Bana göre Olasılıksız daha güzeldi.. Empati'de kurgu ve sıralamada çeşitliliğe gitmiş bu da biraz sıkıntılı olmuş..ayrıca Empati sırada bekliyor. Olasılıksız ı 2 günde bitirdim. Yorumlara bakacak oldum Empati daha güzel dediler :1shok:
Sıra MuMu'mda.. a.s.
Murahtan Mungan / Kadından Kentler
Şimdi merak ettiğim.. Kitaptaki onca hikaye, onca kadın arasında kendime benzeyen bulabilecek miyim acaba? MuMu'nun hayalgücüne güvenerek başlıyorum..
Mutlaka bulacaksınız.. Kendiniz olmasa bile..annenizi,ablanızı,komşunuzu,iş arkadaşınızı,can düşmanınızı veya hayatını hep uzak kaldıklarınızı bulacaksınız..
ben MuMu'nuzu pek sevmiyorum,ama edebi olarak severim..
Kullanılmış Biletleri okuyacak kadar işkence bile çektirmişiliğim vardır kaydirigubbakcemile3
şu var biraz hayalkırıklığı yaşayabilirsiniz.. MuMu biraz boşlamış,dizilerden fena etkilenmiş bence.. okuduktan sonraki yorumuzu merak ediyorum a.s
İlginize teşekkürler.. a.s.
Aslında kitabı bitirmeden yazmamak lazım ama.. Buralarda paylaşıma alışkın değilim, heyecanlandım.. O nedenle de bir kaç satır da olsa yazmak istedim..
Henüz ilk dört öyküyü bitirmiş olmama karşın; şiir yazmaya devam etmesini diledim içimden.. Bir kelime cambazından beklemediğim derecede boş satırlarla karşılaştım sıklıkla.. Belki hislerim devamında değişir, bilemiyorum.. Okumaya devam.. yerimseniben
Ancak bir de not iletmeliyim.. Haftaya tatile çıkıyorum ve eğer kitabı bitirmemiş olursam, yanıma almayı düşünmüyorum.. Bu da bir ipucu sayılabilir hislerim için öyle değil mi?
..ve bi'de önemli not.. MuMu'm benim için de edebi kişiliği gerekçesiyle bahsi geçen iyelik ekini almıştır.. Özellikle de şiirleriyle..
Çok severek okuduğum hoyrat, kaba ve elbette gerçekçi yazar Charles Bukowski'den sonra biraz yumuşatılmaya ihtiyacım var..
Sıra MuMu'mda.. a.s.
Murahtan Mungan / Kadından Kentler
Şiir yazmak zor iştir.. Kelime cambazı olmalı insan.. Hikaye de zor.. Hem kelime cambazı olacaksın, hem de belli çerçeveler içinde derdini anlatacaksın.. Kökeninde kelime cambazlığı yatan insanları okumayı seviyorum.. MuMu da öyle biri bana göre.. Ayrıca kadın olmaya öykünmekle mi ilgilidir bilinmez ama kadın ruhunu iyi anladığından hiç şüphem yok..
Şimdi merak ettiğim.. Kitaptaki onca hikaye, onca kadın arasında kendime benzeyen bulabilecek miyim acaba? MuMu'nun hayalgücüne güvenerek başlıyorum..
(Sadece tahmin : Siz bu kitabı okuyalı çok olmuştur:))a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?