Okumakta Olduğunuz Kitap?

nasıl bir kitap canım?biraz bahsedermisin

küçük şeyler psikoloji kitabı.güzel bir kitap,bilerek veya bilmediğimiz hataları güzel anlatan,düşündüren bir kitap.okudukça,bişeyler öğrendikçe düşüncelerin değişiyor yani doğru olanı buluyorsun her konuda güzel yararlı fikirler var.üstün dökmenin diğer kitaplarını okuyanlar var mı?

teşekkürler

''Bir terör efsanesi'' ,ERICH FEIGL..

bu sabah Zülfü Livaneli - Leyla'nın evi 'ni bitirdim (şiddetle tavsiye ederim)... akşam üzeri de Perihan Mağden - Biz kimden kaçıyorduk Anne? ye başladım...

"otostopçunun galaksi rehberi". inanır mısınız 40 ytl verdim .konu açılmışken bu fiyata burdan çüşş demek istiyorum.ve dedim oh be biraz rahatladım şimdi.

örjinalleri oyle oluyor en güzeli cok kitap arkadsin varsa deyistirmek ayni kitabi almamak ben öyle yapiyorum daha ucuz oluyor

maria tadarova'nın BALKANLARI TAHAYYÜL ETMEK adlı kitabını okuyorum...fakat bir roman değil -elbetteki- teorik bir kitap...tavsiye ederim ama sadece uluslararası ilişkilercilere......

Ayşe Kulin'in Gece Selseri'ni okuyorum... Çok sürükleyici değil bence... Bir önce yine Ayşe Kuln'in Veda'sını okumuştum... O çok daha sürükleyiciydi.

şu an doğan cüceloğlunun mış gibi yaşamlar kitabını okuyorum düşünceleriyle davranışları birbirine uymayan insanları anlatıyor

ahmet altanın en uzun geceyi bitirdim.şimdide şeytan yeminine baslıcam.

Kişisel gelişim türü sevenler için ...(şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır)...Ahmet Şerif İzgören in....çok güzel tavsiye ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…