Okumakta Olduğunuz Kitap?

philippa gregory nin boleyn kızı kitabını yeni bitirdim saray entrikalarını sevenlerin ilgisini çekecektir

canan tan yüreğim seni çok sevdi.dün aldım bu gün bitmek üzere arkadaşlar.

GRANGE'ın TAŞ MECLİSİ kitabını yeni bitirdim.. 5 kitap arasında karar vermeye çalışıyorum hangisini okusam diye.. taş meclisi çok güzeldi filmi de var.. tavsiye ederim..

elif şafak'ın şehrin aynaları kitabını okuyorum.elif müthiş bir yazar tüm kitaplarını tavsiye ederim..

İclal aydın_Gördüğüme sevindim adlı kitap bitti şimdide Aziz nesin_ Memurlar adlı kitabı okuyorum çok güzel bir kitap

memduh şevket esendal ayaşlı ile kiracılarına başladım :hooray:

mehmed niyazi Çanakkale Mahşeri. Önce eşim ve babam bir solukta okudular. bugün başladım.önce gözlerim doldu 37. sayfada artık ağlıyordum.

leyleklerin uçuşu bitti şeytan yeminine başladım sonunda. kızıl nehirleride bulur okursam eger Jean Christophe GRANGE'ın okunacak kitabı kalmıyo demektir:dance:senağlama

siyah kan'ı da okuduysan kalmıyosengözlerimebaksanab

a.s.Arkadaşın okuduğu kitabı bende okudum gerçekten güzel bir kitap , insanlar eleştirsede ben yinede tavsiye ediyorum !!Yeni alıp başladığım ise Harun Bayrak Hz.Muhammed'in çok okuduğu dua,Türkçe Dualar..

Mitoloji ve tarih kitapları seti aldım geçen ay ,dün ilk kitaba başladım
Hekim -Noah Gordon
İsfihan'da Maristan'ın hekimlerinin hekimi İbni Sina'nın talebesi Rob J.'nin romanı

ahmet altanın en uzun gece adlı kitabını okuyorum güzel bi kitap tavsiye ederim arkadaşlar

Buket Uzuner-kumral Ada Mavi Tuna'yi Okuyoum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…