Muhtemelen konum kapanicak şimdiden özür dilerim mune ama bunu yazmam gerek bukadar insana başka şekilde seslenemem.
Arkadaşlar elimde kalan fazla eşyaları nereye verebilirim diye bi konu acmistim.Hakkariden bi ilkokul öğretmeni bana mesaj attı ögrencilerimin durumu çok kötü kitap ve kuculen kıyafetlere ihtiyaç var diye.Numarasını aradım ve canı gönülden inandım işyerindeki arkadaşlarla bi çuval kıyafet ve kitap gönderdik.Arkadaslarin içinde şüpheler vardı ya kandirilirsak diye ben daha rica etmeden öğretmen isterseniz whatsaptan yardımlarınızı alan çocukların fotolarini gönderirim dedi.Mudure konuyu açmış pek inanmamislar insanlar yardım etmeye yanasmadiklari icin.Kargoladik ve gönderdiğimiz cuvaldan yaklaşık 80 tane cocuk faydalandi.Ögretmen aradı anlattı çocukların tepkilerini müthiş mutlu oldum.Cuvalda kalan çok küçük kıyafetleri kardeşi olanlar alsın dediğinde çocuklar şaşırmış.O şaşkınlık karşılıksız iyilik gormelerinin şaşkınlığı ve bi çoğunun babası hapiste.Diycegim o ki ilk defa yardımda bulunduk ve tam ihtiyaç sahiplerine ulasti.Lutfen evinizde olan fazla kıyafetleri kuculmusleri kitapları kargolayin.Ve şahsi değil bi okula. Okulun adını açık adresini buraya yazmam doğru olur mu bilemedim özelden sorarsanız veririm hocanın izni olursa telinide veririm.Kargo parasida sorun değil ptt okul adına olan kargolar da %50 indirim yapiyo.30 kiloyu 20 tl ye kargoladik hicbisey.Ben üzerime düşeni yapmak istedim buraya yazarak lütfen hepimiz duyarlı olalım kuytu köşede ha giydim giycem dediğimiz okadar çok şey varki çocuğunuz yoksa kendinizinkinden yollayabilirsiniz belki anneleri giycektir.Buraya kadar okuduğunuz için çok teşekkür ediyorum.Umarim faydası dokunur