eceezgi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 9.066 5.690 398 20 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi *SILA* #41 rib .!.: insanlar üni okumak için yarısıyor sen kuyruga gelmissin azcık sarkmış bitti diyorsun. biraz bekle atanmayı dünyanın sonu degil hem emin ol o beklediğin zamanı boslugu bulamayacaksın calısınca Genişletmek için tıkla... Konu eski konuymus Konu sahibi iş hayatına atılıp emekli bile olmus :)))))))(
rib .!.: insanlar üni okumak için yarısıyor sen kuyruga gelmissin azcık sarkmış bitti diyorsun. biraz bekle atanmayı dünyanın sonu degil hem emin ol o beklediğin zamanı boslugu bulamayacaksın calısınca Genişletmek için tıkla... Konu eski konuymus Konu sahibi iş hayatına atılıp emekli bile olmus :)))))))(
eceezgi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Şubat 2010 9.066 5.690 398 20 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi *SILA* #42 eun123 .!.: yok kız ben değil sabahın 5inde hortlatmışlar konuyu ya sayfa üçe bak Genişletmek için tıkla... Gördüm şimdi:)))
eun123 .!.: yok kız ben değil sabahın 5inde hortlatmışlar konuyu ya sayfa üçe bak Genişletmek için tıkla... Gördüm şimdi:)))