Gerçek mutluluğun kendi içinizde yattığını fark edin. Huzur, mutluluk ve neşeyi dış dünyada aramayı bırakın. Paylaşın. Gülümseyin. Kucaklaşın. Mutluluk, kendinize birkaç damla bulaştırmadan başkalarına dökebileceğiniz bir şey değildir.
‎Dünyada hiçbir şey azimli olmanın yerini tutamaz.
'Yetenek' tutamaz örneğin; çünkü dünyada yetenekli başarısızlardan daha bol birşey yoktur. 'Deha' tutamaz, dehaların bir ödül almadığını hemen herkes bilir. 'Eğitim' de tutamaz; zira dünya eğitimli zavallılarla doludur.
Herşeye gücünüzün yetmesini sağlayan sadece azimli ve kararlı olmaktır.
Güzellik başka gözlere 'öğretilir'. "Ben güzelim" der gibi durusan hayatta, herkes seni güzel görür; ama kendi güzelliğini taşımaktan aciz durursan, herkes şüpheye düşer. Güzellik çeşit çeşittir: Kimi güzellikler GÖRÜLÜR, kimileri GÖSTERİLİR, kimileri SAKLANIR, kimileri KABUL ETTİRİLİR.
Bir silgi olsaydın ne silmek isterdin.... ?
Hatalarınımı yoksa kötü anılarını mı.... ? Yoksa başarısızlıklarını mı ?
Kalem olsaydın kimi eklemek isterdin hayatına.? Seni dinleyecek birini mi..?
Sana küçük mutluluklar yaşatanları mı..?Yoksa her daim yanında olanları mı..?
Şimdi durup bir düşün, neler eklemek isterdin....? Neler silmek isterdin... ?
Silmek istediklerin mi çok....? Yoksa eklemek istediklerin mi....????
Bir işi doğru yapmanın üç yolu vardır;
Birincisi akıl yürüterek ki en saygıdeğeridir.
İkincisi benzeterek ki en kolayıdır.
Üçüncüsü tecrübeyle ki en acısıdır!
hani böyle giderken ardından bakarsın da o anlık sinirden hiçbirşey söyleyemezsin...boğazında boyle kalır kelımeler sus pus olursun...birşey söylesen belki geri dönecektir bunu bilirsin ama söyleyemezsin...öylece bakakalırsın ardından sadece süzüle süzüle gidişini izlersin...gidişi bile ayrı güzeldir çünkü doyamazsın izlemeye...ah be sevgili bunu yapmayacaktın...AŞK OLSUN SANA...
İsteyen yanımda, istemeyen yolundadır.
Yüreklerde ünlem, akıllarda soru işaretiyim.
Anlayana çok, anlamayana az gelirim.
Benim hiçbir kaybım olmaz,
isteyen yanımda, istemeyen yolundadır.
Dikkatimi çekemez hiçkimse,
ben dikkat ederim işime gelirse.
Kalbimde birkaç kişinin adı var;
kimin altı çizili,kimin üstü.!
HOŞÇAKAL demek istersen,
hiç durma!
Ama ikinci bir MERHABA olmayacak,
UNUTMA....