- 28 Mart 2020
- 21.744
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.374
- 598
Bu cümle yüreğimi yaktı. Çok geçmiş olsun.Sekteye ugramayan tek sey cektigimiz acı oluyor nedense hep.
Depremzedeleri yerleştirmeye 1150 odalı sarayından başlayabilir hükümet.oteller özel mülktür. devlet halkımı oraya yerleştireceğim diyemez çünkü özel mülke bir müdahelede bulunamaz. kyk yurtlarından bir tanesi rahat 1000 aileyi alır. şuan halkımızın barınması daha önemli daha önceden bir önlem alınsaydı harika olurdu ama alınmadı.
o konuda bir bilgim yok. otellere beden yerleştirilemeyeceğinden bahsettim o konudada bir bilgim olursa onuda paylaşırımDepremzedeleri yerleştirmeye 1150 odalı sarayından başlayabilir .
oteller özel mülktür. devlet halkımı oraya yerleştireceğim diyemez çünkü özel mülke bir müdahelede bulunamaz. kyk yurtlarından bir tanesi rahat 1000 aileyi alır. şuan halkımızın barınması daha önemli daha önceden bir önlem alınsaydı harika olurdu ama alınmadı.
ancak milyon insan var 1150 yerleştirildi geri kalanı nerede barınacak? öğretmenevleri zaten paralı devletin baya paraya ihtiyacı var bunları bnaa göre depremzedelerin ihtiyacı yönünde harcasa harika olurDepremzedeleri yerleştirmeye 1150 odalı sarayından başlayabilir hükümet.
Oturup enkazi izleyeceklerine okulda karton kessinler dedim orange. Bu tabii ki onlara sihirli değnek gibi bir etki yapmayacak. Ama kan ölüm görmekten daha faydalı olacak.Eki Görüntüle 3205730
Benim demek istediğim bu. Hadi makasla karton kesin demekle bu çocukların psikolojisi yerine gelmeyecek. Zaman tanımak gerekiyor. Bu çocukların hangi birine psikolojik destek verilecek? Tpd ve birçok bireysel psikolog online terapi için terapist topluyor gönüllü olarak ama kaçı buna ulaşabilecek?
Ha evde (ev dediğim de yanlarına sığındıkları akrabaları) oturmakla da düzelecek iş değil, ona da katılıyorum.
Ben de doğru bulmuyorum kyk yurtlarının boşaltılmasını.o konuda bir bilgim yok. otellere beden yerleştirilemeyeceğinden bahsettim o konudada bir bilgim olursa onuda paylaşırım
bu para havadan gelmiyor ne yazıkki 10 ilin şuan 84 milyar dolar faturası çıkmış bu insanlara bakmakta zorunda neden ekstradan otellere para verilsinkiBen de doğru bulmuyorum kyk yurtlarının boşaltılmasını.
Her durumda eğitimden fedakarlık yapılmaz.
Devlet başka bir yol bulacak .
Otel sahipleriyle ücretleri karşılığında da yerleştirebilirdi mesela .
Neden verilmesin hanımefendi ?bu para havadan gelmiyor ne yazıkki 10 ilin şuan 84 milyar dolar faturası çıkmış bu insanlara bakmakta zorunda neden ekstradan otellere para verilsinki
Ücretini ödesin diyoruz. Hani ekonomimiz şaha kalkıyor diyorlar ya. Ödesin, ne depremzede mağdur olsun ne kyk öğrencileri ne de otel sahipleri. O çocuklar da bir yuva ortaminda büyüsünler. Deniz görsünler, havuzda yüzsünler, animatörlerle oynasın eğlensinler, açik büfede yemekler yesinler.oteller özel mülktür. devlet halkımı oraya yerleştireceğim diyemez çünkü özel mülke bir müdahelede bulunamaz. kyk yurtlarından bir tanesi rahat 1000 aileyi alır. şuan halkımızın barınması daha önemli daha önceden bir önlem alınsaydı harika olurdu ama alınmadı.
Bknz: Sosyal devlet.bu para havadan gelmiyor ne yazıkki 10 ilin şuan 84 milyar dolar faturası çıkmış bu insanlara bakmakta zorunda neden ekstradan otellere para verilsinki
ben devlet çalışanı değilim farkındaysanız.bir şikayetiniz varsa cimere yazabilirsiniz. eğitim eğitim diyorsunuzda asıl iş vicdanda geliyor. cahillikten yıkılmadı o evler. çalınan mazemeden kesilen krişlerden ve depreme uygundur diye rüşvet alıp çürük molozlardan örnek alıp sağlamdır onayı verenlerde problem. bilgili olan insanı işe almayıp rüşvetle torpille mesleğe getirilendir problemNeden verilmesin hanımefendi ?
Farkındaysanız eğitimden bahseliyor.
Yıllardır millet vergi ödüyor , nerede vergiler ?
Yapsın hükümet ne yapıyorsa gençlerin eğitim hakkını elinden almasın .
bu para havadan gelmiyor ne yazıkki 10 ilin şuan 84 milyar dolar faturası çıkmış bu insanlara bakmakta zorunda neden ekstradan otellere para verilsinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?