okur ve cvp verirseniz sevinirim :(

öncelikle cevaplarınız için tesekkürler..insan ister istemez ucudunu dinleyip belirti arıyo..yok belim agrıyomu basım niye döndüki midemmi bulandı ne diye..amin agustos72..Rabbim isteyen herkeze bebek nasip etsin inşallah hayırlısıyla..

28gunde adet olanlar icin yumurtlama 14.gun ama mesela benim 12.gundu :)) bende 6yil korundum ilk denememiz adetime yakindi olmadi ikinci ay hamile kaldim.Allah en kisa zamanda sizede nasip etsin insallah

şartların her bir şeyin mükemmel olduğu tam da yumurtlama gününe denk gelen ilişkinin de yaşandığı durumlarda döllenme ihtimali sadece yüzde yirmidir,bunu unutmayın..

Daha çok yeni başlamışsınız hemen bu kadar ümitsizliğe kapılıp da strese sokma kendini... Adetin düzenliyse yumurtlama günlerini çok rahat takip edebilirsin... Bir sonraki adet olacağın günden 14 ün öncesinde en yüksek yumurtlama olasılığı diye söyleniyor... Ondan da bi kaç gün öncesinden başlarsınız gün aşırı 10-15 gün denersiniz... Benim adetim de 34 günde bir oluyordu.. adetten 20 gün sonrasında yüksek ihtimal vardı biz de 14-15 gün sonrasında başladık 25. güne kadar gün aşırı... Rabbim aratmadı şükürler olsun... İnşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın..

sen kac yasındasın canım

bizde adetten temizlendikten bir hafta kadar sonra basladık ilşkiye..ayın 13n de ve 28nde adet oldum yani adetten 16 gun öncesi..yani dikkat ettik yumurtlamaya

6 yıl kırunduktan sonra vücuduna biraz izin ver.. Bir kaç ay kadar.. Eğer hap kullanıyorduysan , vücudun artık doğal yönden adet görecek,hapla kesilip hapla gelmicek.. Biraz sabır ederden bir iki aya olur.. AMAAA eşinle yaşadığın her ilişkiyi hamilelik olarak düşünürsen, her adımda hamile miyim , dersen testler yaparsan beyin otomatik olarak reddeder gebeliği. Biraz rahat ol, gecikince de koşma eczaneye.. Demesi kolay biliorum ama sal biraz kendini relax

Ovulasyon testi yaptın mı hiç? Hangi gün yumurtlama olduğunu biliyor musun mesela?
14. gün kesin bir rakam değil. Adetin 28 gün olsa bile günler değişebiliyor. Sen 14.gün sanarken yumurtan çatlamış olabilir.

yapmadım canım..çunki tam tutmuyor yanıltabiliyo diye biliyorum ovu.testlerini

"begonya28, post: 36680998, member: 619938"]Allah bağışlasın canım..kac sene beklediniz korunmasız ?.[/QUOTE]
Aslinda 1 sene kalamayinnca Dr klomen verdi 3 bebisimi kaybettim. Kalp atislari olmadi. Hic problemimiz yoktu aslında. 2 kere de asilama yaptirdik tutmadi. Sonra dedik biraz ara verelim. Çok yorucu bir süreç. O ay hamile kaldim ve mutlu son. O zor zamanlara unuttum bile :) sen kafaya takma. Oluruna Burak bence.. inan ki eger bi probleminiz yoksa saglik yonuncen vakti saati gelince oluveriyor.

yapmadım canım..çunki tam tutmuyor yanıltabiliyo diye biliyorum ovu.testlerini

Ben de güvenilir diye biliyorum.
Kan tahlili ve ultrasondan sonra tabi. Bir de ateş ölçme varmış o bana biraz gereksiz geliyor.

Adetim bitsin ovulasyon testi yapacağım. En azından yaklaşık yumurtlama günümü ögrenmek istiyorum. Nöroloji doktorum epilepsi ilacımı değiştirebilir. Kaç ay sonra derse o zaman çalışmalara başlayacağız.

çok geçmiş olsun kardelenk..ikinciyi düşünüyormusunuz ?.

O konuda çok kararsizim. Aslında düşünmüyorum. Zor bir hamilelik geçirdim. Ve 37 yasindayim artik.. Ama Esim ve oğlum istiyor.. Kismet nasip diyelim :) umarim senin bebisinde bekletmedin gelir. Seni çok iti anliyorum.. Herşeyden bir hayir vardır.. Hayirlisini isteyelim hep

tesekkür ederim canım umarım hayırlısıyla gelsin bebiş isteyen herkezin bebişi..hayırlısını nasip etsin Rabbim sanada hepimizede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…