Okumadığına bin pişman olanlar

Benim için malesefki çok geç 30 yaşına geldim hic birsey yapamadim.kendimi işeyaramaz hissediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saçmalıyorsun canım. Babam 50 yaşında 3. dil öğrendi. 2. universitesni sirf beni motive olsun diye bitirdi. Yaşla alakası yok. Eeee eşimde öyle adam 32 yaşında 2. universite ve dil derdinde. Biraz zor oluyor yaş ilerledikçe anlamak ama zamanla aşıyorsun

bir arkadaşım açık öğretim işletme okudu. şuan bir bankada çalışıyor. Azim ettikten sonra hiçbirşey için geç değildir.

Tek hayalim bakaci olmakti staj yaparkende bankadaydim.Banka mülakatlarina girdim olmadi yaş sınırı varmış 29 yada 26 e bende malum 30 oda soğuttu beni açıkçası

Yaşım 36. 3 yılda 4 yıllık lisansı bitirdim bu yıl. 3,91 ortalamayla (Aöf)
Eylül ayında İstanbul Üniversitesi'nde başlayacak bir eğitim programına katılacağım. Sertifikamı aldıktan sonra da Aile danışmanlığı merkezimi açacağım.
Formasyon alma hakkım var. Öğretmen olabilirim.
Ama ben önümüzdeki yıl yüksek lisansa başlamayı hedefliyorum özel bir üniversitede, klinik psikoloji alanında..

Yapabilirsin. Eğer yapmazsan 3 yıl sonra da aynı cümleleri kuruyor olacaksın..
Olumsuz konuşarak, hayıflanarak hiç bir şey başaramaz insan... Yeter ki bir adım at.. bir karar ver gerisi gelir..

Yengen güçlü bir kadinmis.Takıntıları yok malesefki benim var üzülmekten bisry yapamıyorum

yengem sadece çocukları için güçlü görünmeye çalışıyor sadece en büyüğü liseye gidiyor ortanca orta okulda zihinsel özürlü en küçük ilk okulda onda da sosyal fobi var.çocukları için güçlü durmaya çalışıyor. benim sorunlarım var diyerek sıyrılamazsınız işin içinden

Baban mükemmel bir insanmış sırf seni motive etmek için okumuş ne güzel bende kızım için en azından yapabilsem

Keşke olsaymis okuyabilseymissin ama ne yapican nasip insallah bindan sonra istediğin gibi olur canim

Hiç birşey için geç değildir derler ya gerçekten çok doğru. Annem 43 yaşında. 16-17 yaşında evlendi. Babannesi kızlar okumaz mantığında olduğundan 5.sınıftan sonra okutmamışlar. Tarla bağ bahçe köy işi ne olursa artık bunları yapmış annem. Okuması imkansızdı, zaten 7 kardeşler. Köy yerinde hangi birini okutacak ki dedem. Neyse uzatmıyım. Yıllar sonra annem açıkilköğretime kayıt oldu. İlk sınavlarının çoğunu veremedi mat. ing. gibi. ama çalışmaya devam etti ve bir kaç yıl önce ortaokul diplomasını aldı. Geçen dönem de halk eğitimin açtığı ingilizce kursunu gidiyor. Otelde çalıştığı için yabancı misafirlerle iletişim için öğrenmeye çalışıyor. Geçen dönem gittiği kuru bu dönem tekrar alıyor çünkü tam olarak öğrenemediğini düşünüyor. Bu ay kursu bitiyor. Anneme dedim ee anne gelecek dönemde mi gidiceksin ing. ye, yok dedi seneye liseye başlayacam dedi...

Öğrenmenin yaşı yok inanın. Annem bu yaşında okumaya çalışıyor siz neden yapamayasınız ki ?

Haklısın canım ama bunu aşmam gerkiyorki derslere konsantre olayim okuyorum anlamıyorum bir paragrafı 5 kez okuyorum yine olmuyor akloma öyle seyler geliyorki...

Hiç bir şey için gerçekten geç değil yaşadığınız hayatta kaldığınız sürece, açık öğretimden eğitiminize devam edebilir ve bitirebilirsiniz bir süre sonra ayrıca hem evli hem çocuklu olduğunuz için gerçekten çevrenizden güzel tepkiler gelir siz daha da gururlanırsınız yeterki isteyin

Bravo size gerçekten azminize hauran kaldım keşke bende yapabilsem ne güzel olurdu

Baban mükemmel bir insanmış sırf seni motive etmek için okumuş ne güzel bende kızım için en azından yapabilsem

Canım inan öyle olacaksın. Kendini geliştirmek sadece diploma ile olmuyor. Okumayı,anlamayı ve özellikle araştırmayı ne kadar cok seversen kendine o kadar artı katarsın. Kişisel gelişim kitapları oku mutlaka.
Dr. Muammed Bozdağ ruhsal zeka kitabını okuyarak başla. İnan diplomalı eşşeklerde çok. Önemli olan kişisel gelişimin canım

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi geldi kitabı mutlaka okuyacağım .

Ben okuyamama kismini anliyorum ama meslek sahibi olamamayi anlamiyorum kizlar.

En yakin arkadasim lise mezunu ve bir firmada satinalma asistani olarak baslamis liseden hemen sonra 17 yasindan beri calisiyor ve kizin sorumlu oldugu 4 eleman var suan. Ve benim esim kadar maas aliyor. Esim okul yuksek lisans gec baslamis calismaya haliyle. Yani okumak tabi guzel ama meslek sahibi olamamak sizin elinizde bence.

sıkıntın ne söylemişmiydin hatırlamıyorum sorunlarını söylersen belki daha fazla yardımcı olabiliriz :44:

Annem cok destek bu konuda cok istiyor ölmeden göreyim bi yerlere geldiğini kendi parani kendin kazandigini inşallah oylede olur.

sıkıntın ne söylemişmiydin hatırlamıyorum sorunlarını söylersen belki daha fazla yardımcı olabiliriz :44:

Ağır şeyler yaşadım hiç bir zaman bitmeyecek hep devam edecek bi nedenden atamiyiyorum icimden o sıkıntı lari belkide sebep bu

Türkiyede özellikle bu konuda ikiye ayrılıyor kadınlar
Okumayıpta, okuyanlara çalışanlara ve bir yerlere gelebilmeyi başaranlara imrenenler
Birde okuyupta, okumamış olup evde yatıp kocadan bekleyenlere imrenenler
Öylede olmuyor böylede olmuyor.. velhasıl kelam kadın olmak zor iş
Ama yinede mesleğimi seçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…