Okumakta Olduğunuz Kitap?

Ben de su anda Ayse Kulin' in "Veda / Esir Sehirde bir Konak" adli romanini okuyorum ve herkese tavsiye ediyorum.

adam fawer....empati
olasılıksız adlı süper bir kitabın yazarının 2. ve şahane kitabı...
srükleyici,bilim felsefe gibi öğeleri içeren bir kitap...
okunulası

das kapital iyidir ben okumuştum birkac kez
felsefenin temel ilkeleri
ailenin özel mülkiyetin ve devletin kökeni
anarşizm mi sosyalizim mi
deger teorileri 1 ve 2
dşn üzerine
doganın diyalektiği
de okumanızı önerecğim kitaplar arasında
ben şuan 'sömürgecilik üzerine 'yi okuyorum

SLM ARKADASLAR BEN BİR KİTAAP MANYAĞI OLARAKDAN BU KONUYU ACAN ARKADASIMA COK TESEKKUR EDIYORUM BURDAN ARKADASLARIMIN OKUDUGU BIR COK KTB SEÇDİM VE ENKISA ZAMANDA ALICAM BUGUN BİR KİTAP BİTİRDİM =)DOĞAN CÜCELOĞLU YENİDEN İNSAN İNSANA HERKESE TAVSİYE EDERİM BİR İLETİŞİM KİTAPI BEN ZEVKLE OKUDUM BUGUN DE VICTOR HUGONUN SEFİLLERE BAŞLICAM HEP OKUMAK İSTİYORDUM GİTDİM HER YERE YANIMDA GÖTÜRÜYORDUM AMA BİR TÜRLÜ BAŞLAYAMIYORDUM KISMETSE BUGÜN BAŞLICAM HERKESE İYİ OKUMLAR

hmmm nedense bu aralar kitap okuma modumda değilim sanırım
Sevdalım Hayat (yarım bırakıldı)
Ye Dua Et Sev (yarım bırakıldı )
Tembel Kızların Zayıflama Rehber (yarım bırakılmak üzere elimde ):roflol::roflol:

ayse kulin---füreya
okuyorum yarıladık bakalımm

ayse kulin---füreya
okuyorum yarıladık bakalımm

Dan Brown nun kıtaplarını okumaktyım suan hatta melekler ve şeytanları ı okuorum butun kıtaplarını sıddetle tavsıye ederım hepsı cok surukleyıcı ve bırbırınden gusel sadece okumadıgım dıjıtal kale kaldı onuda bu bıttıkten sora okucam

Şu anda TOLSTOY - HZ.MUHAMMED 'i okuyorum.Tolstoy'un Rusya'da yasaklanmış ve seneler sonra basılmış bu kitabı.Tolstoy'un peygamberimizin hadislerinden derlemeleri ve müslümanlıktan etkileşimini anlatıyor.Çok objektif bir kitap,tavsiye ederim arkadaşlar.

Ben de Ahmet Hamdi Tanpınar'ın Huzur.

Bu bölümü açan kişiye binlerce teşekkür...

Tolstoy'un Hz.Muhammed'ini ben de okumuştum.

Maeve Binchy / Gumus Yildonumu

Hemen hemen tum kitaplarini begenmisimdir, bu da onlardan biri.

elif şafak- siyah süt. gerçi daha başlarındayım ama hayal krıklığı var biraz.. liste başı kitaplar arasındaydı , çok şey bekledim belki de...

yaşar alptekin "namazla yeniden doğdum" litabını okuyorum bitmek üzere
etkilendiğim bir kitap oldu hayatını ve dönüm noktasını çok güzel anlatmış

yıllar önce Taaşşuki Talat ve Fitnatı okumuştum

basit bir olay örgüsü olmasına rağmen çok etlilemişti

ince bir kitap bir saatte bitirdim ama yeni kitaba başlamaya vaktim olmadı

birde ilhan selçuğun ziverbey köşkünü alacağım..eski bir kitap yaniden basılıyor..

Boleyn Kızı.... Hala bitiremedim ama çok heyecanlı gidiyo. Bitince devamı olan Kraliçenin Soytarısı'na başlıcam inşallah..

hakan günday ın azil adlı kitabını bitirdim çok farklı bir bakış açısı var kitaptan bir alıntı /ceketinin iç cebindeki paketten bir sigara çıkardı.sigaranın filtreli ucunu burnuna dayadı. sağ göz kapağını indirip sigarayı sol gözüyle izledi.sol göz kapağını indirip sağ gözüyle sigarayı izledi.gözbebeklerinin arası yedi santimetreydi.sadece yedi santimetre .oysa gördüğü iki farklı sigaraydı. aynı yüzün taşıdığı iki göz bile dünyayı tamamen farklı algılıyordu.aynı yüzdeki iki gözün arasında bile bakış açısı farkı vardı.kendi gözlerinden kuşku duyduğu o anda yabancı yüzlein neler görebileceğini düşünmek bile istemedi/ çok enteresan bir düşünce tarzı değil mi aynı yazarın kinyas ve kayra isimli kitabını da okumuştum o daha da ilginçti. ikisini de tavsiye ederim...şimdi erca james in eskisi gibi olmayacak isimli kitabına başladım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…