Okumakta Olduğunuz Kitap?

Emin Çölaşan / Kovulduk Ey Halkım Unutma Bizi

Gazeteci Emin Çölaşan, AKP'nin iktidara geldiği 2002 yılından başlayarak, Hürriyet Gazetesi'nden kovulduğu 2007 yılına kadar olan süreci, medya&iktidar ilişkisini açıklıkla ortaya koyan deneyimleri vasıtasıyla anlatıyor.. Bu dönemde neler yazdı, yazılarını kimler ve neden engellemek istedi? Nasıl kovuldu?

Kitap Ekim 2007 yılında yayımlanmış. Ve sadece Ekim ayı basımı 60.000

Konuyla ilgilenenlere tavsiye ederim..

merhaba ;
Boleyn kızı'nı okudum çok uzun gibi gözüksede çok sürükleyici ve etkileyici kitapı bitirip flimini aldım çok sıradan geldi flim tavsiye ederim kitabı şu an elimde italyanca aşk başkadır var ama ben öteki kitabın etkisinden çıkıp bir türlü başlıyamıyorum

kitap-eylül
yazar-mehmet rauf
başlarda biraz sıkıcı gibi okudukca icine ceken bir kitap tavsiye ederim

Bravo okudugun cok iyi bir kitap, benim de elimde iki senedir duruyor o. Yabanci dil oldugu icin geciktiriyorum galiba. Ama cevremde onu okumayan kalmadi. Digerini de tavsiye ederiz : ) Yazarin bir sonraki kitabini yani..

Ben Murathan Mungan'ın "Kadından Kentler" adlı kitabını okuyorum. Kitap roman değil, birkaç hikayenin birleşimi... Farklı kadınlar, farklı hayatlardan kesitler yer alıyor içinde, okuduğunuzda karakterleri analiz ettiğinizde ciddi bir aşinalık duygusu yaşıyorsunuz:) Keyifle okuyorum, zaten Mungan'ın üslubunu çok beğenirim, sizlere de tavsiye ederim...

Bravo okudugun cok iyi bir kitap, benim de elimde iki senedir duruyor o. Yabanci dil oldugu icin geciktiriyorum galiba. Ama cevremde onu okumayan kalmadi. Digerini de tavsiye ederiz : ) Yazarin bir sonraki kitabini yani..

Zaten mesajımda önce diğer kitabını okuduğumu belirtmiştim.. yerimseniben

Bu sevindirici haber.. Sıradakiler listesinde yer alan bir kitap çünkü.. Aylar öncesinde alıp da üst üste koyduğum canım, sevgili, aşkım kitaplarımın arasında bekliyor..

ben empati yi okuyorum şu an adam faver olasılıksızın yazarından çok başarılı bence

Platon'un "Devlet" kitabını okuyorum. Devlet yönetimi,siyasi ve toplumsal sosyo-ekonomik analizler yapmak isteyenlerin mutlaka okuması gereken başyapıt.O zamanlarda insanların neler düşünebildiklerini okudukça,şimdiki yöneticileri ve politikacıları hayli ahmak buluyorum.

Dün akşam Ramses- Işığın Oğlu (Christian Jacq) bitirdim. Bugün Büyücüler Kralı'na (Wilbur Smith) başlıyorum. Bu bitince Wilbur Smith serisinin son kitabı olan 11. Yazıt'ı bitirip, Christian Jacq'ın 5 li Ramses serisini tamamlamayı düşünüyorum. (Sanırım ben de bir yazara başladım mı tüm kitaplarını bitirenlerdenim :))

bende çatı diye bir kitap okudum ardından onun ikinci serisi olan çatıdaki rüzgarı okudum
harika kitaplar tavsiye ederim
ayrıca canan ta ın piraye adlı romanıda güzel şimdi yine canan tan ın yüreğim seni çok sevdi adlı romanına başlayacağım
nermin bezmen in kitaplarını özellikle tavsiye ediyorum

Eleştirel bilimkurgu türünün öncüsü Ursula K.Le Guin'in yazdığı "Yanılsamalar Kenti" ni okuyorum..

Bir gün gelecek, insanlar insanlardan kaçacak delik arayacak.. Füze fırlatma rampalarının üzerlerini çalı, çırpıyla örtüp yeniden avlanarak ve kendi dokudukları giysileri giyerek yaşamaya başlayacaklar.. Her komin arası yürüme mesafesi ile 15-20 gün sürecek.. Ve bir yabancı nereye ait olduğunu bulmak için yolculuğa çıkacak..
Kısaca böyle bir toparlama yapabilirim kitapla ilgili.. İlgilenenler olursa daha detaylı da anlatabilirim. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…