28gunde adet olanlar icin yumurtlama 14.gun ama mesela benim 12.gundu :)) bende 6yil korundum ilk denememiz adetime yakindi olmadi ikinci ay hamile kaldim.Allah en kisa zamanda sizede nasip etsin insallahben ayın 28 nde adet oldum ve ayın 13unden adetten bir hafta sonrasından basladık ayın 13unde yani ve 13 den 20 sine kadar ilşki oldu bir gun arayla..yani yumurtayı yakalamışızdır diye düşünüyordumcunki adet yumurtlamadan 14 gun sonra olur deniyorya..ama dün adet oldum yani ya bizim yumurta nazlı yada biz sorunlu
ben ayın 28 nde adet oldum ve ayın 13unden adetten bir hafta sonrasından basladık ayın 13unde yani ve 13 den 20 sine kadar ilşki oldu bir gun arayla..yani yumurtayı yakalamışızdır diye düşünüyordumcunki adet yumurtlamadan 14 gun sonra olur deniyorya..ama dün adet oldum yani ya bizim yumurta nazlı yada biz sorunlu
mrba arkadaslar..ben 6 yıldır evliyim ve şuan 28 buçuk yasındayındayım..genc evlenmeme ragmen gecen 6 yıl zarfında hep korunduk...sadece gecen mart ayında bir denedik ama malesef adetime cok yakınmış olmadı gebelik..bu ay içinse okadar ümitliydimki hatta 3 gün gecti diye dun aksam gidip nöbetci eczaneden test aldık eve bi geldimki adet olmuşum..insan bi üzülüyo yaaneyse daha bu ikinci denememiz hayırlısı dedik ama..ben hem yumuurtlamaya hem ilşki enasında ve sonrasında herturlu tedbirimi alıp olmayınca piskolojik buhran oldu acaba aylarca böyle olmucakmı die..sizden belki bi deneyiminizi veya bu konuda yazabilicek bir cevabınızı bekliyorum..şimdiden tesekkürler..
sen kac yasındasın canımCanim hap kullanmadan bile uzun sure korununca hamilelik hemen olmayabiliyor. Ben de zamanında ecsaneyi zengin ettim.. Testi yaptigimda adet oluyordum yaa.. Yataklara yatiyordum adet yaklasinca.. Sanki yatay vaziyette gelmeyecekmis gibibiz de 3 sene korunmustuk.. Sonra bir sene olmadi.. Bir suru sorun vs. Yani ha deyince de olmuyor ne yazik ki.. Hele kafaya taktikca hic olmuyo
bizde adetten temizlendikten bir hafta kadar sonra basladık ilşkiye..ayın 13n de ve 28nde adet oldum yani adetten 16 gun öncesi..yani dikkat ettik yumurtlamayaDaha çok yeni başlamışsınız hemen bu kadar ümitsizliğe kapılıp da strese sokma kendini... Adetin düzenliyse yumurtlama günlerini çok rahat takip edebilirsin... Bir sonraki adet olacağın günden 14 ün öncesinde en yüksek yumurtlama olasılığı diye söyleniyor... Ondan da bi kaç gün öncesinden başlarsınız gün aşırı 10-15 gün denersiniz... Benim adetim de 34 günde bir oluyordu.. adetten 20 gün sonrasında yüksek ihtimal vardı biz de 14-15 gün sonrasında başladık 25. güne kadar gün aşırı... Rabbim aratmadı şükürler olsun... İnşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın..
Allah bağışlasın canım..kac sene beklediniz korunmasız ?.26 da evlendim.. 29 falandim herhalde cocuk istedik.. 33 yasimda oğlum oldu..
yapmadım canım..çunki tam tutmuyor yanıltabiliyo diye biliyorum ovu.testleriniOvulasyon testi yaptın mı hiç? Hangi gün yumurtlama olduğunu biliyor musun mesela?
14. gün kesin bir rakam değil. Adetin 28 gün olsa bile günler değişebiliyor. Sen 14.gün sanarken yumurtan çatlamış olabilir.
yapmadım canım..çunki tam tutmuyor yanıltabiliyo diye biliyorum ovu.testlerini
çok geçmiş olsun kardelenk..ikinciyi düşünüyormusunuz ?.
tesekkür ederim canımO konuda çok kararsizim. Aslında düşünmüyorum. Zor bir hamilelik geçirdim. Ve 37 yasindayim artik.. Ama Esim ve oğlum istiyor.. Kismet nasip diyelim :) umarim senin bebisinde bekletmedin gelir. Seni çok iti anliyorum.. Herşeyden bir hayir vardır.. Hayirlisini isteyelim hep
nasıl yas erken 29 olur derken.......28,5 yaş biraz erken,29 olunca tutturursun belki
yaşını buçuklu yazmışsın ona gülümsedimnasıl yas erken 29 olur derken.......
yasını kafaya takınca o buçuklar çok önemli olabiliyor işte..yaşını buçuklu yazmışsın ona gülümsedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?