- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Ikinci ogretim kalkmadi mi ya ?Okumayalım diye ellerinden geleni yapıyor devlet. İkinci öğretimler napsın ayda veriyolar 450 tl burs. Dönem harcı 600 tl. Kitapları vs... saymıyorum bile
LisansKpss lisans mı? Önlisans mı?
Bende önlisans kitapları vardı hiç dokunmadım yollayabilirdim ondan sordumLisans
Ikinci ogretim kalkmadi mi ya ?Resmen para tuzagi. Bir insan gece okudu diye niye para oder onu da anlamiyorum. Sacmalik.
Çok teşekkür ederim düşünceniz içinBende önlisans kitapları vardı hiç dokunmadım yollayabilirdim ondan sordum
Nolacak bu halimiz hiç bilmiyorum,PDF okumaktan gözlerimiz bozulacak.Sadece eğitim kitapları değil romanlar hikayeler çocuk boyama kitapları eğitici kitaplr hepsi aşırı pahalı.geçen d&r a girdim arayıp bulamadığm kitabı orda bulurum dedim buldumda 45lira demezmi.almadım tabikide.
Allah hepimize kolaylık versin,bazen umutsuzluğa saplanmaktan korkuyorum .Okumayalım diye ellerinden geleni yapıyor devlet. İkinci öğretimler napsın ayda veriyolar 450 tl burs. Dönem harcı 600 tl. Kitapları vs... saymıyorum bile
Korkutucu bir çağda yaşadığımı düşünüyorum çoğu zaman.Kpss kitaplari gerçekten aşırı pahalı. Ben de milletin eskilerine bakıyorum çıkarsa diye. Sonuna kadar haklısınız bilmiyorum ne olacak böyle.
Daha düşük puanlı, devlet adı altında vakıfmış gibi muamele...Ikinci ogretim kalkmadi mi ya ?Resmen para tuzagi. Bir insan gece okudu diye niye para oder onu da anlamiyorum. Sacmalik.
Sömürü düzeni kuruldu artık,kalkmaz ki.Bu kpss belası kalkmadan, ülke adam olmayacak.
Tek bildiğim bu...
Geçen bulunduğum semtte duvara biri kitaplar bukadar pahalı olmamalı yazmış.demekki herkes dertli.Nolacak bu halimiz hiç bilmiyorum,PDF okumaktan gözlerimiz bozulacak.
Kazanana kadar ruh sağlığınızdan olacağız diye korkuyorum.Sonra kazanılan paranın kaybedilen sağlık için harcanması ne derece bir kazanç olur bilemedim.Ah ah valla yarama tuz bastın. Sınava başvurmak para hadi onu geçtim tercih yapmak bile para. İnşallah emeklerimize değer ne diyeyim. Soru bankası zaten bir hesap çıkarttım 600ü geçti. Bilmiyorum hep gider hep gider. Kazansak değecek ama. Direnmeye devam!
Ortak dertlerimiz arasında.Geçen bulunduğum semtte duvara biri kitaplar bukadar pahalı olmamalı yazmış.demekki herkes dertli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?