Okunmaya Değer...

‎''Küle döndüysen, yeniden güle dönmeyi bekle. Ve geçmişte kaç kere küle dönüştüğünü değil, kaç kere yeniden küllerin arasından doğrulup yeni bir gül olduğunu hatırla.''

- Hz. Mevlâna

‎''Küle döndüysen, yeniden güle dönmeyi bekle. Ve geçmişte kaç kere küle dönüştüğünü değil, kaç kere yeniden küllerin arasından doğrulup yeni bir gül olduğunu hatırla.''

- Hz. Mevlâna

“Her mutsuzluğun ötesinde yine yaşam bekler.. Ama insana özgü bir yeteneksizliktir yaşayamamak.. Yoksa hangi balık boğmuş kendini; Hangi serçe atlamış damdan…”

Fyodor Mihayloviç Dostoyevski

Bazı insanların birbirlerine aşık olması gerekir. Ama bu; beraber olacakları anlamına gelmez.

Alıntı

Her şeyin eskisi gibi olabileceğini düşünürüz hep. Ama bu doğru değildir. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Hiçbir şey. Kırışıklıklar hiçbir zaman düzleşmeyecektir. Ne duruş bozukluklarımız ne görme, işitme duyularımızdaki zayıflıklar ne de eklemlerimizdeki hasarlar giderilebilir cinstendir. Bir bacak kırığı, her şeyi değiştirir; tıpkı her burkulma, her deneyim, her aşk ve her sitem gibi. Her şey ardında izini bırakır. Özellikle de hayat.

Margit Schreiner

Seni unutarak baktığımda bile,
Dünyanın her yerlerinden geçiyorsun.

Edip Cansever

Eğer dönüp gittiğinde arkandan gelmiyorsa,
O zaman dönüp giderek doğru şeyi yapmışsın demektir.

Alıntı

...Ve sana bir sır da ben vereyim mi ?
Onu hiç unutamayacaksın…
O mu ?
O bazen pişman olacak, sende bıraktıklarına üzülecek, ağlayacak belki bazen…
Seni hatırlayacak arasıra,

imlasız depresyonlar yaşayacak kağıtlara,
Eli telefona gidecek istemeden…
Ama seni bir daha hiç sevmeyecek;
Daha önce sevmediği gibi…

Yine de dönecek birgün; kalmak için değil, seni nasıl yıktığını görmek için!..
Her insan izlemek ister; uğruna bir ölümü…

Kahraman Tazeoğlu

"Ne zaman gözlerinin içine baksam,
Biliyorum ..
İkimizi de aşar, o kapının ardındaki masal."

- Cezmi Ersöz

Bitmeyen bir ilişkinin sırrını çözdüm,
Hiç başlamıyorsun..

Alıntı

Sonunda ne olacağını zaten ikimizde biliyorduk. .

Başlarda ikimizinde kalbini durduran o heyecana bıraktık kendimizi. Sen bana seviyorum dedin, ben sana "ben daha çok" ne istedik birbirimizden bilmiyorum. Öpüşmemiz mi daha çok hızlandırdı kalbimizi sarılmamız mı, hangimiz daha çok istedi el ele tutuşmayı, neden telefon elimizde titredik her kelimede. Ha aradı, ha yazacak diye.. Şimdi açık kalmış gözlerine küsmüş bir ölü gibi yumduk kendimizi bize. Sen söyleyemedin unutamam diye, ben söyleyeyim iyi dinle.. Seni hiç unutamayacağımı bile bile merhaba diyorum tuttuğum her ele, sakın kimseyle öpüşme, alnından öpmüştüm bir kez dudaklarını kıskanır diye..

Seni hala ağlayamıyorum bir damla daha gitme diye..

Alıntı

Hayatımdan seneler çalan insanlar var...engellemek istediğim başlangıçlar var.Unutmayı yürekten dilediğim kişiler ve zamanlar var.Hafızamdan silmek istediğim görüntüler var. Silemediğim sözler var,duymamış olmayı dilediğim ama duyduğum..kiminin gözüne sokmak istediğim gerçekler var ama bende saklı hala...

Alıntı

Ya bir gün karşılaştığımızda düşman gibi değil de pişman gibi bakarsak?
Hiç düşündün mü?

Alıntı

Benim Hayatımda İnsanların Çok Şansı Olmaz,Tek Yanlış Her Doğruyu Götürür...
Arkamdan Konuşanlar Sanmasınlar ki Duymuyorum.Yerin Kulağı Var. . !
Her Canım Diyene Canımı Vermem..!
İnsanların Lafına Kanıp İnsan Harcamam..!
Kendim Görürüm Yanlışı Doğruyu..!
Benim Geldiğim Seviyeye Gelmeden,
Benim Çektiğim Acıyı Çekmeden,
Benim Gibi Tek Başına Ayakta Durmadan Eleştiri Yapana,
Burun Kıvırana Tek Bir Lafım Var ; Kolaysa Sen Dur Dimdik Hayatta,
Kimseye Sırt Dayamadan Yaşa Aşkınla..!
İşinle , Saygınla , Temiz Saf Yüreğinle..!
Hayatımın Hesabını Yanlızca Allah' a Veririm,,Kimseye Değil ..!
Asla Sıradan Olmamı Beklemeyin..!
Çünkü Ben " BEN " Olabilmek İçin Çok BEDEL Ödedim ...

Alıntı

Her gün kendimi biraz daha iyi hissedebileceğimi umarak kalkıyorum. Bazen öyle de oluyor. Sonra gece çöküyor ve o hala yok…

Adam Fawer

Merakımdan soruyorum. El ele tutuşan bir çift gördüğünüzde sizde benim gibi üsüyormusunuz ?

Ece Ayhan

Neden bir aradaydık, bilmiyorum, neden sevdik, nasıl sevdik.. Kim daha çok sevdi hangimiz eksik kaldı. Bizi birbirimize bağlayan o bağ neydi bilmiyorum. Nasıl oluştu, neden koptu bilmiyorum. Seni özlüyorum ve bu yapabildiğin en güzel şey. Her sabah seni görmek için uyanıyor, her gece seni göremeden ölüyorum. Anlıyorum, ben en çok sana geç kalmışım. Ve sen en az beni sevmişsin. Anlıyorum..
Özlüyorum, canım acıyor..
Hepsi bu..

Alıntı

Gülüşlerim Oluyordun Ara Sıra
Sen Hiç Bilmiyordun...!

- İclal Aydın

Son Gidene Son Şiir

Kısa olur ayrılık sözleri,
Bilirim...
ve bilirsin dilsiz olurum,

Son bakışta...

‘Konuşsana’ deme!