Bugun itibarıyle okullarda kılık kıyafet serbest olacak.
Ben 10 yıllık lise öğretmenı olarak karara karşıyım
Bızım genclerımızde cok fazla marka takıntısı ozentı olacak..
maddı durumlar herkesın aynı degıl
Artık cocuklarımız yarın hangı ders var degıl hangı kıyafetı giysem dıye dusunecek..
sızın fıkırlerınız neler
ha madem öyle öğretmen olarak ben de kotumu çekip spor ayakkabılarımı giyip gitmek istiyorum okula...çok daha rahat ve verimli olduğumu hissediyorum o şekilde..bunu da yapsınlar madem
çok doğru bir tespit
düşük gelirli aileleri düşünmeden alınmış bir karar olarak görüyorum bu durumda ailelerle çocuklar arasında kavgaların bile yaşanacağını düşünüyorum.
giy kardeşim. ben başımı kapatıyorum. kimseyde hesap vermedim. bence çalışanlar bu konuda kendi devrimini yapmalı ben bu şekide giyinmek istiyorum. kıyafetime karışma.
kılığa kıyafete bziim ülkemizde aşırı önem veriliyor sanırım. eşim yurtdşı okul gezilerine katılmıştı. bizde kravat takım elsibe zorunlğu vardı adamlara bi baktık, kotlu , yakası açık gömlekli ders işliyolar bizi görünce adamlar politikacı sandılar demişti.
ayrıca yabancı sinemalarla bizim dizilere bir bakın. ordaki aktristler hiç şaşalı giyinmezler. ama bizim oyuncular alah ne verdiyse giyinmişlerdir.
öğrenciden ziyade öğretmenin ihtiyacı var buna bence
herkes istediği gibi giyinsin gelsin
kime ne
benım giyimim beynimi mi kısıtlıyor
çalışmamı mı engelliyor
çok dar kafadayız neyazık ki
güya secmeli derslerde cocukların bası zorla kapattırılacak, adım gibi eminim bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?