Okumaya usenmiyen varsa bakabilir

Ceceyli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
50
12
38
Neler yaptım onu unutmak için sırf görmemek için yollarım i değiştirdim sürekli başka şeyler le ugrastim ama gece başımı koyduğum o yastıkta ne keramet varsa hatırlayıp duruyor onu bana.. Kendisi abimin arkadaşıydi evimize gelmislerdi bayramda ilkkez gördüm onu aradan bir kaç gün geçti aklıma düştü bur kere dur bi işleteyim şunu dedim kimdir nedir fake hesaptan konuştum bununla bana dediki kim olduğunu söyle aramızda kalacak çünkü ben hayatımda ciddi bir birliktelik istiyorum belki seninle olur bende söyledim ona arkadasnin kız kardeşi olduğumu başta kızdı ama sonradan neden olmasin dedi seversek sonu evlilik olur ama dedi.. ama aslında ben çokta aşık değildim ona neden söyledim bilmiyorum günler geçti nasıl sevdim onu oda beni tabi ki taaki bir gün ablama söylediğimi duyunca ya kadar çünkü kimseye söyleme mi istemiyordu beni tersleyince bende açtım ağzımı kırdım onu ve o günde sonra hiç bi şekilde geri donmedi.. belki o gün öyle olmasa şu an sozluyduk bide kendisi malesef boga burcu.. niye anlatıyorum bilmiyorum ama evlilik hayalı kurduğum tek insandi o aradan 4 ay geçti ben hala aşık

kimseye soylemeni neden istemiyordu evlenme amaci olsa zaten bilinsin ister ne kdrdir gorusuyordunuz

Önceden de böyle bir konu açmıştın sanırım.Hatırladım.Evlilik niyetinde olsa söyleme demezdi belli ki evlilik niyetiyle kandıracaktı bir Zaman.Söyledigini duyunca korkmuştur abinle bile görüşmüyordur belki artık problem çıkar diye.

Demek ki başkası olsa senin yerine onunla evlenicek. Yani senin bi ayrıcalığın yok. Bi ayrıcalığın olması lazım mutlu olman için evliliğinde.

seninle gönül eğlendirmek istemiş ve arkadaşını da kaybetmek istememiş, siz söyleyince planı bozuldu, aşk filan yok yani

Ben senin konularını anlamıyorum

Ablan mesaj atınca ayrıldınız sonra barıştınız
Birbirinizle yüz yüze konuşmadınız ama toplu ortamlarda bulundunuz
O seni sabah namazına kaldırıyor filan
Bir sevgilisiniz bir nişanlı söz dönemi geçirmemişsiniz :D
Haaa bide ilk gece konuşmanız filan var

KK da ki tüm konularını özetleyen bir mesaj yazarsan sana yardımcı olurum ;) bak cidden

Ciddi değil kesinlikle unut onu boşver konuşma .. ya biz herkesi kendimiz gibi sanıyoruz ama öyle değiller işte . Saklamaya çalışmış abinle arası bozulur diyede korkmus olabilir

Ben senin konularını anlamıyorum

Ablan mesaj atınca ayrıldınız sonra barıştınız
Birbirinizle yüz yüze konuşmadınız ama toplu ortamlarda bulundunuz
O seni sabah namazına kaldırıyor filan
Bir sevgilisiniz bir nişanlı söz dönemi geçirmemişsiniz :KK70:
Haaa bide ilk gece konuşmanız filan var

KK da ki tüm konularını özetleyen bir mesaj yazarsan sana yardımcı olurum :KK66: bak cidden
Yani konularına baktım da bazı yazdıkları acayip çelişiyor kendi de ne yazdığının farkında değil bence bir de yüz yüze görüşmemişler hiç gerdek gecesi muhabbeti yapılmış kimse bilmiyor ama nişanlılar filan :KK48:

Tum konularini oturdum okudum. Gecenin kaci olmus sabah kalkip 7 de ise gidicem :)

Abinin arkadasi size geldiginde onu cok begendin ve sonra sosyal medya uzerinden onunla kimligini gizleyerek iletisim kurdun. Sonra kim oldugunu ogrendi ve kimseye soylemezsen seninle gorusurum sartiyla gorusmeye basladiniz.

Reelde bulusup birseyler yapmiyorsunuz sadece tel ya da internet uzerinden iletisimdesiniz .

Bu adamin seninle sadece bos vakitlerini gecirdigini belirtmek isterim.

Sana aldigin geceligin resmini bile isteyecek kadar ileri gittiyse sapik oldugunu dusunurum, hele ki abinin gorustugunuzu ogrenmemesini israrla istiyorsa hatta ablan ogrendiginde seninle gorusmeyi kesmisse.

Arada bir cinsel konular konusmak ta hosuna gidiyor anladigim kadariyla ki bu da seni kullanmaya calsitigin sizin iletisiminiz icin gostergesidir ( normal ciftlerin cinsellik konusmasinda sakinca bulmadigim gibi konuusulmasi taraftariyimdir)

Unutamiyorum nedir? Ne yasadiniz unutamayacak? İnsanlar sevgilileriyle birlikte yasiyor sonra ayriliyor bu nasil bir durumdur?

Daha yasin cok kucuk, belliki biri de bu ufaklikla azicik geyik yapmak istemis.

Bu adamin karaktersiz oldugu ortada. Sen bir an once onun hayatindan tamamen cikmasini sagla

Yasiniz kac?
10-19 yas araliginin sonlali oldugunuzu tahmin ediyorum! oyleyse bosverin, hatta lokma dokup dagitin!
Yok daha buyukseniz, bir sey yazmayayim daha fazla... ama yine lokma dokup dagitabilirsiniz... farkli sebeple...
Kucuk te olabilirsiniz, son gunlerde gundemdeki yeni yasalar malum... oyleyseniz, Allah sabir versin dilerim...

Tum konularini oturdum okudum. Gecenin kaci olmus sabah kalkip 7 de ise gidicem :)

Abinin arkadasi size geldiginde onu cok begendin ve sonra sosyal medya uzerinden onunla kimligini gizleyerek iletisim kurdun. Sonra kim oldugunu ogrendi ve kimseye soylemezsen seninle gorusurum sartiyla gorusmeye basladiniz.

Reelde bulusup birseyler yapmiyorsunuz sadece tel ya da internet uzerinden iletisimdesiniz .

Sana aldigin geceligin resmini bile isteyecek kadar ileri gittiyse sapik oldugunu dusunurum, hele ki abinin gorustugunuzu ogrenmemesini israrla istiyorsa hatta ablan ogrendiginde seninle gorusmeyi kesmisse.

Arada bir cinsel konular konusmak ta hosuna gidiyor anladigim kadariyla ki bu da seni kullanmaya calsitigin sizin iletisiminiz icin gostergesidir ( normal ciftlerin cinsellik konusmasinda sakinca bulmadigim gibi konuusulmasi taraftariyimdir)

Unutamiyorum nedir? Ne yasadiniz unutamayacak? İnsanlar sevgilileriyle birlikte yasiyor sonra ayriliyor bu nasil bir durumdur?

Bu adamin karaktersiz oldugu ortada. Sen bir an once onun hayatindan tamamen cikmasini sagla
Vay be bunlar mi olmuş e bravo konu sahibine

Eski konulara üşendim iyi ki bunları yazmıssın.
Muhtemelen yedekte tutuyordu seni ondan saklıyordu.
Unutulmayacak bir durum yasamamıssın ki.
Elini mi tuttun sana sürpriz mi yaptı yok.
Unutamadığın kısım ne ?

Back
X