Okumakta Olduğunuz Kitap?

Efendi-2
''BEYAZ MÜSLÜMANLARIN BÜYÜK SIRRI''sONER yALÇIN.
Bu arada araya bir kitap sıkıştırıp okudum.Emin Çölaşan'ın ''ey halkım kovulduk unutma bizi''

Bende yeni şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandırı okudum,şimdi 2 kitap arasında düşünüyorum,ya ferrarisini satan bilgeyi yada yılgın türkleri okuycam.

jean christophe grange şentan yemini yeni bitirdim tavsiye ederim .yazarın türkçeye çevrilmiş bütün kitaplarını okudum.hepsi birbirinden sürükleyici.şuan evde 4 tane kitabı olması lazım ama yok neden mi okuması o kadar zevklıki arkadaşlardan kitaplar eve gelipde rafdaki yerlerini alamıyorlar..paylaşmakda güzel...öyle değil mi

en son Nermin BEZMEN'in SIR-AURARA'NIN İNCİLERİ adlı kitabı okudum.aslında çok güzel ama biraz cinsel içerikli bir kitap.konusuda;95 yaşındaki bir kadının çocuklarına ve torunlarına gençliğinden bu yana cinsellik dahi tüm yaşantısını günlük halinde yazıp öldüğü zaman yanında okumalarını istiyor.

mehmet coskundeniz
in kitaplarini okuyorum su ara
sinan akyuzunkuleri okudum ama adam kadınlara takmis kafayi kadinlari seytan olarak goruyor, pek gercekci degil...

serdar bayraktutanın
anne ben geldim adlı kitabını okuyorum
bir intihar eylemcisinin eve dönüşünü anlatıyor

HALİDE EDİP ADIVAR-SİNEKLİ BAKKAL.
yıllardır arşivimde duran bir kitaptı ama çok kalın bir türlü okumaya cesaret edememiştim sıkılırım diye ama gayet güzelmiş.

Üstün DÖKMEN'İN Küçük Şeyler adlı kitabını okuyorum bitmek üzere

Ben Üstün Dökmen'in Ladesçi adlı kitabına başladım şimdilik iyi gidiyor inşallah sıkılmam:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…