- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.616
- 898
Universite kelimesini duyar duymaz tuylerim diken diken oluyor, midem bulaniyor resmen.
4 yillik guzel bir bolum okuyordum canim istemedi biraktim.
İstemiyorum ya istemiyorum! Okumak istemiyorum!!
DogrudurAklını başına al okumayaıpta ne yapıcaksın evlenip kocaya mahkummu olmak istiyorsun .!!
ben üni.gidemedim içimde kocaman bi yara var sanki
sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın..bir kadının mutlaka ve mutlaka ekonumik özgürlüğü ve diploması olmak zorunda hergün burada neler okuyoruz geleceğiniz için zamanında birtakım sıkıntıları yaşamazsanız ilerde bu günleri düşünüp kafanızı duvarlara vurmanız içten bile değil..öğrencilik çabuk geçiyor hayat sonrasında başlıyor..bugün sahip olduğum her şeyi öğrencilik ve sonraki yıllarında çektiğim sıkıntılara borçluyum.Universite kelimesini duyar duymaz tuylerim diken diken oluyor, midem bulaniyor resmen.
4 yillik guzel bir bolum okuyordum canim istemedi biraktim.
İstemiyorum ya istemiyorum! Okumak istemiyorum!!
Yurt ortamim geliyo aklima, sikintidan patladigim zamanlar geliyo.
Okulda surekli saate bakip ders ne zaman bitecek diye bakip duruyordum.
Arkadas yonunden zaten hic sansli degilim ardi ardina kazik yedim, gerci universitede cogu arkadasliklar boyle olurmus..
Bazen kendimi telkin ediyorum okumak zorundasin, eline bir meslek almak zorundasin, hayat zor gecim zor diyorum. Ama bu beni harekete gecirmiyor.
Kafamda bir meslek yok, ilerde ne is yapmak istedigimi bilmiyorum.
Her allahin gunu meslek testi yapiyorum hiiic yardimci olmuyo.
400-500 TL'ye malolan ve bos bos duran test kitaplarim da cabasi..
Okumasam hayatta 2. Bir planim yok evde kiz kurusu olcam bu gidisle.
Lutfen bana bir seyler soyleyin, kizin sövün ögüt verin ama bir seyler soyleyin lutfeen...
bence sen ne istediğini bilmiyorsun tatlım okumak istemiyorsun evlenmek istemiyorsun çalışmakta sana göre değil eee ne yapcaz seni :)Evlenmek mi, uzak olsun benden. İse girmeyi dusundum hatta girdim bile. İkinci gunun aksami biraktim onu da. Bilmiyorum inanin ne yaptigimi. Hayatimda tek olumlu sey, dort dortluk bir ailem var. Onun disindaki okul arkadaslik is her konuda cuvallamis durumdayim. Hele universite okumam gerektigini dusundukce annem oku dedikce gidip kendimi oldurmek istiyorum o derece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?