okulu bırakmak istiyorum!

cici123456

ben böyleyim!
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
788
118
323
kızlar ben 4 yıldır bir üniversitede okuyorum ve başarılı bir öğrenci değilim babamıın korkusuna okuyorum bölümüm fransızca vee hiç ama hiç bişey anlamıyorum sürekli çalışıyorum ama emeklerimin karşısını alamıyorum bu seferde ben mi kafasızım acaba anlamıyorum diyorum hafta sonu açıköğretim sınavına girdim hiçte kafasız değilmişim Türkçe sınav okadar mutlu oldum ki soruları çözerken ama artık bu sene canıma tak etti pılımı pırtımı toplayıp memleketime gidesim var annem bana destek veriyor babamdan çok çekiniyorum çok yıprandım kızlar burda çok şey öğrendim hayata dair ama çok yıprandım artık çalışasım bile gelmiyor derslere durup durup ağlıyorum çocuk gibi
napmalıyım sizce ?:43:

istemediğin birşeyi yapma canım haklısın babandan korkuyo olabilirsin ama anlamıyormuşsun bundan öteside yokki eminim baban tamam kızabilir ama sonrasında durumu oda kabul edecektir

az önce telefonda konuştukta napiosun dedi valla dedim baba sınavlara girim eğer sonu aynı olursa çeker gelirim bunaldım artık dedim
tamam bakalım bir girde sınavlarına dedi offf off:43:okulun önünden geçesim yok

kıyamam ben sana yaa bak babanda olumsuz konuşmamış herşey yoluna girer hiç sıkma canını hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah

okadar karışıkki kaçıncı sınıfta olduğum şimdi en baştan anlatıyorum
bizim okulda 1-3 2-4 diye bir sistem var benim birden dersim vardi o yüzden 3e geemedim 3e geçmek için 2. sınıfta 1. sınıfın derslerini vermeye çalıştım verdimde ama bu sefer 2. sınıfı boşaldım haliyle 3. sınıfa geçtim ama bu sefer 2 den bir sürü dersim alttan ve hocalar okadar ego sahibi ki anlatamam bu seferde 2. sınıfı verim diye 3 ten 2 ders aldım ama normalde 4.sınıf olmam lazımdı:(

kızlar ben 4 yıldır bir üniversitede okuyorum ve başarılı bir öğrenci değilim babamıın korkusuna okuyorum bölümüm fransızca vee hiç ama hiç bişey anlamıyorum sürekli çalışıyorum ama emeklerimin karşısını alamıyorum bu seferde ben mi kafasızım acaba anlamıyorum diyorum hafta sonu açıköğretim sınavına girdim hiçte kafasız değilmişim Türkçe sınav okadar mutlu oldum ki soruları çözerken ama artık bu sene canıma tak etti pılımı pırtımı toplayıp memleketime gidesim var annem bana destek veriyor babamdan çok çekiniyorum çok yıprandım kızlar burda çok şey öğrendim hayata dair ama çok yıprandım artık çalışasım bile gelmiyor derslere durup durup ağlıyorum çocuk gibi

Hayata karşı geç kalmış değilsin. Hatta geç diye bir şey yoktur hayatta. 20 li yaşların başındayken daha kolaydır karar vermek… evet karar verirsin diretirsin okursun ama hayatın boyunca mutsuz olursun. Karar verirsin bırakırsın yeniden başlarsın bir şeye kaybın sadece 4 yıl olur. Bu 4 yılın da aslında ne kadar az olduğunu yaşın ilerleyince anlarsın. Bırak canım mutlu değilsen…ama bu sene sınava gir ve babana göster bölüm kazan yani ki diretmek için şansın olsun. snava çalışmak için de donduralirsin

kimse başarısız değildir, herkesin dahi olduğu bir alan vardır
sevmediğin bir bölümde okursan, ancak bu kadarı olur zaten.

Son düzenleme:
4 yıldır okuyorsun be güzelim az çok elbet birşeyler öğrenmişsindir bunda emeğine yazık fazla dersin kalmamıştır galiba

Bence okulunu bitir bir yandan da sınava tekrar hazırlan gerçekten istediğin bir bölüm okuyabilirsin..

Üni.de aileden ayrı bunalmamak gerçekten zor ..

Hakkında hayırlısı olsun inşallah ... Yıpratma kendini çalış elinden geleni yap sonrası zaten gelir.....

Hayata karşı geç kalmış değilsin. Hatta geç diye bir şey yoktur hayatta. 20 li yaşların başındayken daha kolaydır karar vermek… evet karar verirsin diretirsin okursun ama hayatın boyunca mutsuz olursun. Karar verirsin bırakırsın yeniden başlarsın bir şeye kaybın sadece 4 yıl olur. Bu 4 yılın da aslında ne kadar az olduğunu yaşın ilerleyince anlarsın. Bırak canım mutlu değilsen…ama bu sene sınava gir ve babana göster bölüm kazan yani ki diretmek için şansın olsun. snava çalışmak için de donduralirsin

açıktan bir bölüm okuyorum zaten ve anladım ki soruları okurken ben başarısz değilmişim anlıyorum çünkü

İstemediğin bir bölümde okuma boşuna zaman kaybetme, babana da güzelce anlat durumu o da anlayışla karşılar merak etme.
İstersen açıköğretimden okuyup hem de çalışabiirsin.

4 yıldır okuyorsun be güzelim az çok elbet birşeyler öğrenmişsindir bunda emeğine yazık fazla dersin kalmamıştır galiba

Bence okulunu bitir bir yandan da sınava tekrar hazırlan gerçekten istediğin bir bölüm okuyabilirsin..

Üni.de aileden ayrı bunalmamak gerçekten zor ..

Hakkında hayırlısı olsun inşallah ... Yıpratma kendini çalış elinden geleni yap sonrası zaten gelir.....

okadar çok dersim var ki anlatamam tabiki öğrendim bişiler ama yetmiyor ki mesela hafta sonu açık öğretim sınavında ben yabancı dil olarak fransızcayı seçtim okadar komikti ki 10 dk mı almadı çözmem ama okul çok zor dersin birini versem birini veremiyorum çalışıyorum cabalıyorum aldığım notlar okadar komik ki

İstemediğin bir bölümde okuma boşuna zaman kaybetme, babana da güzelce anlat durumu o da anlayışla karşılar merak etme.
İstersen açıköğretimden okuyup hem de çalışabiirsin.

bende öyle yapmak istiyorum zaten açığıda özellikle aldım bunu bitiremezsem en azından babama karşı mahcup olmayayım diye
kendi memlektimde olsam kendimi daha güzel geliştiririm kurslara giderim ne bilim ama burda çok mutsuzum ben tek başıma kalıyorum tatsız bir olay yaşadım önceki oda arkadaşımla kimseyle kalamıyorum kira çok para üstüne harcadığım para valla utanıyorum artık kendimden annem babam asla gocunmuyorlar göndermekten kendileri sorar zaten bana paran varmı bak yoksa söle bide tek çocuğumu ben öyle çok bir para sıkıntısı yaşatmadı annemler bana sağolsunlar

Sevmediğin bölümde okumanın anlamı yok
bunca zamanı o bölümde harcayacağına seveceğin bölümü kazanmaya harcayabilirdin

okuduğum bölüm bana gerçekten bir meslek sağlayacak bir bölüm babamın çevresi geniştir iş konusunda sıkıntı çekceğimi hiç sanmıyorum

Hangi bölüm çok merak ettim. Çevre olayına bir şey demiyorum ama gani gani işsiz ordusu gelirken arkadan açıktan okumak artı sağlamaz bence. Yine de sen bilirsin tabi.

Sevmediğin bölümde okumanın anlamı yok
bunca zamanı o bölümde harcayacağına seveceğin bölümü kazanmaya harcayabilirdin

öyle olmadı ki işte burayı kazanınca babam çok mutlu oldu bende devam ettim senelerdir anneme yakınıyorum ama bu sene artık tak etti:43:

Back
X