Okumakta Olduğunuz Kitap?

Zar Adam'ı okuyorum. bitmek üzere oldukça akıcı ve eğlenceli bir kitap. Tavsiye ederim

bende yenı başladım.. anlatım tarzı eğlenceli iç ses dıalogları komık.. sonu nereye gidecek merakla bekliyorum :)

zar adam dan önce bir türk ailesinin öyküsü (ırfan orga) ve füreya yı (ayşe kılın) okudum... ikiside müthişti... tarihi ve özellikle yakın tarihi sevenlere çok çok tavsiye ediyorum.. osmanlının çöküşünden cumhurıyete uzanan yolda zenginlikten yokluğa düşen ve kendilerini korumaya çalışan iki farklı aile iki farklı hikaye ancak tek bir gerçek...

Khaled Hosseını Uçurtma Avcısını okumaya başladım Daha ilk sayfalarında kitap sizi içine çekiyor çoook güzelmiş
Uçurtma Avcısın da anlatılan olağanüstü bir dostluk Bir insanın diğerini ne kadar sevebileceğinin su gibi akıp giden öyküsü (kitaptan alntı )

olasılıksız die bi kitap var okuyan oldu mu arkadaşlar bi arkadaşım tavsiye etti
bide çırak var o da cok güzel

olasılıksız die bi kitap var okuyan oldu mu arkadaşlar bi arkadaşım tavsiye etti
bide çırak var o da cok güzel

Tatlım merak ettiğin kitabı aramak için, Kitap tavsiyeleri bölümü sağ üst köşedeki arama butonuna kitabın adını yazarak ve konu göster seçeneğini tıklayarak ulaşabilirsin.

Olasılıksız linki şu: http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-tavsiyeleri/139432-olasiliksiz-adam-fawer.html

Kitabı ben de heyecanla okumuştum. Çok kısa sürede bitirdiğim kitaplardandır.. yerimseniben

ben de bugün "ölmeden önce keşfetmeniz gereken 5 sır" adlı kitabı bitirdim. Dr. John Izzo yazmış. Kişisel gelişim kitabı..

şuan çılgın gibi ---- suat derviş

okuyorum. bundan sonra da masumiyet müzesini okumak istiyorum bu kitab hakkında yorum yapabilecek biri var mı güzel mi?

beyazkedi bin muhteşem güneşle devam et o zaman hihoyyyt

Elimde şu anda Yirminci Eş-İndu Sundaresan var. Aynı yazarın daha önce Güller Şöleni adlı kitabını bitirmiştim.Okumak isteyenler önce Yirminci Eş den başlasınlar .Sonra Güller Şöleni ni okusunlar .

Yirminci Eş in kısaca tanıtımı ünyanın yedi harikasından biri olan Tac Mahal'den ötürü, herkes Şah Cihan'ın Mümtaz Mahal'e aşkını bilir. Oysa Hint-Moğol İmparatorluğu'nun bir önceki hükümdarı Selim'le (Cihangir) Mihrünasi'nın aşkı da ez az onlarınki kadar tutkuludur. İşte Yirminci Eş bu aşkı anlatıyor.

Güller Şöleni nin kısa tanıtımı : Yirminci Eş'te başlayan, Hint-Moğol İmparatoru Cihangir ile Mihrünisa aşkı, bu kitapta da büyüsünden ve heyecanından hiçbir şey kaybetmeksizin sürüyor; ancak yeni aşkların ve iktidar savaşlarının gölgesinde... Güller Şöleni, Hindistan ve Moğol halklarının tarihinin kesiştiği bir dönemde, aşkla iktidar olan Mihrünisa ile aşkın mabedi olan Ercümen Banu'nun, daha doğrusu Tac Mahal'in büyüleyici bir hikâyesi...

İclal Aydın-Yaz Bitmesin...

Gerçekten çok güzel bir kitap,anlatımı çok yalın.akıcılığı gerçekten etkileyici.ayrıca kitabın içindeki küçük şiirler çok güzel ve de anlamlı..duygularından küçük küçük dokunuşlarla kaplı..kitabı okurken kaybettiğim bazı değer yargılarını tekrar kazandığımı düşünüyoruma.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…