Okumakta Olduğunuz Kitap?

OFELYA yı bitirdim şimdi CANAN TAN dan YÜREĞİM SENİ ÇOK SEVDİyi okuyorum ondan sonra da PİRAYE gelecek çok metini duydum arkadaşlar...

İLKİN AYDIN ın AĞIR GECE NÖBETLERİ
konusunu yazmak istemiyorum ama yaşanmış bir hikaye olduğu kesin ve hayat dolu birkadın aylar süren çöküşten sonra tekrardan hayata dönme gücü.daha öncede okudum ve tüm arkadaşlarıma da okuttum herkes bu kitabı çok beğendi sizede tavsiye ederim arkadaşlar harika denilecek kadar harika!

Neden Müslüman Oldum (ihtida öyküleri)

gerçek yaşanmış öyküler, hazırlayanlar Aydoğan Arı Yusuf Karabulut.
içindeki öyküler kısa kısa olduğu için çabuk ilerliyo. daha önceleri başka dinlere inanan ve daha sonra müslüman olan insanların neden bu dini seçtiklerini anlatıyo. hoş ama yüzeysel anlatmış ayrıntı yok yani.

şu an uçurtma avcısını okuyorum. Böyle bir dostluk olamaz imkansız diyorsanız lutfen okuyun dostlarınızı gözden geçirin sonra da

şu an uçurtma avcısını okuyorum. Böyle bir dostluk olamaz imkansız diyorsanız lutfen okuyun dostlarınızı gözden geçirin sonra da

bencede harıka bir kitaptı taaa kalbine dokuyo insanın...
aynı yazarın bin muhteşem güneş de güzel bunu beğendiysen onu da keyifle okursun..

Craıg Russell ın Kanlı Masallarını okuyorum Okuduğum gerilim romanlarının en iyi kurgulanmışı diyebilirim çok beğendim

"Bir geysanin anilari" Arthur Golden, yeni basladim ama
guzel bi kitap sanirim...

Evet canım güzel bir kitap.Bu kitabın filmide var yerimseniben

Ben de Masumiyet Müzesini okuyorum.Cinsellik ve aşk hakkında güzel gidiyo bakalımkaydirigubbakcemile2

nermin bezmen in sır isimli kitabını okuyorum çok enteresan bi kitap güzel gidiyor tavsiye ederim.....

Son düzenleme:
slm arkadaşlar size bir tavsiyede benden hayatımda okuduğum en güzel kitap CANAN TAN nın PİRAYE adlı kitabıdır,pirayeyle sürükleneceksiniz.........

sana gül bahçesi vadetmedim.16 yasında sizofren bir kızın hytını anlatıyor süpr gdio.:lepi:

o biter bitmez auranın incilerini okumak için sabırsızlanacaksın :)
tam son sayfayı bitirince "eee nerdeki bunun devamı" oluyosun :)) ben zor beklemiştim auranın incilerinin çıkmasını...

nermin bezmen in sır isimli kitabını okuyorum çok enteresan bi kitap güzel gidiyor tavsiye ederim.....

o biter bitmez auranın incilerini okumak için sabırsızlanacaksın :)
tam son sayfayı bitirince "eee nerdeki bunun devamı" oluyosun :)) ben zor beklemiştim auranın incilerinin çıkmasını...

adam fawer olasılıksız kitabını okuyorum tavsiye ederim kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…