Okumak Ne Zor ...

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
27
İçimi dökmek istedim gece gece.Bu ülkede okumak,hele parasız okumak ne zor.KPSS kitaplarını almaya kalksan bir ton para,onunla da bitmiyor,deneme ve soru bankaları da almak gerek.Niye bu kadar pahalı bu kitaplar ya?Neyi nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum ama yapmak zorunda olduğumu biliyorum.Çünkü ilerde kimseye muhtaç olmak istemiyorum.Zor günler ama geçecek diyorum .

Okumayalım diye ellerinden geleni yapıyor devlet. İkinci öğretimler napsın ayda veriyolar 450 tl burs. Dönem harcı 600 tl. Kitapları vs... saymıyorum bile

Kpss kitaplari gerçekten aşırı pahalı. Ben de milletin eskilerine bakıyorum çıkarsa diye. Sonuna kadar haklısınız bilmiyorum ne olacak böyle.

Okumayalım diye ellerinden geleni yapıyor devlet. İkinci öğretimler napsın ayda veriyolar 450 tl burs. Dönem harcı 600 tl. Kitapları vs... saymıyorum bile
Ikinci ogretim kalkmadi mi ya ? Resmen para tuzagi. Bir insan gece okudu diye niye para oder onu da anlamiyorum. Sacmalik.

Ikinci ogretim kalkmadi mi ya ? Resmen para tuzagi. Bir insan gece okudu diye niye para oder onu da anlamiyorum. Sacmalik.

maalesef vaziyet bu. izmirde kimi öğrenci çalıştığından dolayı veya okulun mesafesi yüzünden sabah erken kalkıp gidemediğinden, kimi öğrenci puanları bir nebze daha düşük diye tercih ediyor ikinci öğretimi, sırf hayalindeki bölümü okuyabilmek adına. Bununda bedeli maalesef 600 tl dönem başı. Ben örgünüm ama ikinci öğretim okuyan arkadaşlarım var çok sıkıntı çekiyorlar

Nolacak bu halimiz hiç bilmiyorum,PDF okumaktan gözlerimiz bozulacak.

Ah ah valla yarama tuz bastın. Sınava başvurmak para hadi onu geçtim tercih yapmak bile para. İnşallah emeklerimize değer ne diyeyim. Soru bankası zaten bir hesap çıkarttım 600ü geçti. Bilmiyorum hep gider hep gider. Kazansak değecek ama. Direnmeye devam!

Kazanana kadar ruh sağlığınızdan olacağız diye korkuyorum.Sonra kazanılan paranın kaybedilen sağlık için harcanması ne derece bir kazanç olur bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…