- 2 Haziran 2019
- 542
- 6.960
- 53
- Konu Sahibi A n n e y i m
-
Boşa bir çaba olur. Kanıksanmış bazı şeylerSağolun düşüncelerinizi paylaştığınız için. Son olarak ben bu paylaşılana yorum yaparak tepkimi göstermek istiyorum ama cevapsız kalmasınıda istiyorum. Çünkü sürekli yapıyor bu tür paylaşımlar vede bu kişi bayan. Sizce ne yazabilirim kısa ve öz olarak
Boşa bir çaba olur. Kanıksanmış bazı şeyler
Burda neler okuyoruz şiddet görmüş aldatılmış kızlarına evini açmayan aileler, erkektir yapar diyen babalar.. Kocandır sabret diye diye gül gibi kızların sararıp solmasına göz yuman anneler. Çünkü onlara göre bunlar normal.Evlat değerli bişey değil ki onlar için. Karşıların da koskoca bir el alem çıkmazı var. Onu aşamıyorlar. O yüzden ben eski nesilden umudumu kestimDeğil mi aslında ne söylersek boş haklısınız
Hiç muhatap olma, kendi küçük dünyasında yaşasın.Sağolun düşüncelerinizi paylaştığınız için. Son olarak ben bu paylaşılana yorum yaparak tepkimi göstermek istiyorum ama cevapsız kalmasınıda istiyorum. Çünkü sürekli yapıyor bu tür paylaşımlar vede bu kişi bayan. Sizce ne yazabilirim kısa ve öz olarak
Burda neler okuyoruz şiddet görmüş aldatılmış kızlarına evini açmayan aileler, erkektir yapar diyen babalar.. Kocandır sabret diye diye gül gibi kızların sararıp solmasına göz yuman anneler. Çünkü onlara göre bunlar normal.Evlat değerli bişey değil ki onlar için. Karşıların da koskoca bir el alem çıkmazı var. Onu aşamıyorlar. O yüzden ben eski nesilden umudumu kestim
Hiç muhatap olma, kendi küçük dünyasında yaşasın.
Güçlü kadınlar iyi ki var. İyi ki devir değişti de kadın kul köle olmaktan kurtuldu. İyi ki annemin yaşadığı hayatı değil de kendi seçtiğimi yaşayabiliyorum.
Yaşasın güçlü kadınlar ,kahrolsun zorba kayınvalide ve babalar ,
Çaresizlikten insanlar neleri çekmişler ,
Akrabanızın tuzu kuru belli
Belki kendine saygı duyulsa daha iyi olacak diye düşünüyor ,eski dönem daha iyiydi sanıyor olabilir ,bilemeyiz ruh haliniAslında bakacak olursak kendisi çok acılar yaşadı ve buna rağmen gerçekten güçlü bir yapısı var ama bu paylaştıkları neden bunca şey yaşamasına rağmen neden yani dedirtiyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?