Okumakta Olduğunuz Kitap?

turgut özakman-diriliş
burak eldem - Fraternis Kayıp Kitaplar Gizli Kardeşlik

Büyücü'yü bitirdim. Ağır bir romandı hem fiziksel (680 sayfa ve puntolar karınca duası gibi) hem de içerik olarak.Ama 2 gecede bitirecek kadar da gerilimli, güzel, saran bir kitaptı. Son sayfaya kadar insanı sürüklüyor, ama bir gerilim romanı gibi algılamayın. Esasen insan doğası üzerine bir kitap. Okunmasını tavsiye ederim ancak çıtır çerez bir kitap değil, belirteyim.
Peşine Yitik Oğlan,Yitik Kız'ı okudum, sevmedim. Yolculukta, havuz kenarında, kafanızı çok yormayacak çerez niyetine okunabilir bir kitap.
Sonra "Epepe"yi okudum ve resmen kabus idi. Kitap çok güzel, o kabus duygusunu öyle bir veriyor ki, romanın kahramanıyla birlikte resmen daraldığımı, kapana kıstırıldığımı, çaresizliği hissettim. Sonu sadece tatmin etmedi. Ama kitap çok iyiydi. Ya birgün gerçekten dilinden hiç ama hiç anlamadığınız , neresi olduğunu kesinlikle bilemediğiniz, yazılarını okuyamadığınız bir yere düşseydiniz? Eve dönüş yolunu bile bulamıyorsunuz. Tam bir kabus...

bende ılgın olutun neva isimli kitabını okuyorum daha yeni başladım :1rolleyes:

ben şuan halit ertuğrulun şark kızı adlı kitabını okuyorum
çok güzel kitap tavsiye ederim gerçi halit ertuğrulun bütün kitapları güzeldir, bence tabi....

Siyah Süt-Elif Şafak
Sırça Tuzak-Nermin Bezmen

Siyah süt - elif şafak
İhaneti gördüm , Veda- Ayşe Kulin Diriliş-Turgut Özakman hepsini bir arada okuyorum, güncel kitaplar belki ama ,hepside güzel!​

kitabın adı: 5 sevgi dili

yazarı: GARY CHAPMAN

gerçekten güzel bi kitap. evlilikte eşlerin sevgi dilini öğrenme yöntemlerini ve sevgi dillerini anlatan bi kitap. gerçekten evliliğinizin değişeceğini düşünüyorum okumalısınız

yazar ismi: trevanıan

"şibumi" diye bir kitap

aslında kitap güzel de ben konsantre olup bitiremedim bi...

şu anda jane asher in ihanet adlı kitabını okuyorum şimdilik çok güzel gidiyor bitirince yorumlarımı yazarım....

Wilbur Smith / Misir Serisi / 3. Kitabi Büyücüler Krali

Gerilim Macera Romanlarini Sevenler Soluksuz Bir Seri Tavsiye Ederim..

ben bir Wilbur smith hayranıyım ben de hemen hemen bütün romanları vardır..Şimdi de phılıppa gregory nin Boleyn kızını bitirdim.2 ci kitabı Kraliçenin soytarısına dün gece başladım....

bende Naşide Gökbudak'ın "Sıdıka Hanım" kitabını okuyorum. seri şeklinde 3 kitap bu ilki..

normalde türk yazarları çok akıcı bulmam. ama gerçekten de çok akıcı bir anlatımı var. tavsiye ederim.

JEFREY GITOMER

EVET Tarzı küçük altın kitabı

Kendimizi düşüncelerimizle geliştiririz.Eğer hayatınızı iyileştirmek istiyorsanız,önce hayatınıza ve kendinize ilişkin düşüncelerinizi iyileştirmelisiniz.Kendinizi her zaman,her yerde ideal bir hayat yaşaması gereken biri olarak görün..

Yapabilecekleri düşünmek,yapabilme gücünü yaratır...

Ne tür bir görev üstlenmiş olursanız olun,bu görevi başarıyla yerine getirmenizde her şeyden çok tarzınız etkili olacaktır...

bu kitaptan bir kaç alıntı sözler.

frank mccourt angelanın külleri 2'yi okuyorum çoook acıklı bi kitap

müthiş bir kitaptır evet. 2,5 sene önce okumuştum ikisini de. fakirliği, yokluğu, sıkıntıyı, kederi muhteşem bi şekilde anlatmış. çocuk gözüyle fakirliği anlatımı daha da muhteşem..

ben şu sıralar Ayn Rand'ın Pınar isimli romanını okuyorum. bi türlü bitiremedim. iki hafta sonra evleneceğim için fırsatım kalmıyor, ara ara, geceleyin falan anca okuyorum.

Pınar da gerçekten çok güzel bir roman, kendi zamanında bir çoksatanmış zati. acayip hoşuma gidiyor. çok akıcı değil hatta biraz sıkıc bile ama fazlasıyla beğendim

Şu anda Maeve Binchy-Bir Dilek Tut Benim İçin adlı kitabını okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…