Okumakta Olduğunuz Kitap?

Otostopçunun Galaksi Rehberi-Douglas Adams
methini çok duymuştum ancak fırsatım oldu.Şimdilik oldukça eğlenceli...

imkansızın şarkısı
adlı romanı okuyorum

Haruki MURAKAMİ

yazarı...

en iyi kitaplar listesinde

üniversite hayatını anlatıyor ve ilk aşkına geri dönüşümünü anlatıyor
şiirsel bir anlatımı var
okumaya değer şimdilik 100.sayfadayım

Amerikan edebiyatının "Pis Moruk" lakaplı ve benim de çok sevdiğim ilk on yazarın içinde olan Charles Bukowski'nin, "Shakespeare bunu asla yapmazdı" adlı kitabını okuyorum..

Philippa Gregory- Boleyn Kızı filmini izlemeden önce mutlaka okumalıydım gerçekten muhteşem bi kitap elimden düşürmüyorum.. Tarihi roman sevenlere öneririm..

Son 1 ay içerisinde okuduğum kitaplar;
-Diriliş--Turgut Özakman
-Potobello Cadısı--Paulo Coelho
-Veda--Ayşe Kulin
-Piraye--Canan Ta
Piraye'ye devam ediyorum

öle kitap kapak resmi falan koymayı beceremiom ama şuan JEAN-CHRISTOPHE , GRANGE 'nin ŞEYTAN YEMİNİ adlı kitabını okuyorum ve harika bi kitap çok sürükleyici gerilim hiç eksik olmuyo maşallah tabi biraz okurken bazı kısımlarda midenizin kaldıramayacağı cinayetler işlenmiş olabilio ama oda zaten kitabın konusunu oluşturuyo mutlaka okuyun derim

Boleyn Kızı ama bıtmek bılmıyo... ınadımdan sınemaya gıtmedım ama hala kıtabı bıtırremedım :)

Yeni bitirdim ''Şu Çılgın TÜRKLER'' okurken çoğu zaman tüğlerim diken diken oldu ve gözlerim doldu...İleride çocuklarıma muhakkak okutacağım kitapların en başında geliyor...Okumayanlar varsa tavsiye ediyorum okusunlar ve şunu hiç unutmayalım !
''SEN ŞEHİT OĞLUSUN, İNCİTME ATA'NI,
VERME, DÜNYALARI ALSANDA BU CENNET VATANI''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…