okumanın yaşı olur mu?

Ben 34 yaşındayım okuyorum ne olacakmış.
İstersen 60 yaşında ol okumanın yaşı yoktur ve öğrenci olmak her yaşta güzel

Okumanın ,kendini geliştirmenin yaşı olur hiç.hele 20 li yaşlarda.ben 42 yaşındayım.iki meslek sahibiyim.Sağlık meslek bitirdim,17 yaşında atandım,ayni zamanda 2 yıllık meslek yuksek okudu.iki yıl ara verdim ,Fen edebiyat okudum.sonra öğretmenliğe geçiş hakki verildi.11 yıldır öğretmenim.bu sene 2 yıllık bolumu me lisans tamamlama çıktı,başvuruda hata yapmasaydım,lisans tamamlama okuyacaktım,seneye kaldı artik.bu arada ikinci üniversite hakkıyla açıköğretim felsefe,edebiyat okusammi diyorum.bir ara uzaktan eğitim yüksek lisanslara baktım,uygun alan bulamadım.birde uzaktan eğitimler 5000 lira çok geldi.ayrıca branşıyla ilgili hoc bir hizmetiçi eğitimi kaçırmıyorum.
İste boyle....sence okumanın yaşı bar mi?
Birde boşver 20,21 yaşlarında gibi görünmeyi,kendi yaşınla yasamak en güzeli.

26 yaşındayım 2. Üni okuyorum.2 deyim. Açıkçası hiç kafam kaldırmıyor 20 yaşındakilerin sohbetini. Ama banane ki hee hüü diyorum işime bakıyorum. Bu arada 21 yaşında ve 25 yaşındaki arasında görünüş açısından pek fark yok ki. Kurslara klüplere falan katıl. Okul dışında ortam oluşturmaya çalış. Daha çok gençsin ne geç kalması.

25 deyince zaten herkez aa ciddenmi falan diyorda ben gereginden fazla takiyorum sanirim bunu asmam gerekecek.hele birde bazilari diyorki yasin gbi giyinmiyorsun

ya bılıyo musun hayat sankı bi yerden sonra bıtıyor gıbı saçma düşünce bir bizde var,
yasadıgın nefes aldığın muddetçe hıçbir şey için geç değil.
dış gorunuşunu değiştirmek istıyorsun sanırım, önce kişisel bakımla baslayabılırsın,
makyaj yapmayı bılmıyorsan da youtube da bır sürü yerli yabancı guzellık kanalları var
onları takıp edebılırsın, bir de pozitif enerji özguven çok önemli
içindeki enerji aynen dışarıya yansıyor.

25 deyince zaten herkez aa ciddenmi falan diyorda ben gereginden fazla takiyorum sanirim bunu asmam gerekecek.hele birde bazilari diyorki yasin gbi giyinmiyorsun

olabılır gıyınmeyı bılmıyorsundur belkı vucudunu tanımıyorsundur,
bunlar çok normal. ama dediğim gıbı moda blogları vlogları bunları bıraz takıp edersen bır fıkrının oluşacagına emınım.

Evet okumanın yaşı yok. Zaten eğitim ömür boyudur, okursun tecrübe edersin, kendine birşey ekler, yarasız bilgileri huylarını atarsın kendini geliştirirsin.Tamam ancak 30undna önce okuma olayını bitirılse adaha güzel olur. Neden derseniz Çünkü hele ki ilk defa çalışacaksanız ve çevreniz yoksa yaş çok büyük engel. Mesela ben son işimde 30 yaş üstü almıyoruz demişlerdi ama benim mesleki tecrübem bu engeli aştı. 25 yaş çok güzel bir yaş. Okulunuzu okuyun bitirin, çalışma hayatına atılın. 27-28 gibi bitirip çalışmaya başlarsanız çok rahat eş de bulursunuz. Çünkü malesef 30dan sonra bekar erkek bulmak zor oluyor.. Hani diyorsun ne kadar iyi eli ayağı düzgün karakteri oturmuş tam evlenilecek adam, sonra bir öğreniyorsun adam zaten evli.. Bekar olanlar da 20li yaşlarda oluyor.

30 yaşında üni.ye hazirlanan sınıf arkadaşlarım var
Zaten gidenler hep diyor çok daha büyükler var diye
Ne okumak istiyorsunuz

25 yasli mi ya hu, okumanin yasi yok da, kendine.evde.kalmis muamelesi niye yapiyorsun, boyle.dusunursen saglikli karar veremezsin, sakin ol, kismetin karsina cikar insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…