- Konu Sahibi poLyanna18
-
evet ya arkadaşınızın nişanlısı evli olduğunu bile bile nasıl size numarasını verdi. En büyük suçun onda olduğunu düşünüyorum. Gerçeği öğrendikten sonra paylamadınız mı
artık kimseye güven kalmamış... tel numarasını veren arkadaşınız siz neden uyarmadı artı siz niye bakmaya falan devam ettiniz ki... bence bırakın gitsin fazla sıçramısın üzerinize Allah karısına yardım etsin
Arkadaşımın nişanlısından aldım ama onun hiç aklına gelmemiş böyle bişiler olcağını aynı yerde çalışıyoruz die. o soruyor bide çocuğa verimmi dio buda ver die e arkadaşım evlisin nasıl verebiliosun numaranı böle ya. geçen haftada karısını babasına göndermiş :S yazık o kıza gerçekden nasıl bir eşi olduğundan haberi yoktur. hala düşündükçe kafayı yiorum nasıl olur bu sevgilisi olur konuşur benle tamam aldatır dielim ama evlisin sen ya pişmanmış evlendiğine beyfendi. cuma günüde büfeye girdim ben oda ordaydı arkadaşlarım falan konuşuyor benle nasılsın falan bi anda 4 5 erkek sardı etrafımıoh iyi oldu gördü oda hepsini ona karşı bişiler oldğunu bilmesin içimde
çok garip ama alamıyorum kendimden onu.. ben 21 yaşındaym bir kamu binasında çalışıyorum. serviste bir çocuk dikkatimi çekmeye başladı birden hiç aklımda yoktu ama birine karşı bişi hissetmek bir kaç gün geçti ben bakmaya başladım onunda dikkatini çekti 28 yaşında o. oda bakmaya başladı gözlerini çekmeye başladı bunları fark edince heycanlandım zatenonun indiği yerde iniyordm görebilmek için 1 2 hafta böyle geçti daha sonra yemeklerde karşılaşmaya başladık dahada bakmaya başladı bildiğin bakışıyorduk artık servistede öle ortak arkadaşlarımız vardı dayanamadım numarasını istedim aldım arkadaşımın nişanlısından. ama önce sor ona dedim. sormuş ver demiş oda. mesaj attım merhaba die ve yarım saat sonra aradı beni. konuştuk 3 4 gün öle sürdü ama çok iyi sanıyordum aramız ne zaman en son sevgilin oldu ne zmn ayrıldın gibi sorular sordu bana bende sordum 1 yıl önce ayrıldım ben dedi. kimse konuştuğumuzu bilmesin dedi bana bende tmm dedm bnde istemem çünkü aynı iş yerindeyiz çünkü. numaranı almamda sakınca yoktur umarım dedim yok yok ne sakınca olcak dedi benle buluşmak bile istedi buluşmadık ama. ben aradığımda açmıyordu ama hiç o arıyordu hep. sonra birden mesaj attı seni ümitlendirmek istemiyorum lütfen sende arama dedi ben hiç bşi anlamadm ve üstüne gittim her gece msj attm oda bana bakmaya devam etti. sonrs öğrendimki arkadaşımın nişanlısından o evliymiş şaka gibi duyduğum an ağlamaya başladım kendime gelemedim halada gelemedim inanmak istemedim. mesaj attım bnle yeniden konuşmak istemezmisin die amacım onu oyuna getirip sonrada rezil etmekdi cevab atmadı ben tekrar msj attm evli biri neden başkasıyla konuşma gereğiğ duysun dimi haklısın die. akşam oldu servise bindik benim yüzüme bakmadı hiç bnde bakmadım onunla indiğim yerde inmedim. diğer gün dahada kötü oldum gözlerimi hiç üstünden çekmedim kötü ve ciddi baktım tabi. bi an gözgöze geldik 20 saniye öle kaldık bu gülüodu ama öle gözgöze geldikden sonra yüzü asıldı servisten inemedi.ortak bir arkadşımızın daha oldğunu öğrendik oda bana karşı bişiler hisseden biri konuşurken ondan konu açıldı. nasıl biri bu dedim hiç sağlam biri değil 2 ay önce evlendi ama pişman tek kişiyle kalamıyor aldatıyor geçen bana elimde 2 3 güzel kız var kanka dedi.. bunları duyunca iyiki öğrendim evli olduğunu dedim bugün karısına bunları yapan banada yapar dedim.. ama gönlüm bunları hala kabul etmek istemiyor
oda bilmiyormuşkiaklımıza gelmezdi böle bişi nişanlısının saflığı işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?