Okumakta Olduğunuz Kitap?

Ölü Erkek Kuşlar ........Birkaç dakika önce bitti çok şükür .:teytey:Sıkılsamda pes etmedim .Bana pek sürükleyici gelmedi belki bir sürpriz sonunda olur diye bekledim ama olması gereken oldu.

iki kitap birden elimde şu an, sunay akın- onlar hep oradaydı ve inci aral safran sarı....

adam fawer olasızlık kitabına basladım...gercekten tavsıye edıyorum ben cok begendim..

Dün bitirdim Maeve Binchy == Gümüş Yıl Dönümü
Bugün başladım yine Maeve Binchy ==Leylak Zamanı
Bayılıyorum bu kadınaaaaa

Dün bitirdim Maeve Binchy == Gümüş Yıl Dönümü
Bugün başladım yine Maeve Binchy ==Leylak Zamanı
Bayılıyorum bu kadınaaaaaa.s.:1hug::asigim:

Murathan Mungan\ Kadından Kentler

hernekadar şahsından ve çizgisinden haz etmesemde üslubunu seviyorum..

Büyük Osmanlı Projesi yazarı Mustafa ARMAĞAN tarih okumayı sevdirdi bana Allah razı olsun ondan

Dostoyevki'nin "Budala" kitabına başladım.En son "Genç Werther'in Acıları" nı okumuştum.

eski bir kitap ama su an Wılbur Smıth in 'Leopar Karanlıkta Avlanır' isimli kitabını okuyorum.

Khaled Hosseini'nin ilk kitabı Uçurtma Avcısı'nı okuyorum..

Bundan önce yine aynı yazarın ikinci kitabını okumuş ve ilgili başlığı açmıştım.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=191087

Uçurtma Avcısı yine, her satırını yutkunarak okuduğum bir kitap.. Şeriatın aslında ne olduğunu, din uğruna yapılabilecek kötülükleri, Afgan halkının Rusya ve sonrasında emperyalizm destekli sözüm ona "din kardeşleri" nce nasıl bir kötü muameleye tabii tutulduklarını öğrendikçe, insanın "Aklım almıyor" diyesi geliyor..

Hosseini (Hüseyni)'nin her iki kitabında da beğendiğim yan şu oldu.. Ülkesinin siyasi ve tarihi geçmişini, bir roman kurgusu altında ilmek ilmek işlemiş olması ve elde ettiği başarıyla da ulusal gibi görünen olayları, yazar kimliğiyle dünyaya duyurmuş olması..

Bunlar da mı oldu? diyor ve kalakalıyor insan......................

merahabaa.s.
benim şu an okuduğum kitap "ne olursa olsun mutlu olabilirsiniz" yazarı Richard Carlson.çevirisini yapan Burcu Tümer..gercekten cok güzel bir terapi kitabı,tavsiye ederimyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…