Okumadığına bin pişman olanlar

hiçte geç değil okumanın yaşı olmaz yengem 3 çocuğu ile 40 yaşında açıktan ortaokulu bitirdi bu senede liseyi bitiriyor daha sonrada üni ye devam edeceğim diyor.

Bravo yengenize buna azim denir iste.
Okumanin gercekten yasi yok insan isterse hic bir sey engel olamaz.

bende pişmanım lise mezunuyum sadece..
ama seneye sınava girip gidicem ünive...
eşimde çok ısrar ediyo bu konuda git oku oğlumuza daha çok yardımcı olabilirsin fln diye...
sende başla biyerden..

eee daha çok gençmişsin tatlım benim teyzem 36 yaşında o bunu yapıyorsa sen hayli hayli yaparsın emeksiz yemek olmaz yeter ki gönülden iste ve bu hayalinin peşinden koşmaya devam et

Evet haklısınız halk eğitimin kurslari var onlara bu sene başvuru yapıcam aslinda şöyle söyleyeyim ben daha çok bu aptalca psikolojiden kurtulmak istiyorum. Dengemi bozan ben neden okumadım cümlesini artik hayatimdan çıkarmak istiyorum. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neye elimi attiysam geri dönüşü olumsuz erken yasta evlilik çocuk e tabi bitmiş hissediyorsun

olumsuz düşünme umutsuz hiç düşünme başarabileceğine inan kendine güven karşılığını alacaksın emin ol

bende pişmanım lise mezunuyum sadece..
ama seneye sınava girip gidicem ünive...
eşimde çok ısrar ediyo bu konuda git oku oğlumuza daha çok yardımcı olabilirsin fln diye...
sende başla biyerden..

Canım üniv.e hazırlanmak sonrasında okumak, bunlar olunca ilgilenmeni ciddi anlamda azaltacak şeyler aslında.. Eşin oğlumuza daha çok yardımcı olabilirsin demiş ya, onun eğitiminden bahsediyor sanırım, kitaplardan da faydalanabilirsin bunun için.. Bunun için ünive gerek yok, çocuk gelişi bölümü okumayacaksan, sana bu anlamda atıyorum işletmenin falan çok faydası olmaz..Hiç bir şey çocuğunla doyasıya ilgilenmenin yerini tutmaz. Ünivi kazanmak gece gündüz çalışma gerektiriyor çünkü... sonrası da cabası.

Son düzenleme:
hiçte geç değil okumanın yaşı olmaz yengem 3 çocuğu ile 40 yaşında açıktan ortaokulu bitirdi bu senede liseyi bitiriyor daha sonrada üni ye devam edeceğim diyor.

Yengen güçlü bir kadinmis.Takıntıları yok malesefki benim var üzülmekten bisry yapamıyorum

eee daha çok gençmişsin tatlım benim teyzem 36 yaşında o bunu yapıyorsa sen hayli hayli yaparsın emeksiz yemek olmaz yeter ki gönülden iste ve bu hayalinin peşinden koşmaya devam et

inşallah canım yaa başına bi geçsem yaparım biliyorum çünkü henüz bilgilerim taze unutmuş sayılmam derinlemesine bir tekrarla halledebilirim. ama dediğim gibi işte. borçları falan düşünmekten hep 2. plana attım okumayı. Ama inşallah başaracağım.

Konuyu o taraftan ele alırsak haklısınız ama ben hiç okumamaktansa okuyup atanmamayı tercih ederdim en azindan elimden geleni yapmış olurdum fakat okumamamda benden kaynaklanmadi farklı nedenleri vardi simdi kafamdaki bu psikolojiden kurtulup bisryler yapmak istiyorum... Yoksa yapamıyorum ...

artık sadece hedefine odaklan ve allah yardımcın olsun canım

İnsanlar ulaşamadığı şeyleri gözünde çok büyültüyor, şu sitede aklı başında konuşan o kadar çok lise,ortaokul mezunu var ki, dünyada ve ülkemizde o kadar çok ticaretle uğraşıp maddi durumunu yukarıya taşıyan üniversite okumamış insan var ki... Ha tabiki okumak iyi güzel, ama okuduğunuzda herşeyin yoluna gireceğini, iş bulacağını, maddi gücünün artacağını hayale eden ve şu anda bunun hayal kırıklığını yaşayan çok insan var... Ben sadece elinizdeki imkanlarla da başarıyı bulabileceğinizi söylüyorum yanlış anlamayın... Okumayın demiyorum tabi ki.. Okuyamadım diyip elinizi eteğinizi dünyadan çekmeyin diyorum...

2 yıllık özel bi üniversiteden bahsetmişti eşim aslında...
çocuğun bakımıyla alakalı olarak değil bu hani kendimi geliştirmem için söyledi..
bende çok istiyorum gerçekten okumak..
geç belki biraz seninde yazdıkların çok çok doğru hepsini düşündüm ama çocuğumun en azından meslek sahibi bi annesi olması fikri gerçekten güzel geldi bana..
şimdide çalışıyorum ama işte bakalım...

bir arkadaşım açık öğretim işletme okudu. şuan bir bankada çalışıyor. Azim ettikten sonra hiçbirşey için geç değildir.

İşte bida önemli çocuğunun egitimli bir annesi olması hauali bile hoş

Hayırlısı olsun hakkınızda, gönlünüzü ne ferahlatacaksa onu yaşayın İnşallah...

bende okumadiqim icin coook pisman olanlardanim.23 yasindayim we 3 cocuk annesiyim.Universite okumak hep hayalim ama olmadi ewlendim simdide esim sicak bakmiyor hep ozenirdim ama kismet olmadi iste liseyi birincilikle bitirdim hep basarili bir oqrenciydim ama bu bile universiteli olmaya yetmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…