Okumakta Olduğunuz Kitap?

o kitabı bende okumayı cok istedim ama bi türlü kısmet olmadı sıkmıyo demii.. biraz bahsetsen sana zahmet canm a.s a.s kaydirigubbakcemile5

bir büyük annenın (sanıyorum 90. yaş günü) için bütün aile bir araya geliyor... kadın onlara bir günlük bırakıyor ve bütün hayatını oradan anlatmaya başlıyor... o anlattıkça ailedeki herkes kendinden bir şeyler buluyor özellikle torunu.... geçtiğimiz yüzyılda büyük bir zenginlik ve modernlik içinde yaşayan bir aileyi ve özellikle hümayı anlatıyor... o kadar yıl önce yaşananları heyecanları ve acıları okurken sanki sizde ordaymış gibi oluyorsunuz...
en kısa zamanda okuduğum romanlardan biridir...
zaten nermin bezmen adını duyunca kitabı gidip gözüm kapalı alıyorum..

kurt seyt shura ve kurt seyt murkayı da tavsiye ederim (nermin bezmen ın dedesinin hayatını anlatıyor kurt seyt dedesi)

Şebnem İşigüzel'in Hanene Ay Doğacak adlı öykü kitabına başladım. çok methedilmişti. ensest, çarpık ilişkileri işlemiş. Sansürlenmiş bir kitap bakalım, okuyunca yorumumu yaparım.

.......................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Gökhan Gökçe ~ Rumeliye veda kitabını okuyorum.. harika bir kitap emanet çeyiz adlı kitabı okuyanlar bilir bu kitapta o içerikte bir kitap ama kişiler ve hikayeler farklı.. mübadele insanlarının neler yaşadıklarını konu almış...

en son bitirdiğim kitap işte böyle güzelim çok hoş bir kitap bir günde okudum bitirdim her yaştan her meslekten kadınların cinsellik hakkında yaşadıkları hissettikleri anlatılıyor ilginç ti şimdi nermin bezmen in sır kitabına bugün başlıycam sonra arkada bekleyen masumiyet müzesi var ama onu pek okuyasım yok

can yücel in 1967-1992 yılları arasındaki yazılarından oluşan bir kitap....DÜZÜNDEN CAN"DAN YAZILAR....muhteşem bir kitap.......

robin sharma-koza kelebegi bilmez
harika bi kisisel gelisim kitabi...birkac saat önce bitirdim,tavsiye ederim

Philippa Gregory - Kraliçenin Soytarısı

Pek bu tür kitapları tercih etmem ama sürükleyici baya, az kaldı bakalım

ben şu anda canan tan'ın kitaplarına takmış durumdayım.
Yüreğim seni çok sevdi
piraye
eroinle dans

muhteşem....

Oya Baydar - Erguvan Kapısı

Birkaç yıl önce Baydar'ın "Sıcak Külleri Kaldı" romanını da büyük keyifle okumuştum. Bu yazarın benim dünyamdaki ikinci kitabı ve henüz başlarında olmama rağmen keyifli bir yolculuğa çıktığımı hissediyorum..

Ermeni asıllı Amerikalı bir sanat tarihi hocası, araştırma yaparken eski bir beyitte "Erguvan Kapısı" adında bir kapıdan bahsedildiğini okur. Ve kapıyı bulmak için İstanbul'a gelir..

Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git....ben bağrıma taş basarım

Erdal DEMİRKIRAN

daha kitabın başındayım ama akıcı bir kitap çok zevkli şimdiden tavsiye edebilirim

Elif Safak - Siyah Sut kıtabını yenı bitirdim.Guzel bir kıtap tavsıye ederım. Ozellıkle calısan ve cocuk sahıbı olan bayanlar ıcın daha anlasılır. Ama butun bayanlar ıcın guzel.Sorgulamalar fılan var hos yani. Sıkıcıda degıl kıtaptakı karekterler sayesınde.

Daha önce bu kitapla ilgili birkaç yorumda bulunmuştum ama tekrar yazmak istediğim bir konu var.
Kitabın benim için okunabilirliğini sağlayan en önemli tarafı; önemli bir kaç kadın edebiyatçıdan hafiften de olsa bir antoloji havasında bahsedilmiş olması.. Özellikle de Virginia Woolf ile ilgili kısımlar oldukça dikkate değerdi..

Piraye - Canan Tan okuyorum şuan.akıcı bir kitap.
fakat gerçekten beğenerk okuduğum bundan 2 önceki kitap,
VE AŞK EVLİLİĞİN ELLERİNDEN TUTTU / senai demirci

evli olan,evlenecek olan herkese tavsiye ederim.kızlar hayatınıza yön verecek ilişkinizi düzenleyecek bir kitap.aslında evli insanların yapması gerekenler yazıyo kitapta fakat örnekler farklı ve hoş.hiçte öğüt niteliğinde bi kitap gibi gelmeyecek.çok zevk alacaksınız okurken.ben tekrar okuycam piraye bitince.HERKES OKUMALI KESİNLİKLE.....iiyi okumalar kızlar.

AGATHA CHRİSTİE
Üçüncü Kız adlı cinayet polisiye romanına başladım
son 1 aydır okuduğum 6.Agatha Christie romanı olacak
yazdığı tüm romanları bulup okumaya çalışıyorum
dedektiflik ruhunuz varsa herkese tavsiye ederim...şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…