- 25 Aralık 2012
- 286
- 33
- 68
- Konu Sahibi cici123456
yapman gereken beynını bosaltıp yarınki sınava konsatre olmaya calısmak
iyi gececek tabi inanırsan kendine... inanmak basarmanın yarısıdr canım artık yatki yarın dinc kalkabilesin :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bırakma bence şöyle bırakma istemediğin bir okulda istemediğin bir bölüm okumak zorunda değilsin..ama bence okumak zorundasın..diploma önemli bu devirde.emin olun üniversite bitirmek bıgünün şartlarında sadece öncenin ilkokulunu bitirmek gibi,yüksek lisans ortaokul,doktora lise,doç.lik üni gibi. Ve akademik olarak en hafife alınan doç.lik bir bayan olarak ileriye dönük düşünürseniz hak verirsiniz altın bileziğiniz olsun..kızlar ben 4 yıldır bir üniversitede okuyorum ve başarılı bir öğrenci değilim babamıın korkusuna okuyorum bölümüm fransızca vee hiç ama hiç bişey anlamıyorum sürekli çalışıyorum ama emeklerimin karşısını alamıyorum bu seferde ben mi kafasızım acaba anlamıyorum diyorum hafta sonu açıköğretim sınavına girdim hiçte kafasız değilmişim Türkçe sınav okadar mutlu oldum ki soruları çözerken ama artık bu sene canıma tak etti pılımı pırtımı toplayıp memleketime gidesim var annem bana destek veriyor babamdan çok çekiniyorum çok yıprandım kızlar burda çok şey öğrendim hayata dair ama çok yıprandım artık çalışasım bile gelmiyor derslere durup durup ağlıyorum çocuk gibi
napmalıyım sizce ?![]()
kızlar ben 4 yıldır bir üniversitede okuyorum ve başarılı bir öğrenci değilim babamıın korkusuna okuyorum bölümüm fransızca vee hiç ama hiç bişey anlamıyorum sürekli çalışıyorum ama emeklerimin karşısını alamıyorum bu seferde ben mi kafasızım acaba anlamıyorum diyorum hafta sonu açıköğretim sınavına girdim hiçte kafasız değilmişim Türkçe sınav okadar mutlu oldum ki soruları çözerken ama artık bu sene canıma tak etti pılımı pırtımı toplayıp memleketime gidesim var annem bana destek veriyor babamdan çok çekiniyorum çok yıprandım kızlar burda çok şey öğrendim hayata dair ama çok yıprandım artık çalışasım bile gelmiyor derslere durup durup ağlıyorum çocuk gibi
napmalıyım sizce ?![]()
ay çok sevindim adına baban da kabul etmiş okuyorsun bölümünü :)Bıraktım bıraktım ohhh superde oldu başka bölüm okudum ve bitirdim :)))