- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.600
- 138
- Konu Sahibi Queen Teyze
-
İşte iyice didiklemekten başım ağrıdı inanın o yüzden birde sizlere danışayım dedim. Ailem git kafan dağılsın kendini toplarsın diyorlar.Felsefe yolda olmaktır ve Is alanı olarak felsefeyle yolda kalırsınız ama tabi formasyon alır öğretmen olarak atanabilir ya da psikoloji gibi bir bölümden çap yaparak is olanağınızı arttırabilirsiniz. Tekrar sınava girmek temeliniz ne kadar saglam bilemem ama tavsiyem neye başlarsanız noktasına kadar hesap edip elinizden geleni yaparak başlayın.
Kontenjanı çok az, puanı çok yüksek. Yine de siz bilirsinizFormasyon alıp öğretmen olma durumu var.
Evet baya arttı.Harçlar çok artmış ya 600 küsür nedirkaydımı yenileyemedim
Bu da aklımı karıştırıyor, ailem çok hevesli gitmemi çok istiyorlar olaylardan sonra evde oturmamı istemiyorlar büyük bir bunalım atlattım. Önümde de bu fırsat var. Dgs hakkımda var iyice planlama yapmalıyım.Kontenjanı çok az, puanı çok yüksek. Yine de siz bilirsiniz
Siz kayıt yenilediniz mi felsefeye? Ne zaman denediniz auzef e kaydı ?Olmadığı için mi kayıt yapamadım yani?
Dgs de aklımda sanırım şekillenen taslak felsefe yi okurken dgs, kpss ikilisinide elden bırakmamak duruma göre birine geçerim ya da baktım bölüm sarıyor ona devam ederim.Bence gıda teknikerliginden devam et canım. Zaten severek okumuşsun.
Haklısınız aklımdan çıkmışİkinci üniversite de mezuniyet şartı yok ki okuyor olması yeterli
Alakası yok bence kayıt zamanı geçmiş olabilir
Canim dgs ye gir daha iyi olur. Felsefe atama puanları çok yüksek ve ataması çok az. Zaman harcamaBu da aklımı karıştırıyor, ailem çok hevesli gitmemi çok istiyorlar olaylardan sonra evde oturmamı istemiyorlar büyük bir bunalım atlattım. Önümde de bu fırsat var. Dgs hakkımda var iyice planlama yapmalıyım.
Evet kayıt işlemim tamam.Siz kayıt yenilediniz mi felsefeye? Ne zaman denediniz auzef e kaydı ?
Gitmeyip bir sene dgs ye asıl diyorsun yani kpss ile konular aynı ona da çalışmış olurum. İşte evde oturtmuyorlar yapıştım bende eveCanim dgs ye gir daha iyi olur. Felsefe atama puanları çok yüksek ve ataması çok az. Zaman harcamagıda trknikerligi çok daha iyi
Auzef 2.üniversite kapsamında ilk kayıt 26 ağustosta bitmiş sanırım.Çocuk gelişim 2 yıllık var sadece ..İstanbul ünv.auzef ine bir baksanız?Evet kayıt işlemim tamam.
Çocuk gelişime yapacaktım olmadı sanırım sınavın zaman aralığı geçti.
Abimle araştırıp bakmıştık tüm uzaktan eğitim ünilerine. Dediğiniz gibi tekrar bir şansımı deneyeyim.Auzef 2.üniversite kapsamında ilk kayıt 26 ağustosta bitmiş sanırım.Çocuk gelişim 2 yıllık var sadece ..İstanbul ünv.auzef ine bir baksanız?
Ailenin bunu istemesi de çok kıymetli canım,çok şanslısınGitmeyip bir sene dgs ye asıl diyorsun yani kpss ile konular aynı ona da çalışmış olurum. İşte evde oturtmuyorlar yapıştım bende eve24 saat çıkmasam sesim çıkmaz ruh halim bu oldu bu aralar. Dgs ya da kpss keyfin bilir ama bölüme git dersler bitince otur kütüphane de çalış onlara diyor canım ailemde.
Onun hayatının genel durumu nasıldı? Belki o yüzden fikir ayrılığı olmuştur.Felsefe okuyan birine okulu bırakma dedim diye linclendim ama hala ayni düşünüyorum.
Ailemin de düşüncesi bu yönde değerlendirmeye çalışacağım.Hem kampüs havasi ortam size cok iyi gelir.
Hep diyorum hele ki bu sene yaşadıklarımdan sonra özellikle diyorum iyi ki bana nasip edilen aile bu aile olmuş diye.Ailenin bunu istemesi de çok kıymetli canım,çok şanslısıninş istediğin gibi belirlersin yolunu
Üniversite mezunları sınava girmeden açıköğretim bölümlerine kayıt yapabilir ikinci üniversite olarakİyi akşamlar canlarım :)
Az çok tanıdınız beni, bir evlilik yaptım sekiz ay sürdü ve geçen aylarda yeni boşandım.
Sebepler;
Şİddetli geçimsizlik, eş ailesinin aşırı karışması, ana kuzuluğu ve bardağı taşıran son damla şiddet.
Bu kısmı hayatımın altüst olduğu bir dönemden geçtiğimi belirtmek için anlattım tekrar.
Gelelim fikir danışmak istediğim konuya, başlıktan da anlaşılacağı üzere okumak..
25 yaşındayım önlisans mezunuyum.
Ondan önce dört yıllık bir bölüme gitmiştim iki ay gidip bırakmıştım.
Şimdi ise aftan yararlanıp tekrar kayıt yaptırdım ancak örgüne gitme gibi bir düşüncem yoktu açıktan başka bir bölüm okuyabilmek için kayıt yapmıştım. Malesef açıktan kayıt yapamıyorum tekrar sınava girmem gerek.
Halihazır da kayıtlığı olduğum bölüme mi gitsem yoksa sınavı mı beklesem karar veremiyorum benim yerimde olsanız ne yapardınız? Bir fikir verin bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?