Okullarda resmi bayram kutlamaları..

Biz pazar gunu kutlayacagiz.gosterilerida oldukca uzun hatta.
Belki hava sartlariyla mi alakali yapiyor okul bilemedim dinlemek icin oldugunu sanmam zaten 1 sonraki gun tatil oluyor.

İl Milli Eğitim cuma kutlanabilir diyorsa sorun yok. Bizimilde de cuma kutlandı mesela. Zaten diğer yıllarda haftasonu kutladık ama o zaman da çocuk bayramını öğretmenler kutlamış oluyor resmen. 80 öğretmen ve 25 30 kadar çocuk. Saçma yani. Göndermiyor veliler haftasonu genelde.

24 Nisan artık tatil değil (3-4 yıldır)

Yok hayır 24 Nisan da eğitime devam ediliyor tatil yok resmiyette
Dogrudur.
Bu durumda p.tesi sali gidecekler.
Ben carsamba persembe teogtan dolayi tatil diye sehir disi programi yaptim.cumada gondermeyecgim 1 gun mu gidecek diyordum.iyi ki varmis p.tesi okul sevindim

Bu kadar yillik ogretmenim hic okul idaresinin karar verdigini gormedim duymadim. Valilik karar verir okullari bilgilendirir.
Haftasonu torenlerine gosterisi olmayan ogrencileri toplamak zor olur.
Ayrica ogretmenlerin de birer ebeveyn oldugunu ve cocuklarina sadece haftasonu vakit ayirabildiklerini unutmamak lazim.

+1

Okulların inisiyatifinde olan bir durum,biz pazar günü kutlayacağız miniklerimleee

biz de pazar yaptık ama hava yağışlı olduğu için konferans salonunda yaptık ve öğretmenler keşke hafta içi olsaydı daha çok çocuk gelirdi diye homurdandılar. okulun vereceği bir karar diye biliyorum. ama genelde hava durumu baz alınmalı. öğretmenler resmi tatil var ben gelemem diyemez.

Bızım bugundu normalde

Biz cumartesı gunu kutladık. Ancak benım suanda 1 ay yıllık ıznım var ısyerımden bu ıznımın 15 gununu cocugum ıcın ayırırım mutlaka kı onu yalnız bırakmıyayım dıye , sızde yıllık ıznınızın b ır kısmını kullanarak bunu yapabılırsınzı daha once de 7 gun kullanır 7 gun bırakırdım

Yine bilmeden ufurulmus.
Resmi bayramlar bayram gunu kutlanir arkadaslar.Ama bazi istisnai durumlar vardir.
1.si ucra koy okullari,birlestirilmis siniflar ilce izni olarak h.ici kutlayabilir.
2.si buyuk merkez okullari protokol kutlamalari geregi h.ici kutlayarak h.sonu ilce kutlamasi yapar.O yuzden h.ici kutlanir.
3.su bagimsiz anaokullari yilsonu gosterileriyle birlestme insiyatiflerine sahiptir.Onlar da resmi gunde kutlamayabilirler.Onun disinda hepimiz dun okullarimiza gittik kutladik.

Kutlasınlar yeter ki hangi gün olursa olsun benim korkum ilerde hiç kutlayamamak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…