- 23 Aralık 2012
- 2.948
- 407
- 198
- Konu Sahibi dogruyolubulmak
-
Benim için malesefki çok geç 30 yaşına geldim hic birsey yapamadim.kendimi işeyaramaz hissediyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet haklısınız halk eğitimin kurslari var onlara bu sene başvuru yapıcam aslinda şöyle söyleyeyim ben daha çok bu aptalca psikolojiden kurtulmak istiyorum. Dengemi bozan ben neden okumadım cümlesini artik hayatimdan çıkarmak istiyorum. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUO
Allahdan herşeyin hayırlısını dilemek lazım.Rabbim biz bilmeyiz sen bilirsin. benim hakkımda en hayırlı ne ise onu kıl diye dua etmeliyiz.
demekki böyle olması senin için daha hayırlıymıs boyle dusun rahatla.
bir arkadaşım açık öğretim işletme okudu. şuan bir bankada çalışıyor. Azim ettikten sonra hiçbirşey için geç değildir.
Yengen güçlü bir kadinmis.Takıntıları yok malesefki benim var üzülmekten bisry yapamıyorum
saçmalıyorsun canım. Babam 50 yaşında 3. dil öğrendi. 2. universitesni sirf beni motive olsun diye bitirdi. Yaşla alakası yok. Eeee eşimde öyle adam 32 yaşında 2. universite ve dil derdinde. Biraz zor oluyor yaş ilerledikçe anlamak ama zamanla aşıyorsun
Evet haklısınız halk eğitimin kurslari var onlara bu sene başvuru yapıcam aslinda şöyle söyleyeyim ben daha çok bu aptalca psikolojiden kurtulmak istiyorum. Dengemi bozan ben neden okumadım cümlesini artik hayatimdan çıkarmak istiyorum. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUO
Allahdan herşeyin hayırlısını dilemek lazım.Rabbim biz bilmeyiz sen bilirsin. benim hakkımda en hayırlı ne ise onu kıl diye dua etmeliyiz.
demekki böyle olması senin için daha hayırlıymıs boyle dusun rahatla.
Amin inşallah hayırlısı buymus dua ediyorum canim hemde sürekli ama şu içimi kemiren sacma sapan fikirler olmasa
Hayırlısı olsun hakkınızda, gönlünüzü ne ferahlatacaksa onu yaşayın İnşallah...
bende okumadiqim icin coook pisman olanlardanim.23 yasindayim we 3 cocuk annesiyim.Universite okumak hep hayalim ama olmadi ewlendim simdide esim sicak bakmiyor hep ozenirdim ama kismet olmadi iste liseyi birincilikle bitirdim hep basarili bir oqrenciydim ama bu bile universiteli olmaya yetmedi...
yengem sadece çocukları için güçlü görünmeye çalışıyor sadece en büyüğü liseye gidiyor ortanca orta okulda zihinsel özürlü en küçük ilk okulda onda da sosyal fobi var.çocukları için güçlü durmaya çalışıyor. benim sorunlarım var diyerek sıyrılamazsınız işin içinden
Konu başlığındanda anlaşıldığı üzere okuyup bir meslek sahibi olamadıgım için o kadar pişmanimki arkadaslarima bakıyorum okumuslar iyi yerlere gelmisler kıskançlık degil özenti neden ben yapamadım skn günlerde beni bunalıma sürüklüyor bu psikolojiden kurtulmam gerek evime konsantre olamıyorum. Deli olucam kendimi kötü hissediyorum....
Yaşım 36. 3 yılda 4 yıllık lisansı bitirdim bu yıl. 3,91 ortalamayla (Aöf)
Eylül ayında İstanbul Üniversitesi'nde başlayacak bir eğitim programına katılacağım. Sertifikamı aldıktan sonra da Aile danışmanlığı merkezimi açacağım.
Formasyon alma hakkım var. Öğretmen olabilirim.
Ama ben önümüzdeki yıl yüksek lisansa başlamayı hedefliyorum özel bir üniversitede, klinik psikoloji alanında..
Yapabilirsin. Eğer yapmazsan 3 yıl sonra da aynı cümleleri kuruyor olacaksın..
Olumsuz konuşarak, hayıflanarak hiç bir şey başaramaz insan... Yeter ki bir adım at.. bir karar ver gerisi gelir..
Baban mükemmel bir insanmış sırf seni motive etmek için okumuş ne güzel bende kızım için en azından yapabilsem
Canım inan öyle olacaksın. Kendini geliştirmek sadece diploma ile olmuyor. Okumayı,anlamayı ve özellikle araştırmayı ne kadar cok seversen kendine o kadar artı katarsın. Kişisel gelişim kitapları oku mutlaka.
Dr. Muammer Bozdağ ruhsal zeka kitabını okuyarak başla. İnan diplomalı eşşeklerde çok. Önemli olan kişisel gelişimin canım
Haklısın canım ama bunu aşmam gerkiyorki derslere konsantre olayim okuyorum anlamıyorum bir paragrafı 5 kez okuyorum yine olmuyor akloma öyle seyler geliyorki...
Hiç bir şey için gerçekten geç değil yaşadığınız hayatta kaldığınız sürece, açık öğretimden eğitiminize devam edebilir ve bitirebilirsiniz bir süre sonra ayrıca hem evli hem çocuklu olduğunuz için gerçekten çevrenizden güzel tepkiler gelir siz daha da gururlanırsınızyeterki isteyin
sıkıntın ne söylemişmiydin hatırlamıyorum sorunlarını söylersen belki daha fazla yardımcı olabiliriz :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?