Yani konularına baktım da bazı yazdıkları acayip çelişiyor kendi de ne yazdığının farkında değil bence bir de yüz yüze görüşmemişler hiç gerdek gecesi muhabbeti yapılmış kimse bilmiyor ama nişanlılar filanBen senin konularını anlamıyorum
Ablan mesaj atınca ayrıldınız sonra barıştınız
Birbirinizle yüz yüze konuşmadınız ama toplu ortamlarda bulundunuz
O seni sabah namazına kaldırıyor filan
Bir sevgilisiniz bir nişanlı söz dönemi geçirmemişsiniz
Haaa bide ilk gece konuşmanız filan var
KK da ki tüm konularını özetleyen bir mesaj yazarsan sana yardımcı olurumbak cidden
Vay be bunlar mi olmuş e bravo konu sahibineTum konularini oturdum okudum. Gecenin kaci olmus sabah kalkip 7 de ise gidicem :)
Abinin arkadasi size geldiginde onu cok begendin ve sonra sosyal medya uzerinden onunla kimligini gizleyerek iletisim kurdun. Sonra kim oldugunu ogrendi ve kimseye soylemezsen seninle gorusurum sartiyla gorusmeye basladiniz.
Reelde bulusup birseyler yapmiyorsunuz sadece tel ya da internet uzerinden iletisimdesiniz .
Bu adamin seninle sadece bos vakitlerini gecirdigini belirtmek isterim.
Sana aldigin geceligin resmini bile isteyecek kadar ileri gittiyse sapik oldugunu dusunurum, hele ki abinin gorustugunuzu ogrenmemesini israrla istiyorsa hatta ablan ogrendiginde seninle gorusmeyi kesmisse.
Arada bir cinsel konular konusmak ta hosuna gidiyor anladigim kadariyla ki bu da seni kullanmaya calsitigin sizin iletisiminiz icin gostergesidir ( normal ciftlerin cinsellik konusmasinda sakinca bulmadigim gibi konuusulmasi taraftariyimdir)
Unutamiyorum nedir? Ne yasadiniz unutamayacak? İnsanlar sevgilileriyle birlikte yasiyor sonra ayriliyor bu nasil bir durumdur?
Daha yasin cok kucuk, belliki biri de bu ufaklikla azicik geyik yapmak istemis.
Bu adamin karaktersiz oldugu ortada. Sen bir an once onun hayatindan tamamen cikmasini sagla
Tum konularini oturdum okudum. Gecenin kaci olmus sabah kalkip 7 de ise gidicem :)
Abinin arkadasi size geldiginde onu cok begendin ve sonra sosyal medya uzerinden onunla kimligini gizleyerek iletisim kurdun. Sonra kim oldugunu ogrendi ve kimseye soylemezsen seninle gorusurum sartiyla gorusmeye basladiniz.
Reelde bulusup birseyler yapmiyorsunuz sadece tel ya da internet uzerinden iletisimdesiniz .
Bu adamin seninle sadece bos vakitlerini gecirdigini belirtmek isterim.
Sana aldigin geceligin resmini bile isteyecek kadar ileri gittiyse sapik oldugunu dusunurum, hele ki abinin gorustugunuzu ogrenmemesini israrla istiyorsa hatta ablan ogrendiginde seninle gorusmeyi kesmisse.
Arada bir cinsel konular konusmak ta hosuna gidiyor anladigim kadariyla ki bu da seni kullanmaya calsitigin sizin iletisiminiz icin gostergesidir ( normal ciftlerin cinsellik konusmasinda sakinca bulmadigim gibi konuusulmasi taraftariyimdir)
Unutamiyorum nedir? Ne yasadiniz unutamayacak? İnsanlar sevgilileriyle birlikte yasiyor sonra ayriliyor bu nasil bir durumdur?
Daha yasin cok kucuk, belliki biri de bu ufaklikla azicik geyik yapmak istemis.
Bu adamin karaktersiz oldugu ortada. Sen bir an once onun hayatindan tamamen cikmasini sagla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?