Okumakta Olduğunuz Kitap?

Gogol-Ölü canlar.

Bu ruslar hep aç gezmişler ama bu kitapta biraz yemek kültürlerini geliştirmişler:Roflol:

bende suan ``James Patterson,Fatima`nin sirri``adli kitabi okuyorum.oldukca sürükleyici..

CHE çok güzel bir konu konu ve tüm paylaşımlar için teşekkürler şimdiden birkaç kitabı listeme aldım ben bu aralar Fakir BAYBURT- Amerikan Sargısı kitabını okuyorum amerikanın marshal yardımları ve davamında köyleri kalkınmak için yaptıkları ama yarardan ziyade zarar getirmelerini çok güzel bir anlatımla sunuyor ilgilenenlere tavsiye ederim .

bende en son muhammed bozdagın sevgi zekası ve ruhsal zeka kıtabını okudum sımdıde peygamberımızın hayatını okuycam

bende şu an rhonda byrne'nin the secret adlı kitabını okuyorum. tavsiye ederim gerçekten.

Umut Sarıkaya - Benimde Söyleyeceklerim Var !
Güzel bir kitap ...

şu an taa ilkokuldayken okuduğum bir şeftali bin şeftaliyi okuyorum
perihan mağdenin yeni kitabını bitirdikten sonra kardeşimin masada duran kitabına gözüm takıldı.
bi an aklıma 10 yaşındaki halim geldi heves edip okumaya başladım.kıskanıyorum çocukları onlar için yazılan kitaplar çok daha güzel...

su an Mehmet Canbolat'in kitabi Vatan Haini Niyazi'yi okuyorum.yarina biter herhalde.ondan sonra da elimde bir sürü kitap var.set halinde ismarlamistim.birine baslarim yine.

işgal ve direniş tavsiye ederim.kan uykusuna daha yeni başladım.tavsiye ederim kızlar.illüminati de güzel bir kitap.kendinize iyi bakıııııın.

Nazlı Eray 'ın " Beyoğlunda Gezersin " adlı kitabına başladım.. Nazlı Eray fantastik şeyler yazıyor, ilginç ve çok zevkli..tavsiye ederim

blogum...

şu an Ian Mcevan'ın Kefaret adlı kitabını okuyorum. biraz ağır bir kitap ama güze bir konu işleyeşi var. detaycı yaşar kemal gibi ince dokuyor kitabını.

Şu an okuduğum kitap "Burak Eldem "2012 MARDUK'LA RANDEVU" adlı kitap hayli ilginç bir konusu var kısaca özetliyim size:

Güneş sistemimizde son sınır,pluton değil modern astronomların 1930'lardan beri GEZEGEN X kod adıyla izini sürdükleri ancaka yerini henüz saptayamadıkları bir gök cismi,kuyrukluyıldızlara benzeyen eliptik yörüngesiyle her 3661 yıldabir dünyamızın yakınından geçiyor.Sümerler ona geçiş gezegeni anlamında Nİ.BU.RU dediler.Babil astronomlarıysa güçlü tanrıları MARDUK'un adıyla onurlandırdılar.Mısır'da " Milyonlarca Yılın Gezegeni " diye anıldı.Son yörünge geçişini İ.Ö. 1649 yılında yapan bu dev gök cismi Thera yanardağının patlamasını da içeren bir dizi doğal afete de yol açmış aralarınada Mısır'dan çıkış'ın da (Exodus) bulunduğu mitlere esin kaynağı oluşturmuş.Maya kozmolojisine göre içinde bulunduğumuz çağın yani "Beşinci Güneş"'in bitiş tarihi olan "26 aralık 2012 " yılının kahramanı yine bu gizemli dev gezegen .3661 yıllık turunu tamamlamak üzere olan MARDUK çok yakında bir kez daha güneş sistemimizede boy gösterecek.Bunun içindir ki Yeni Dünya Düzeninin küresel egemenleri büyük kaos başlamadan baş ağrısı oluşturabilecek bölgelerdeki "pontansiyel hiksosları" tasfiye etme yolunda bir dizi büyük operasyonu gizleyemedikleri bir acelecilikle devreye sokmaya çalışıyorlar.

İşte arkadaşlar kısaca özet bu bence okunması gereken çok ilginç bir kitap insana bazı gerçekleri nasıl çarpıtıldığını doğru oalnların neler olduğunu gösteren bir kitap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…