okulum uzadı artık her şey bitti sanırım

Bugün bana "dünyanın sonu" gibi gelen şeylerin...Yarın, hayırlara vesile olduğuna şahit olduğum çok olmuştur...

Moral olurmu bilmem ama şöyle düşün,benim ünv biteli 2 yıl oldu.
Hala atanamadım.
Sistem sürekli değişiyor,alımlar sürekli değişiyor..
Sırf atanamıcam diye üzülme,
Okul bittiği halde yıllardır bekleyenler var canım benim.
1yıl hiç geçmez gibi duruyor ama çabuk geçiyor..
Vakit bir türlü geçmez,yıllar,hayatlar geçer göz açıp kapayıncaya kadar..
Çok klişedir ama bu duruma uygun oldu

1 yılı çok büyütme,hiç bir kaybın yok emin ol canım.

seni cok iyi anliyorum sila
bir kizim var 2 dersi kötü agladi agliyacak ne desem dokunuyor
öyle gezen tozan bir cocukda deyil inanki köpek gibi ders calis sonuc 2 ders
artik kurtarma sinavina kaldiiiii allah yardimciniz olsunnnn

Hersey bitmedi aksine daha yeni basliyor. Evde oturma sende. Hatta part-time bile calisabilirsin arada. Aktif gecirilen hic bir sene zaman kaybi degildir.

bence bir sene içersinde hayatını daha güzel bir yola bile sokacak olabilirsin her işte vardır bir hayır yani allah başka dert vermesin yaparsın daha ıyısı bıle olur...

ben de uzatabilirim.yani kalırsam.
sakın böyle düşünme; bende kendimi çok yıprattım.
ama boşuna kenidene zarar verirsin. bu sefer 2 yıl olur allah korusun.
bir de şöyle düşün belki de kpss ile hayırsız bir yere gidecektin ve son anda kalman hayırlı oldu.
belki de bu yıl daha fazla çalışıp ''iyi ki kalmışım'' dediğin bir yer kazanacaksın seneye. tersini düşünüp ben aptal mıyım da kalıyorum diye düşünürsen kendine yardımın olmaz.

Bu ne ya nasıl bir düşünce tarzı?
üniversiteyi kazanmanı sayma 4. sınıfa kadar teklemeden gelmeyi sayma son sene ayağın taşa takılır takılmaz kendini yaftala 'aptalım ben' diye..Kusura bakma ama böyle yaparak cidden aptallık yapıyorsun,silkelen kendine gel,hayat karşına daha ne hayal kırıklıkları çıkaracak,hepsinde havlunu atıp vaz mı gececeksin,bi köşeye gidip ağlayacak mısın???
sinirimi zıplattın bak gece gece:)
o mezuniyete git mutlaka,seneye hakiki diplomanı alınca tanımadığın alt sınıflarla mı atacaksın kepleri?Tabiiki hayır,onu da yapmazsın-bi mantığı yok
ailene yazık değil m?Okutmak için onca zahmet çektikleri kızı şımarıklığından mezuniyet törenine gitmiyor! daha bugün hem sevgilimin hem ev arkadaşlarımın mezuniyet törenindeydim,iki ayrı törende de kepler atılırken o ailelerin yüzünde nasıl bir gurur vardı biliyor musun?Eminim çocuk yetiştirirken çektikleri sıkıntılar o an için sıfırlanmıştı,elinde mendil olmayan tek bir annebaba yoktu.Neden onları böyle bir gururdan mahrum bırakasın,hakkın var mı sence??
bu arada belirteyim sevgilim ve neredeyse tüm arkadaşları okulu uzattu,ev arkadaşlarımın ikisi de yaz okuluna kaldı
ama bunlar o coşkuyu yaşamalarına engel olmadı!

hepinize çok teşekkürler, kendime gelmemde büyük etkiniz oldu, yazdıklarınız çok iyi oldu benim için

okulum 1 dönem uzadı, şubatta mezun olacağım inşallah. önüme bakacağım artık pes etmek yook :)

canım bu kadar abartma,hayatta neler neler oluyor.tabı senın durumun da uzucu bır durum ama allah beterınden ssakınsın.bı gun gelecek bu gununu gulerek hatırlayacaksın.hayat sandıgından da acımasız cunku

Benim de 1 dönemim uzadı ama kayit yaptırmadım kaydm silinir mii

Konu biteli dört yıl olmuş burdan sormussunuz. Neyse konu hakkında bilgimiz olacağını sanmıyorum okulun öğrenci işlerini arasaniz daha iyi olurdu. Ayrica okul uzatinca harc odemek gerekiyor. Siz kayit yaptırmamıssiniz. Kaydiniz silinmese bile kayıtlı olmadığınız aşikar. Mutlaka okulla gorusun yoksa okulunuz +1 sene daha uzar.

1 dönem okul uzatmaktan daha doğal bir şey yok ve bütlere girme şansınız yok mu kafam karıştı . karma enerjide şey var kötüyü çağırırsan kötü gelir iyiyi çağırırsan iyi gelir . Sen iyiyi çağır ve kabullen bu hayatta her şey istediğimiz gibi olmak zorunda değil . Nasip diye bir şey var

benım de tek dersten uzamıstı okulum:)
suanda seneler gecmıs uzerınden 14 senedır calısıyorum
bence okul yıllarının tadını cıkart
bırdaha gerı gelmıyor o yıllar
bır yıl hayata geç atıl ne olucak ki.

şu konuyu kim hortlattı ya eski konulara cevap yazınca kendimi kötü hissediyorum
sanki ilk siz hortlatmıssınız gbi
kız belkı de mezun oldu iş hayatına atıldı :)))
sizden snr da ben yazdım yorum hemen yeni sanıp :)

insanlar üni okumak için yarısıyor sen kuyruga gelmissin azcık sarkmış bitti diyorsun. biraz bekle atanmayı dünyanın sonu degil hem emin ol o beklediğin zamanı boslugu bulamayacaksın calısınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…