Okumakta Olduğunuz Kitap?

cristina COMENCİNİ italya da bir türk sevdim (şiddetle okumanızı tavsiye derim )

ihsan oktay anar ın suskunlar adlı kitabını okuyorum..dili biraz ağır olmakla beraber çok güzel bir kitap tavsiye ederim..
bu kitap bitince puslu kıtalar atlası adlı kitabını okuyacağım bu yazarın..

bende italyanca aşk başkadır adlı kitabı okuyorum.
yazarı maeve binchy
daha önce yalnız kadınlar sokağı adlı kitabını okumuştum.sırada ise son kitabı leylak zamanı adlı kitabını var.

ihsan oktay anar ın suskunlar adlı kitabını okuyorum..dili biraz ağır olmakla beraber çok güzel bir kitap tavsiye ederim..
bu kitap bitince puslu kıtalar atlası adlı kitabını okuyacağım bu yazarın..

Bundan sonra atacağınız adımın size iyi geleceğine eminim.. a.s.
Puslu Kıtalar Atlası beğendiğim kitaplar arasındadır..

ernest hemingway
silahlara veda
cok seviyorum bu yazarı

Okumakta olduğum kitabında Charles Bukowski'ye soru soruluyor:
- Ernest Hemingway nasıl bir yazardır?
- Yazmasını bilirdi de, gülmesini bilemedi..

Bukowski'den beklenecek kadar kısa, sert bir cevap.. Ve yine doğru..

bu ay boleyn kızı ve onun devamı olan kraliçenin soytarısını okudum.ikisi de harikaydı...şu anda çatı serisinin üçüncü kitabı olan gazp tohumlarını okuyorum.. hepsi çok güzel....

merhaba :)
ben de şu anda Jack Kerouack'ın Yolda'sını okuyorum. Aslında yolculuk romanlarını pek sevmem ama hiçbir kitabı yarıda bırakmayı da sevmem. Söz konusu kitap da yeraltı edebiyatının çok ünlü bir kitabı olunca bırakılmaz niteliktedir zaten :) bundan önce de Gabriel Garcia Marquez'in Kolera Günlerinde Aşk kitabını okudum. Gerçekten çok ilginç bir yazar, hayalgücüne hayran kaldım :) Romanın erkek kahramanı aşık olduğu kadını bir pastanenin aynasında yaklaşık iki saat görebildiği için, o aynayı satın alıyor...Daha ne denir ki :) Bu arada Marian Keyes'i okumadıysanız bir göz atabilirsiniz,gerçekten okuması zevkli. Ben Senden başka Yok adlı kitabını okudum, en kısa zamanda diğer kitaplarını da okuyacağım. Bu arada önümüzdeki hafta tatile gideceğim ve yanıma dört kitap almayı düşünüyorum. İlki yine Marquez'in Yüzyıllık Yalnızlık, ikincisi Umberto Eco'nun Gülün Adı ve üçüncü İhsan Oktay Anar'ın Puslu Kıtalar Atlası ve son olarak da Gregg Loomis'in Pegasus Sırrı. Tabii daha önce biraz sitemize bakıp sizin önerdiklerinizden de yararlanmayı düşünüyorum :)
Herkese sevgiler...

Maeve Binchy - Hayatın Ta Kendisi Lokantası

İtalyanca Aşak Başkadır ve Bir dilek Tut Benim için kitabından sonra buna başladım dün gece gerçekten harika bu kadının kitapları

ışık prensesi jean michel thibaux osmanlıda nurbanu sultanın hayatının anlatıldığı kitap.çok güzel

şu an 'limit sizsiniz' mümin sekmanın kitabı. çok güzel bi kitap içinizden hissettiğiniz ama adlandıramadığınız düşüncelerinizi o kadar güzel ifade etmişki her biri atasözü olabilecek nitelikte bir sürü cümlesi var;
mesela ilk sayfasında şöyle yazıyo:
seçtiğimiz her şey için,başka bir şeylerden vazgeçmemiz gerekiyor.sevdiğimizi seçtikçe mutlu,seçtiğimizi sevdikçe huzurlu oluyoruz.
kitap almak isteyenlere bi fikir olur belki.....

Son düzenleme:
Elif Şafak- Araf okuyorum.

Sırça tuzak bitti Emez, ikinciyi dört gözle bekliyorum.

Baş ucumda beni oku diye niceleri bekliyor o günkü keyfimle birini okuyorum çok seviyorum.

Elif Şafak- Araf okuyorum.

Sırça tuzak bitti Emez, ikinciyi dört gözle bekliyorum.

Baş ucumda beni oku diye niceleri bekliyor o günkü keyfimle birini okuyorum çok seviyorum.

ben de sırça tuzağı bir nefeste okudum ablam. umarım ikinci için çok beklemeyiz.

Ben Nermin Bezmen in tarzını sevdim. Veda dan sonra sırada Kurt Seyt Shura ve Kurt Seyt Murka sını tavsiye ettiler. sanırım ben devam kitaplarını seviyorum sırnaşık şey

ayrıca Empati sırada bekliyor. Olasılıksız ı 2 günde bitirdim. Yorumlara bakacak oldum Empati daha güzel dediler :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…