri yaşıyoruz.En ucuz şey insan hayatı olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…