Tanımadığım etmediğim bir sürü kadın var burada. Kimse benim düşmanım değil. Niye olsun ki? Ama gelip bana kes, laf kalabalığı yapma dersen o zaman ben de sinirlenirim.Aynen öyle.
Herkes burada fikir belirtiyor, sanki birileri başkalarının iyiliğini baltalıyor gibi konuşuluyor.
Hepimiz insan gibi fikir belirtiyoruz, burada düzgünce konuşulsa herkes fikrini söylese amenna. Ne gerek var belirli bir kesimi ayırıp diğer kesimleri aşağıda görmeye? Şu kaosun içinde yapılacak şey mi?
Çok haklısınız özür dilerim …Biraz sakin olsanız... Bu üslup,saldırganlık... Neden seviyesiyle tartışamıyoruz?Aslında çok güzel bir konu açıldı. Kimilerinin muallakta kaldığı noktalar var. Sesimizin ayarını biraz düşürsek.Lütfen...
Tartisalim o zaman kacmayalim. Herkes devekusu olmus ulkede. Ben birinci derece deprem bolgesinden biriyim. Ne siddette, ne uzaklikta, ne derinlikte deprem sehirlere ne yapar biliyorum. Bu deprem bana uzaktaydi ama 7.7 olmus 7 km de olmusu duydugum an ben kaldim gocugun altinda. Herkes kessin zirlamayi aklina basina alsin. Once zarar goren insanlarimiza garanti verilsin sonra da gorecek olan bizlere. Sekteye ugramayan tek sey cektigimiz acı oluyor nedense hep.
ben ekran görüntülerini aldım, suç duyurusunda bulunacağım.Yazdığım mesajların hepsi orta da . Söyledıklerim orta da .
Senin dediğin gibi halkı kin ve düşmanlıga tahrik edecek tek bir kelime yok . Siz derken ne anlamda söyledığim belli .
Ama sen aleni hayatında görmediğin tanımadığın bir insana nefret dolu şekilde hakaret ediyorsun ıkı kez yaptın bunu ve sonucuna tabi ki katlanacaksın
Belki de haklısınızTüm mesaj ve yorumları okudum . Ortalığı ateşe veren sizsiniz . Saldırganlık hakaret ne demek bunlar ne kadar ayıp .
Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil ki .
Siz resmen hakaret ediyorsunuz .
“Siz ve sizin gibiler “ halkı kin ve düşmanlıga teşvik ediyorsa vah yandık o zaman .
Resmen çıldırmış gibisiniz .
Deprem oldu , ölen sayısı 30 bine yaklaştı , bişeylerden ders çıkartmak gerekirken , sırf sızın gibi düşünmediği için ortalığı ateşe vermişsiniz . Çok çok üzücü .
Ben de sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum. Sizi görünce bir tanıdığımı görmüş gibi oluyorum. Çocuklara yaklaşımınız beni çok mutlu etti. Eminim sizi çok seviyorlardir. Bir süre öncesine kadar ben de yurtdışı geçerliliği olan bir egitim alinmasi gerektiğini düşünüyordum. Şimdi umudum var ülkeme dair. Üniversiteli gençlerin de var biliyorum. Soldurmasınlar.Forum üyeliğimden beri sizin fikirlerinizi ve sizi hakikaten çok yakın hissediyorum kendime. Noktası virgülüne kadar haklısınız. Aynı endişeleri taşıyoruz maalesef...Ben bir öğretmenim. Ne kadar çok gence dil döktüğümü bilemezsiniz ülkeden gitme fikirlerini akıllarından atmaları için.Ben bugün kendi çabamı sorguluyorum ve çok üzülüyorum. Turizm, ekonomi,gövde gösterisi hep eğitimin önünde. Tıp öğrencisi 2 buçuk sene online eğitim aldı ne bekleyeceğiz ki?Binlercesi var bu örneğin. Biz eğitimde enkaz altındayız ve sesimizi duyan yok..
Sen halkı bölmeye çalışıyorsun ne demek ya sen nasıl beni böyle birşeyle daha suçlarsın. Allahım inanamıyorum aldığım şu tepkiye söylenenlere bakSen halkı bölmeye çalışmaya devam ederken iyi, insanları sen ve senin gibiler diye ayrıştırırken iyi dimi? Sen kimsin bu ülkenin vatandaşına sen ve senin gibiler diyorsun önce onun hesabını ver benim hatam varsa özür dileyip çekilmesini bilirim. Siz kendiniz insanları ayrıştırıp karşılık görünce vahh vahh bana birşeyler dediniz oluyor. Sende cezasını çekersin dilerimulasimiz dava eder de görürsün gününü.
Ha sizin dersiniz bunlar mi? Pardon hanimefendi cok farkli frekanslardayız. Ben baska acılar ve kaygilar yasiyorum su an.Peki eyt konusunda fikrinizi sormak istiyorum
Martta maaş beklentisi vardı
Sizce su an ne olmali ne olacak
Birçok hak sahibi bir çok kayip
Bunlar üzerinde çalışacak iş gücü kaybı da var kesinlikle olacak mı denecek yoksa ertelenecek mi?
Başka konu başlıkları da var hepimizi ilgilendiren sırayla önümüze gelecek
Tüm mesaj ve yorumları okudum . Ortalığı ateşe veren sizsiniz . Saldırganlık hakaret ne demek bunlar ne kadar ayıp .
“Siz ve sizin gibiler “ halkı kin ve düşmanlıga teşvik ediyorsa vah yandık o zaman .
Deprem oldu , ölen sayısı 30 bine yaklaştı , bişeylerden ders çıkartmak gerekirken , sırf sızın gibi düşünmediği için ortalığı ateşe vermişsiniz . Çok çok üzücü .
Şu kalınlaştırdığım cümleler, rastgele konuya tüm cevap yazan üyelere hitaben yazılmış. Herkesi zan altında bırakacak şekilde ortaya laf atarsan, birileri de cevap verir. Ondan sonra da biz mi çıldırmış oluyoruz? Durduk yere bir sürü insana provokatif derken iyi ama?10 tane il yıkılmış , devlet maddi olarak ne kadar zor durumda kalacak bunu düşündünüz mü hiç ?
Turizme akacak para diyorsunuz , pes diyorum ya.
Sizce şu felakette devlet yöneticileri turizmden gelecek para akışı için mi depremzedeleri kyk yurduna yerleştirdi ?
Birazcık vicdan . Şu günlerlerde bile hala prokovatif cümleler yargılar yakışmıyor .
10 tane il yıkılmış , devlet maddi olarak ne kadar zor durumda kalacak bunu düşündünüz mü hiç ?
Turizme akacak para diyorsunuz , pes diyorum ya.
Sizce şu felakette devlet yöneticileri turizmden gelecek para akışı için mi depremzedeleri kyk yurduna yerleştirdi ?
Birazcık vicdan . Şu günlerlerde bile hala prokovatif cümleler yargılar yakışmıyor .
Hanımefendi, böyle bir durumda “siz ve sizin gibiler” tarzı söylemek bölmek bana göre. İnsanlar ve ben bu yüzden size tepki gösterdik.Sen halkı bölmeye çalışıyorsun ne demek ya sen nasıl beni böyle birşeyle daha suçlarsın. Allahım inanamıyorum aldığım şu tepkiye söylenenlere bak
Hayatımın hiç bir noktasında bu derece olayı kendınden dışarı çevirebilen üste çıkmak içim iftira atmaktan dahi çekinmeyen bir insanla karşılaşmadım ilk oldu ama
Ha sizin dersiniz bunlar mi? Pardon hanimefendi cok farkli frekanslardayız. Ben baska acılar ve kaygilar yasiyorum su an.
YaaaBen de sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum. Sizi görünce bir tanıdığımı görmüş gibi oluyorum. Çocuklara yaklaşımınız beni çok mutlu etti. Eminim sizi çok seviyorlardir. Bir süre öncesine kadar ben de yurtdışı geçerliliği olan bir egitim alinmasi gerektiğini düşünüyordum. Şimdi umudum var ülkeme dair. Üniversiteli gençlerin de var biliyorum. Soldurmasınlar.
Evet alın ekran görüntüsünü , hesabını veremeceğim hiçbir şey söylemedimben ekran görüntülerini aldım, suç duyurusunda bulunacağım.
anonim olduğunuzu sanmayın yani, burada ad soyad yazmadınız diye gizlenebileceğinizi sanmayın. nasıl olsa kimliğim saklı, kimse peşime düşemez sanmayın. bunlarla da ilgilenen bir birim var ve sizi oralara şikayet edeceğim.
IP adresiniz kabak gibi gözükerek kapı numarasına varana kadar adres bilgilerinize ulaşmamızı sağlayabiliyor.
daha fazla detay vermek istemiyorum.
Katar konteynır ev gönderiyor diye okudum. Belki karardan dönülür diye umutla bekliyorum.Dört sene kykda kaldım. Mutfak da yok. Çoğunda tuvalet ve duş ortak kullanım. Aile hayatına asla uygun değil. Tamamen geçici durumlar için uygun. Yemekhanede ne verirlerse onu yersin. Çocuklarına bi sahanda yumurta yapamazsın mesela. Kapılarda kilit yok, hiçbir mahremiyet yok.
Bebekler emekleyemeyecekler. Uyuyan bebegini odada bırakıp çocuğunu tuvalete götürmen gerekebilir. Kapi kilitlenmez. Hırsızlık olabilir. Cinsel suçlar ya da ahlaksiz işler olabilir. İnsanın olduğu yerde hepsi olur. Çok rastgele giriliyor işlere. Allah sonumuzu hayr etsin.Dört sene kykda kaldım. Mutfak da yok. Çoğunda tuvalet ve duş ortak kullanım. Aile hayatına asla uygun değil. Tamamen geçici durumlar için uygun. Yemekhanede ne verirlerse onu yersin. Çocuklarına bi sahanda yumurta yapamazsın mesela. Kapılarda kilit yok, hiçbir mahremiyet yok.
Konuyu iyi okuduğunuza emin misiniz? @-Olivia- yı suçlayamazsınız.Tüm mesaj ve yorumları okudum . Ortalığı ateşe veren sizsiniz . Saldırganlık hakaret ne demek bunlar ne kadar ayıp .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?