- Konu Sahibi dogruyolubulmak
-
Konu başlığındanda anlaşıldığı üzere okuyup bir meslek sahibi olamadıgım için o kadar pişmanimki arkadaslarima bakıyorum okumuslar iyi yerlere gelmisler kıskançlık degil özenti neden ben yapamadım skn günlerde beni bunalıma sürüklüyor bu psikolojiden kurtulmam gerek evime konsantre olamıyorum. Deli olucam kendimi kötü hissediyorum....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen bendede oluyor o. liseyi beraber bitirdiğimiz ve "saf" diye düşündüğüm insanlar şimdi mimar hemşire falan olmuşlar. üniversiteliler.
bende hem imreniyorum hemde utanıyorum o zaman kendımden. eşim açık öğretimden oku üniversiteyi diyor ama iş ev eş birde derse nasıl yetişicem diye düşünüyorum.
Bu durum canımı yakıyor ayni zamanda geriliyorum... Hayatım evim eşim hersey gözümde kararıyor...Açık öğretim okuyorum ama bisey çıkmaz biliyorum
Bu durum canımı yakıyor ayni zamanda geriliyorum... Hayatım evim eşim hersey gözümde kararıyor...Açık öğretim okuyorum ama bisey çıkmaz biliyorum
Geç sayılmaz. Neden üzülüp durmak yerine, bir yerlerden başlamıyorsunuz.
aynen bendede oluyor o. liseyi beraber bitirdiğimiz ve "saf" diye düşündüğüm insanlar şimdi mimar hemşire falan olmuşlar. üniversiteliler.
bende hem imreniyorum hemde utanıyorum o zaman kendımden. eşim açık öğretimden oku üniversiteyi diyor ama iş ev eş birde derse nasıl yetişicem diye düşünüyorum.
Niye öyle düşünüyorsun sen mücadele ettiğin sürece olmayacak bir şey yok hayatta
Tatlım emin ol yetişirtirirsin teyzem iki küçük çocuğuyla ortaokulu bitirdi bu sene de liseyi bitrecek inşallah yeter ki gayret et
Açık öğretimde dikey geçiş imkanı var. Bu konuyu araştırdınız mı hiç?
konu sahibi arkadaşım, evet keşke zamanında daha iyi yatırımlar yapsaydınız kendinize ama okumak için hiçbir zaman geç değil ve açıköğretimi de düzgünce okuyup sınavları kovalarsanız çok ta güzel şeyler olur.
Allah aşkına yapmayın ya, açıköğretim bu, gece bile okunur yani. hemen hevesinizi kıracak bahaneler üretmeyin. ev-iş-çocuk ile yüksek lisanas yapıyorum gayet te yetişiyorum...
Benim için malesefki çok geç 30 yaşına geldim hic birsey yapamadim.kendimi işeyaramaz hissediyorum
Hayır malesef arastirmadim.Nasil oluyor?
konu sahibi arkadaşım, evet keşke zamanında daha iyi yatırımlar yapsaydınız kendinize ama okumak için hiçbir zaman geç değil ve açıköğretimi de düzgünce okuyup sınavları kovalarsanız çok ta güzel şeyler olur.
Allah aşkına yapmayın ya, açıköğretim bu, gece bile okunur yani. hemen hevesinizi kıracak bahaneler üretmeyin. ev-iş-çocuk ile yüksek lisanas yapıyorum gayet te yetişiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?