Okumakta Olduğunuz Kitap?

Şu anda yeni başladım zatenkafamçokkarıştı
Anna Gavalda-Onu Seviyordum kitabını okuyorum.Daha 4. sayfasındayım

gogol-palto yu okudum.bugün başlatım ve bugün bittisengözlerimebaksanab

Dogal olarak bebegimi büyütüyorum ve hafta hafta gebelik kitaplarını okuyorum :icecream:

Cengiz Aytmatov- Beyaz Gemi...................................................

az önce jane asher in ihanet adlı kitabını bitirdim akıllıca işlenmiş ve gerçekten şok edici bir roman...ihanet ve intikama dair bir öykü.sonlara doğru sizi beklenmedik ve tüyler ürpertici bir dönüm noktası bekliyor...tavsiye ederim. birazdan hakan gündayın azil adlı kitabına başlayacağım çok methini duydum bitirince yorumlarımı yazarım...

''bağışlayın ve unutun''-lewis smedes-''bağışlamak ve yapılanları unutmak sanıldığı kadar kolay değildir.''psikolojik bi kitap yani güzel ama çok şahane diyemem şimdilik.:uhm:

Maxime Chattam -zamanın kanı diye polisiye gerilim tarzında bi kitap..Yeni başladım ama hiç sürükleyici değil.Zar zor devam ediyorum..Bakalımm

Bu gün yeni bir kitap aldım yakında başlarım.
Siz Kimi Kandırıyorsunuz (Soner Yalçın)
Yakın tarihin gayrıresmi notlarında
gerçeklerle yüzleşmeye hazır mısınız?

Gizemli bir kadının öyküsü
Onu yakından tanıyan, belki de hiç
tanımayan dostlarının ağzından
Kim olduğumuzdan emin olmasak da, kendimize karşı her zaman içten olma cesaretini nasıl ediniriz?
Paulo Coelho, yeni romanı Portobello Cadısı’nda bu sorunun yanıtını arıyor. Portobello Cadısı, Athena adlı gizemli bir kadının öyküsünü, onu çok iyi tanıyan -ya da hiç tanımayan- yakınlarının ağzından anlatıyor.

İnsanlar bir gerçeklik yaratıyorlar, sonra da kendi yarattıkları gerçekliğin kurbanı oluyorlar. Athena işte buna başkaldırdı ve bunun için büyük bir bedel ödedi...

Su içer gibi okuyorum kitabı..Çok beğendim..Size de tavsiye ederim..

canlarım bu kitap bir harika muhakkak okumanız gereken harika bir hayat hikayesi okadar oğladımki hele hikayenin son kısmı mahfetti beni bu gün artık hep ağlarım hatta bir kaç gün etkisinden kurtulamam sanıyorum yazarı ayşe kulin remzi kitabevi basımı

okuyamiyorum uzun zamandir kitap =(
Sinav yaklasiyor ondan.. bir atlatiyim su sinavi okumak istedigim kitaplardan biri füreya.

Istanbula geldigimde alirim yine bir yigin kitap kendime =)

selam bende ayşe kulinin veda sını ve oral çalışların denizler idama giderken adlı kitapları okuyorum..tavsiye ederimmm.

hep erteledim bu kitabı ama sonunda elime alabildim yerimseniben

Da Vinci Şifresi -
Dan Brown

Son düzenleme:
Anne rice==>Pandora

pek ilgilenmezdim bu tip kitaplarla ama çok methettiler bi okiim dedim :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…