- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
- Konu Sahibi ma vie mes regles
-
Universiteli kizlar 30 yasinda gibi giyinip kadin gibi davrandiklari icin bunu dusunmenize gerek yok.20 li yaşlardaki gibi görünmeyi nasıl sağlayabilirim
:)okumanın yaşı olur bu gerçeği yıllar sonra yalnızca burda açıklıyorum :
48.
25 deyince zaten herkez aa ciddenmi falan diyorda ben gereginden fazla takiyorum sanirim bunu asmam gerekecek.hele birde bazilari diyorki yasin gbi giyinmiyorsunOkumanın ,kendini geliştirmenin yaşı olur hiç.hele 20 li yaşlarda.ben 42 yaşındayım.iki meslek sahibiyim.Sağlık meslek bitirdim,17 yaşında atandım,ayni zamanda 2 yıllık meslek yuksek okudu.iki yıl ara verdim ,Fen edebiyat okudum.sonra öğretmenliğe geçiş hakki verildi.11 yıldır öğretmenim.bu sene 2 yıllık bolumu me lisans tamamlama çıktı,başvuruda hata yapmasaydım,lisans tamamlama okuyacaktım,seneye kaldı artik.bu arada ikinci üniversite hakkıyla açıköğretim felsefe,edebiyat okusammi diyorum.bir ara uzaktan eğitim yüksek lisanslara baktım,uygun alan bulamadım.birde uzaktan eğitimler 5000 lira çok geldi.ayrıca branşıyla ilgili hoc bir hizmetiçi eğitimi kaçırmıyorum.
İste boyle....sence okumanın yaşı bar mi?
Birde boşver 20,21 yaşlarında gibi görünmeyi,kendi yaşınla yasamak en güzeli.
25 deyince zaten herkez aa ciddenmi falan diyorda ben gereginden fazla takiyorum sanirim bunu asmam gerekecek.hele birde bazilari diyorki yasin gbi giyinmiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?