Okumakta Olduğunuz Kitap?

birincisi harry potter serisinin son kitabı ölümcül takdis.. ancak türkçeye çevrilmediği için ingilizcesinden okuyorum o da çok zor oluyor.. sürekli sözlüğe bakıyorum :Roflol: bir de muzaffer abayhandan seçme gülmece öyküleri..

bu kitabı en kısa zamanda okuyacağım teşekkürler canım :içelim:

Benimde şu An Elimde Safiye Sultan üçlemesi Kitabim Var Ann Chamberlin 'in Romani Hepinize Tavsiye Ederim Arkadaşlar

bende de ŞU HORTUMLU DÜNYADA FİL BİR YALNIZ HAYVANDIR var AHMET ŞERİF İZGÖREN'İN..dünyada ilk kez iade garantisi olan kitap..

su anda sis ve gece adlı kitabı okuyorum cok güzel polisiye ve gerilim sevenlere:1ninca:

Victor Hugo :sefiller çok söper bir kitap tavsiye ederim okumaktan asla sıkılmayacağınız ve iyiki okumuşum diye bileceğiniz bir kitap. yine okuyabilirim bir sürü duyguyu bir arada bulabilirsiniz bazen bir tebesüm bazen gözyaşı bazen keşkeler kısacası okuyun ve yaşayın derim...

yılmaz erdoğan - haybeden gerçeküstü konuşmalar

Merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum, Türkçe öğretmeniyim. Çanakkale Kahramanlarını anlatan çok güzel çizgi romanlar okudum. Türk kahramanlığını olduğu gibi anlatıyor ve çok ilgi çekici Size de tavsiye ederim. http://www.vatanbir.org/?q=cizgi_romanlar_canakkal e_destani

çizgi romanların bir setinde Kurtuluş Savaşında savaşan kadın kahramanlar anlatılıyor. Çocuklarınıza mutlaka okutun derim. Öğrencilerim bayıldı, kitap okumayı sevmeyenler bile bu çizgi romalar sayesinde hem kitap okuma alışkanlığı kazandı hem de tarihi öğrendiler.
Ayrıca çizgi romanların parası vatanbir dergisine kalıyor. Genç arkadaşlarımız Atatürkçü bir dergi çıkarıyorlar bu parayla. Hepinize tavsiye ederim. görüşmek üzere.

leyleklerin uçuşu bitti şeytan yeminine başladım sonunda. kızıl nehirleride bulur okursam eger Jean Christophe GRANGE'ın okunacak kitabı kalmıyo demektir:dance:senağlama

stephen kıng okuyorum ve çok seviyorum şimdide çağımızla ilgili bir kitabını " cep" onu okuyorum.

cep telefonunun insanlara neler yaptığını anlatıyor.

Adam FAVER - Olasılıksız
"Bitirmek için yarını, başkasına anlatmak için bitirmeyi beklemeyeceksiniz."
Ben de kitabı bitirmeden anlatarak bu cümleye dahil olmuş oldum :)

mario levi - bir yaz yağmuruydu yeni başladım. yazarın çeşitli gazete ve dergilerde yayınlanmış yazılarınınn derlemesi. yeni başladım ,:1rolleyes:şimdilik ii. (bazen ii başlayan bir kitabın sonuna doğru sıkılıyorum da....)

BOLEYN KIZI - PHİLİPPA GREGORY

Bir kralın aşkı için birbirleriyle savaşan iki kız kardeşin hikayesi.
aşk ve entrika sevenler ihmal etmeyin.Ben büyük bi zevkle okudum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…