okullar açılmalı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tanımadığım etmediğim bir sürü kadın var burada. Kimse benim düşmanım değil. Niye olsun ki? Ama gelip bana kes, laf kalabalığı yapma dersen o zaman ben de sinirlenirim.

Çok haklısınız özür dilerim …

Peki eyt konusunda fikrinizi sormak istiyorum
Martta maaş beklentisi vardı
Sizce su an ne olmali ne olacak
Birçok hak sahibi bir çok kayip
Bunlar üzerinde çalışacak iş gücü kaybı da var kesinlikle olacak mı denecek yoksa ertelenecek mi?
Başka konu başlıkları da var hepimizi ilgilendiren sırayla önümüze gelecek

ben ekran görüntülerini aldım, suç duyurusunda bulunacağım.
anonim olduğunuzu sanmayın yani, burada ad soyad yazmadınız diye gizlenebileceğinizi sanmayın. nasıl olsa kimliğim saklı, kimse peşime düşemez sanmayın. bunlarla da ilgilenen bir birim var ve sizi oralara şikayet edeceğim.
IP adresiniz kabak gibi gözükerek kapı numarasına varana kadar adres bilgilerinize ulaşmamızı sağlayabiliyor.
daha fazla detay vermek istemiyorum.

Belki de haklısınız
Sadece böyle bir günde saldırganca cevaplar verdiği için @Kalbimden54 e kızmış olabilirim. Kalkıp burada insanlara da kes, laf kalabalığı yapma demeye de hakkı yok. Kendisi özür dilediğinize göre bende özür dileyebilirim. Ama böyle bir günde böyle şeylere, ortamı germeye ayrışmaya gerek yok. İnsanların kendisine ne kadar neden dolayı tepki gösterdiği belli.
Şuan bu durumda bunları konuşuyor olmamalıyız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum. Sizi görünce bir tanıdığımı görmüş gibi oluyorum. Çocuklara yaklaşımınız beni çok mutlu etti. Eminim sizi çok seviyorlardir. Bir süre öncesine kadar ben de yurtdışı geçerliliği olan bir egitim alinmasi gerektiğini düşünüyordum. Şimdi umudum var ülkeme dair. Üniversiteli gençlerin de var biliyorum. Soldurmasınlar.

Sen halkı bölmeye çalışıyorsun ne demek ya sen nasıl beni böyle birşeyle daha suçlarsın. Allahım inanamıyorum aldığım şu tepkiye söylenenlere bak
Hayatımın hiç bir noktasında bu derece olayı kendınden dışarı çevirebilen üste çıkmak içim iftira atmaktan dahi çekinmeyen bir insanla karşılaşmadım ilk oldu ama

Ha sizin dersiniz bunlar mi? Pardon hanimefendi cok farkli frekanslardayız. Ben baska acılar ve kaygilar yasiyorum su an.

berhann Üyenin konuya ilk mesajını yapıştırıyorum aşağıya. Bize çıldırmış diyen çıldırmamış olan siz, bakın bakalım kim başlatmış.
Şu kalınlaştırdığım cümleler, rastgele konuya tüm cevap yazan üyelere hitaben yazılmış. Herkesi zan altında bırakacak şekilde ortaya laf atarsan, birileri de cevap verir. Ondan sonra da biz mi çıldırmış oluyoruz? Durduk yere bir sürü insana provokatif derken iyi ama?

Peki sizce neden?
Neden mesela saray açılmadı da kyk lar açıldı?
Neden oteller, öğretmenevi, polisevi vs değil de kyklar?
Sizin fikriniz nediR?

Hanımefendi, böyle bir durumda “siz ve sizin gibiler” tarzı söylemek bölmek bana göre. İnsanlar ve ben bu yüzden size tepki gösterdik.
Konunun içinde siyaset yoktu farkında mısınız? Siz kendiniz bekleyeceksiniz edeceksiniz diyerek tepkileri üzerinize çektiniz, haliyle hepimiz kızdık.
Zaman birlik olma zamanı, kimsenin kimseden üstünlüğü de yok ayrıştırılmasına gerekte yok. Herkesin anlatmaya çalıştığı bu. Şuan siyasi görüş katılacak zaman değil, zaman geçsin illaki herkes konuşur.

Ha sizin dersiniz bunlar mi? Pardon hanimefendi cok farkli frekanslardayız. Ben baska acılar ve kaygilar yasiyorum su an.

Yoo yanlış anladınız
Sadece başka platformlarda bununda tartışması var fikrinizi sordum
Ne beni ilgilendiriyor ne etrafımda var.
Yine seçim ertelenmesi
Borsada yaşananlar
Öğrencilerin sözleşmeleri
Sağlıkta yaşanan karmaşa
Kaosun içindeyiz diyorum is gücü yetişmiyor diyorum

Yaaa teşekkür ederim yüzümde tebessüme sebepsiniz şu an. Maalesef gençler çok öfkeli. Ve şu an hepsi karmakarışık. İnşallah soldurmazlar. Empati kuruyorum da çok haklılar. Haklısınız gidin diyemedim ama diyemiyorum.

Evet alın ekran görüntüsünü , hesabını veremeceğim hiçbir şey söylemedim

Katar konteynır ev gönderiyor diye okudum. Belki karardan dönülür diye umutla bekliyorum.

Bebekler emekleyemeyecekler. Uyuyan bebegini odada bırakıp çocuğunu tuvalete götürmen gerekebilir. Kapi kilitlenmez. Hırsızlık olabilir. Cinsel suçlar ya da ahlaksiz işler olabilir. İnsanın olduğu yerde hepsi olur. Çok rastgele giriliyor işlere. Allah sonumuzu hayr etsin.

Benim demek istediğim bu. Hadi makasla karton kesin demekle bu çocukların psikolojisi yerine gelmeyecek. Zaman tanımak gerekiyor. Bu çocukların hangi birine psikolojik destek verilecek? Tpd ve birçok bireysel psikolog online terapi için terapist topluyor gönüllü olarak ama kaçı buna ulaşabilecek?

Ha evde (ev dediğim de yanlarına sığındıkları akrabaları) oturmakla da düzelecek iş değil, ona da katılıyorum.

Konuyu iyi okuduğunuza emin misiniz? @-Olivia- yı suçlayamazsınız.

Bunlarda o üyenin yazdıkları;

Sen gel kendine ! Hayırdır ya Beni görmüş sadece prokovafit , kendin gibi düşünmeyen birini görünce nasılda çıldırıyorsun !
Aynnnnen öyle , zamanı gelsin konuşun , bi yirmi yıl daha konuşmaya devam edeceksiniz , sadece konuşacaksınız . Sen ve senin gibiler .

Ben okulların açılması gerektiğini düşünüyorum. (Tabi 10 ilimiz hariç)

Çocuklarımız okulda sadece bir şeyler öğrenmiyorlar , arkadaşlarıyla vakit geçirip sosyallesiyorlar aynı zamanda .

Yalnız çocuklarımızı gönderdiğimiz okullar depreme dayanıklı mı ?
Ben bunu cok merak ediyorum .
Acilen okulların ve hastanelerin kontrolleri yapılmalı diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…