Okumak ya da okumamak? (:

İşte iyice didiklemekten başım ağrıdı inanın o yüzden birde sizlere danışayım dedim. Ailem git kafan dağılsın kendini toplarsın diyorlar.

Kontenjanı çok az, puanı çok yüksek. Yine de siz bilirsiniz
Bu da aklımı karıştırıyor, ailem çok hevesli gitmemi çok istiyorlar olaylardan sonra evde oturmamı istemiyorlar büyük bir bunalım atlattım. Önümde de bu fırsat var. Dgs hakkımda var iyice planlama yapmalıyım.

Bence gıda teknikerliginden devam et canım. Zaten severek okumuşsun.
Dgs de aklımda sanırım şekillenen taslak felsefe yi okurken dgs, kpss ikilisinide elden bırakmamak duruma göre birine geçerim ya da baktım bölüm sarıyor ona devam ederim.

Canim dgs ye gir daha iyi olur. Felsefe atama puanları çok yüksek ve ataması çok az. Zaman harcama gıda trknikerligi çok daha iyi

Canim dgs ye gir daha iyi olur. Felsefe atama puanları çok yüksek ve ataması çok az. Zaman harcama gıda trknikerligi çok daha iyi
Gitmeyip bir sene dgs ye asıl diyorsun yani kpss ile konular aynı ona da çalışmış olurum. İşte evde oturtmuyorlar yapıştım bende eve 24 saat çıkmasam sesim çıkmaz ruh halim bu oldu bu aralar. Dgs ya da kpss keyfin bilir ama bölüme git dersler bitince otur kütüphane de çalış onlara diyor canım ailemde.

Evet kayıt işlemim tamam.
Çocuk gelişime yapacaktım olmadı sanırım sınavın zaman aralığı geçti.
Auzef 2.üniversite kapsamında ilk kayıt 26 ağustosta bitmiş sanırım.Çocuk gelişim 2 yıllık var sadece ..İstanbul ünv.auzef ine bir baksanız?

Auzef 2.üniversite kapsamında ilk kayıt 26 ağustosta bitmiş sanırım.Çocuk gelişim 2 yıllık var sadece ..İstanbul ünv.auzef ine bir baksanız?
Abimle araştırıp bakmıştık tüm uzaktan eğitim ünilerine. Dediğiniz gibi tekrar bir şansımı deneyeyim.

Ailenin bunu istemesi de çok kıymetli canım,çok şanslısın inş istediğin gibi belirlersin yolunu

Aileniz bu kadar destekliyorken örgün öğretim bir programda kaydınız varken ben olsam okula devam ederdim.Gecen gün Felsefe okuyan birine okulu bırakma dedim diye linclendim ama hala ayni düşünüyorum.Felsefe bölümü mezunu olup öğretmenlik yada özel sektörde çalışabilirsiniz.
Hem kampüs havasi ortam size cok iyi gelir.
4 yıl üniversite okumak bence en iyi yatırım.

Not:Lütfen okumak boşuna, KPSS vs yorumlari tekrar yapmayın bana.Ben kadinlarin üniversite mezuniyeti olması gerektiğine inanıyorum.Ayrica Felsefe mezunu çok iyi işlerde çalışan arkadaslarim var.

Ailenin bunu istemesi de çok kıymetli canım,çok şanslısın inş istediğin gibi belirlersin yolunu
Hep diyorum hele ki bu sene yaşadıklarımdan sonra özellikle diyorum iyi ki bana nasip edilen aile bu aile olmuş diye. inşallah çok teşekkür ederim canım benim

Çalışır, para kazanmaya bakardım.
Geri kalan zamanlarimda da kişisel gelişim adina ne varsa ona yoğunlaşırdim.
Bu devirde meslek ya da para kazanmak için okunmaz.

Üniversite mezunları sınava girmeden açıköğretim bölümlerine kayıt yapabilir ikinci üniversite olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…