Okumakta Olduğunuz Kitap?

bugün başladım...
kütüphaneden aldığım maeve binchy- aşk mutfakta pişer...
arkasından can dündar- yağmurdan sonra'yı okuyacağım.

bnde bugece maeve binchy-hayatın ta kendisi lokantasına başlıycam.

Ahmet Ümit 'in KAVİM kitabını okuyorum polisiye roman sevenlere tavsiye ederim çok güzel bir kitap ...

Deniz Bölükbaşı-- 1 Mart Vakası
Güncel konuları sevenler için güzel bir kitap.
Irak teskeresi ile ilgili bazı gerçekleri ortaya koyuyor.

OLASILIKSIZ okuyan var mı? Bir arkadaşım tavsiye etmişti.. Merak ediyorum, tavsiye edecek olan var mı??

Ben Olasılıksız'ı okudum. Çok güzel ve değişik bi kitap. Sıkmadan hızlı ilerliyor. Tavsiye ederim

Kitapta olma ihtimali çok az dediğimiz bazı şeylerin olasılığının hiç de tahmin ettiğimiz kadar az olmadığını falan açıklıyormuş gerçekten öyle mi? Bir de bütün kitap bu tarz örneklerden mi bahsediyor? Teşekkürler...

Kitap aslında bir roman. Yani şunun olasılığı şu kadardır diye bir bilgi vermiyor. Veriyosa da konunun içine sokarak veriyo o bilgiyi. Çok değişik bi roman anlatamıyorum ama sürükleyici ve güzel :) Örnek vermekten çok bi konusu var o konu üstünden gidiyor. Herhangi bir sürükleyici roman gibi düşünün :) Rica ederim bu arada bence kaçırmayın gerçekten ilginç ve güzel bi roman.

yazarın ismini hatırlamadım ama kitabın adı GAZAP ÜZÜMLERİ eğer okuyan ya yazarın ismini hatırlayan varsa yazssın arkadaşlar dünya klasiklerinden

ben geçen 2 ay içinde 5 kitap bitirdim.
BOLEYN KIZI VE KRALİÇENİN SOYTARISI ikisi de saray entrikalarıyla dolu süper kitaplar tavsiye ederim.
NERMİN BEZMEN SIR, AURA'NIN İNCİLERİ ;bu her iki kitap birbirinin devamı olan kitaplar ve hayatımda iz bırakan en önemli iki kitap diyebilirim.Bütün arkadaşlarıma okuttum :)
Bir diğer kitapta yine NERMİN BEZMEN SIRÇA TUZAK;bu kitapta aile içi entrikları anlatan bir kitap keyifle okuyabilirsiniz.

su an okudugum kitap adi aylin
yazarinin adi ayse kulin
ay yok ben böyle hayat istemm cok karisik ben huzurlu bir hayat isterim

Çok faydalı bir forum olmuş, teşekkürler
Ben şu anda Soner Yalçın'dan Siz Kimi Kandiriyorsunuz isimli kitabı okuyorum ve gerçekten tavsiye ederim.

Ahmet Günbay Yıldız'ın Figan isimli kitabı.çok ama çok iyi bir anlatımla kutuluş zamanında yaşananları anlatıyor.yeri geldi ağladım yeri geldi sinirimden bağırdım.O dönem Türklere yapılan eziyet ve soykırımı o kadar net yazıya dökmüş ki yazar. Mutlaka tavsiye ederim.a.s.

Oya Baydar'ın Kedi Mektupları kitabını bitirdim. Bugün Murathan Mungan Kadından Kentler kitabına başladım. güzel gidiyor. :dance:

Ben şu anda ahmet altan in en uzun gece kitabini okuyorum ve inanin bu kitabi okuduktan soraki kendime sordugum tek soru hayatim boyunca beni bu kadar cok seven biri oldu mu?******** bu soruyu sordum yane kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…