Dert değil ki görünsün diye buraya yazdım çünkü seçip parayı yatırmam lazım.Dert nerde ?
Bu yasak ama :) ban sebebi beni banlamıslardıDert değil ki görünsün diye buraya yazdım çünkü seçip parayı yatırmam lazım.
Bilmiyordum.Bu yasak ama :) ban sebebi beni banlamıslardı
Valla bende bilmiyordum yönetici geldi iyi uçuşlar dediBilmiyordum.
Agahsjsjdj allah iyiliğinizi versin çok güldümValla bende bilmiyordum yönetici geldi iyi uçuşlar dedibeni uçurdu
Agahsjsjdj allah iyiliğinizi versin çok güldüm
Bu seferlik bansız uyarı aldınız ama lütfen konularınızı içeriklerine uygun bölümlere açınız.Dert değil ki görünsün diye buraya yazdım çünkü seçip parayı yatırmam lazım.
Et et ajdjajddur seni şikayet edem banlasınlar da bende sana gülem mutlu olmak benımde hakkım değil mi
Hadi iyisin bakEt et ajdjajd
Vip üyeyim diyormusum ahahajsHadi iyisin bakmune abam sana kıyamadı
Yok hayatım, söz konusu kurallarsa zalimliğim tescilliHadi iyisin bakmune abam sana kıyamadı
Neyse soruna cevap vereyim. Atamasından ziyade hangi işi yaparken mutlu olacaksın ona odaklı olmalısın. İnsan sevdiği işi yaparsa kendını çalışmıyor sayar mutlu tamamlar günü ama sevmediği işi yaparsa zulüm gibi gelir çalıştığın günler zehir olur sanaVip üyeyim diyormusum ahahajs
Yok hayatım, söz konusu kurallarsa zalimliğim tescillikategori dışı konu cezasında ilk uyarı bansız, 2. si mapuslu:)))
Bu arada bdvye açılmaması gereken ama görülmesini yorum almasını istediğiniz konuları uygun bölüme açın ve linkini duvarınıza yapıştırın.Dert değil ki görünsün diye buraya yazdım çünkü seçip parayı yatırmam lazım.
BankacılıkHerkese iyi geceler,ilk kez erkek konusu açmadım ahshahs neyse konumuza gelirsek ben açıktan bir tane bölüm okumak istiyorum aklımda iki bölüm var size de sormak istedim ablalarım.İlki 2 yıllık bankacılık diğeri de engelli bakımı,aynı zamanda örgünden öğretmenlik okuyorum,sizce hangisinden kolay atanırım bankacılık bana çok okey geldi ama size de sormak istedim teşekkür ederim.
Teşekkür ederimBankacılık
Hiç bakmam hemen söylerimdur işte seni zalim tanıtmak istemedim nie rengini belli eden de
Rica ederimTeşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?