- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.584
- 408
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Nasıl bu kadar rahat senelerinizi harcayabiliyorsunuz, hatta çöpe atıyorsunuz hayret ediyorum. Bilmem kaç kere sınava gir, sonunda 4 yıldır olduğun yerde say... valla görünüşe göre siz okuyacak insan değilsiniz sanırım. Orada yıllarca aynı sırada oturmak yerine bırakın okulu, iş hayatına bir yerden girin. Yaşınız tahminimce 30 a yaklaşmıştır . Yazık günah geçen yıllara. Herkes okumak zorunda değil. Okuyamıyorsanız okuyamıyorsunuzdur.
arkadas dort senedir ekonomi okuyor ama halen birinci sinifta bence konjekturu aciklamk gerekiyor :)bu konjekturde sinavi kazanmak zor bence. kendisinin konu hakkindaki fikirlerini sabah ogrenip, bilhare size yazacagim
arkadas dort senedir ekonomi okuyor ama halen birinci sinifta bence konjekturu aciklamk gerekiyor :)
neyse kinu sahibi ekonomi yanibiktisat mezunuyum kapasite bukadarmis diye begenmedigin bilum dunyada deger goren dunya tarihi degil gelecegini dolayli yolla da olsa elinde tutan bolum ama anlasilan senin okumaya niyetin yok. 20 yasinda girdiysen okuka suanda 24 yasindasin bitirinceye kadar da 28 olacaksin. okulu birak demiyorum ama bari evde oturacagina bir ise gir calis. en sinir oldugum insan tipi. daha nekadar zamnda okukdan atildigini bilmiyorsun. arkadasi kafaya takmissin nasil kendine ait bi gelecek kuracaksin ki? derslerine asil diyenlere atilcam ne gerek var demedigin kalmis.
derdinin dermni burada degil kafanin icinde
valla nasıl harcadın koskoca 4 seneyi.arkadas dort senedir ekonomi okuyor ama halen birinci sinifta bence konjekturu aciklamk gerekiyor :)
neyse kinu sahibi ekonomi yanibiktisat mezunuyum kapasite bukadarmis diye begenmedigin bilum dunyada deger goren dunya tarihi degil gelecegini dolayli yolla da olsa elinde tutan bolum ama anlasilan senin okumaya niyetin yok. 20 yasinda girdiysen okuka suanda 24 yasindasin bitirinceye kadar da 28 olacaksin. okulu birak demiyorum ama bari evde oturacagina bir ise gir calis. en sinir oldugum insan tipi. daha nekadar zamnda okukdan atildigini bilmiyorsun. arkadasi kafaya takmissin nasil kendine ait bi gelecek kuracaksin ki? derslerine asil diyenlere atilcam ne gerek var demedigin kalmis.
derdinin dermni burada degil kafanin icinde
Cok farkli bolumler var ya
Yarım dönem yada 1 sene desen neyse de 4. senemde 1. sınıftayim diyorsun. E naptin bacim sorması ayip ? İse filan girip calissaydin bari. Şimdi nerden baksan 23 24 yaşındasindir. Yani bu yaşlarda rotani coktan belirlemis olman lazımdi. Kusura bakma ama seninki tembelligide aşmış. Başka bölümü filan boşver. Buna asıl ve bi an once işine gücüne bak bence.
Biraz ağır yazdım kusura bakma ama amacım gerçekleri gösterip kendi hayatın için bir şeyler yapmanı sağlamak.
ilk sene belli bir ortalamayı tutturup sonra okul içindeki diğer iibf bölümlerinden birine yatay geçiş yapabilirdin.bunu bilmiyodun galiba. kırılma ama ailene çok üzüldüm, 4 yıl boşuna yapılan harcamalar emekler.Rabbim herkese hayırlı evlat nasib etsin.bu saatten sonra ne yapabilirsiniz bilmiyorum,muhtemelen 4 sene takılmış sonundada lise mezunu olarak kalmış biri olacaksınız..bari aöf ten bişey okuyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?