burada dediğim lafları neden yanlış anlıyorsunuz anlamıyorum. matematik öğretmeninden bahsetmiyorum. fen edebiyat mezunlarından ya da mühendis olup matematik bilenlerden bahsediyorum. arkadaşım öğretmenler bana ne yapıcak Allah aşkına. sadece hiçbir faydaları olmadı. geldiler anlattılar anlattılar gittiler.
ne demek istediğimi daha ayrıntılı anlatıyım? siz öğretmensiniz gidip göz doktorluğunda bir gün idare edebilir misiniz? tasarım yapan mukavemet hesabı yapan bir mühendisliği bir gün yapabilir misiniz? avukat olarak birini bir gün bile savunabilir misiniz? mimar olarak bir proje tasarlayabilir misiniz? bunları bir gün bile yapamazsınız. ama birçok kişi ilkokul ortaokul derslerini gayet idare eder.
önemli olan öğrencilere yaklaşımdır. öğretmenlerin de çoğunda zaten bunu görmedim diyorum. bu alanda kendilerini geliştirmeliler diyorum .kimse öğretmenliği küçümsüyorum diye düşünmesin ama öğretmenlerin eğitim anlamında kendilerini geliştirmeleri lazım ki normal matematik bilenden farkları olsun.