Neler yaptım onu unutmak için sırf görmemek için yollarım i değiştirdim sürekli başka şeyler le ugrastim ama gece başımı koyduğum o yastıkta ne keramet varsa hatırlayıp duruyor onu bana.. Kendisi abimin arkadaşıydi evimize gelmislerdi bayramda ilkkez gördüm onu aradan bir kaç gün geçti aklıma düştü bur kere dur bi işleteyim şunu dedim kimdir nedir fake hesaptan konuştum bununla bana dediki kim olduğunu söyle aramızda kalacak çünkü ben hayatımda ciddi bir birliktelik istiyorum belki seninle olur bende söyledim ona arkadasnin kız kardeşi olduğumu başta kızdı ama sonradan neden olmasin dedi seversek sonu evlilik olur ama dedi.. ama aslında ben çokta aşık değildim ona neden söyledim bilmiyorum günler geçti nasıl sevdim onu oda beni tabi ki taaki bir gün ablama söylediğimi duyunca ya kadar çünkü kimseye söyleme mi istemiyordu beni tersleyince bende açtım ağzımı kırdım onu ve o günde sonra hiç bi şekilde geri donmedi.. belki o gün öyle olmasa şu an sozluyduk bide kendisi malesef boga burcu.. niye anlatıyorum bilmiyorum ama evlilik hayalı kurduğum tek insandi o aradan 4 ay geçti ben hala aşık