- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
Bende cok okurdum. Dusundum de bayadir okumuyorum. Evlilik is bebek vs.Selam kizlar,
Aldatilma konularinin bu kadar yogun oldugu bir sirada, boyle bir konu actigim icin aslinda ne gerek vardi ki diyorum ama, dusundum de, kk kadinlari olarak bu aldatilma konularindan psikolojimiz cok etkilendi. (En azindan ben cok etkilendim) Bu konu biraz da kafa dagitma konusu gibi birsey olur belki bizim icin. Neyse, yine cok konustum.
Derdim şu ki, ben kitap okuyamiyorum uzun zamandir. Tam olarak evlendigimden beri. Eskiden kitapsiz duramayan ben, sabah basladigim kitabi, erktesi sabaha kadar araliksiz okuyan ben, simdi elime kitap alamiyorum.
Neden boyle oldum hic anlamiyorum. Eskiden sorunlarimi kitap okurken tamamen unuturdum. Simdi kitabi elime aliyorum, daha ilk sayfanin yarisinda bir bakiyorum ki, ooo kafam nerelere gitmis. Kitap elimde oylece duruyor. Bi turlu kendimi kitaba veremiyorum.
Inanir misiniz 5 ay once bi kitaba basladim, daha 100. sayfadayimKitap kurtlari bana kizacak ama, durum bu vallahi.
Bir kitap konusu bile bu kadar uzattigim icin, bravo bana deyip, benim gibi olup da sonradan duzelen biri var mi diyerek sonlandiriyorum konumu. (Oh şükür)
Bende istiyorum bunu cidden. Biraz uzak kalmaya ihtiyacim var. Vaktin nasil gectigini anlamiyorum bile.O zaman tek çare teknolojiden kurtulman. 7/24 düşünemiceğine göre elin mahkum kitaplara sararsın.
Kendimi aldatmis gibi hissediyorum resmen. Yari yolda birakmis gibiyarım bırakmak niyetiyle bırakmayın araya reklam alıyormuş mantığıyla hafif birşey okuyun..
bende sevmem kitabı yarım bırakmayı ama yinede bunca senede var bir tane okumaya dayanamayıp bıraktığım :)
Kendimi aldatmis gibi hissediyorum resmen. Yari yolda birakmis gibi
Seninki hangi kitapti yarim biraktigin?
Evet ya, su an okudugum kitapin konusu da aldatma.Kitaplarda da aldatıyor eşler birbirini.
Aynen bu olabilir bak. Yarim saatle baslayayim yarin. InsallahHedefiniz olsun önce. Kitap okumak spor yapmak gibi özünde. Spora çoğu kişi gönülsüz başlar, zorla; ama yaptıkça vücut spor yapma isteğini arttıran hormon salgılamaya başlar.
Yavaş yavaş başlayın şu kadar dakika okuyacağım diye, sonrası kendiliğinden gelir.
Muz sesi mi? Ilk defa duyuyorum bu kitabi. Adi da ilgincmis. Muz sesi ne ola kimuz sesleri ece temelkuran..
hayatımda bu kadar zorla bir kitap okumaya çalıştığımı hatırlamıyorum en sonunda pes ettim:))
Muz sesi mi? Ilk defa duyuyorum bu kitabi. Adi da ilgincmis. Muz sesi ne ola ki
Bilgisayara çok takılmaktan oluyor bu..ben ne zaman pcden uzak kalsam odaklanmam güçleniyor ve kitap okuyaniliyorum ama pc ile ilgilendiysem o ara (ki şu ara çok ilgiliyimSelam kizlar,
Aldatilma konularinin bu kadar yogun oldugu bir sirada, boyle bir konu actigim icin aslinda ne gerek vardi ki diyorum ama, dusundum de, kk kadinlari olarak bu aldatilma konularindan psikolojimiz cok etkilendi. (En azindan ben cok etkilendim) Bu konu biraz da kafa dagitma konusu gibi birsey olur belki bizim icin. Neyse, yine cok konustum.
Derdim şu ki, ben kitap okuyamiyorum uzun zamandir. Tam olarak evlendigimden beri. Eskiden kitapsiz duramayan ben, sabah basladigim kitabi, erktesi sabaha kadar araliksiz okuyan ben, simdi elime kitap alamiyorum.
Neden boyle oldum hic anlamiyorum. Eskiden sorunlarimi kitap okurken tamamen unuturdum. Simdi kitabi elime aliyorum, daha ilk sayfanin yarisinda bir bakiyorum ki, ooo kafam nerelere gitmis. Kitap elimde oylece duruyor. Bi turlu kendimi kitaba veremiyorum.
Inanir misiniz 5 ay once bi kitaba basladim, daha 100. sayfadayimKitap kurtlari bana kizacak ama, durum bu vallahi.
Bir kitap konusu bile bu kadar uzattigim icin, bravo bana deyip, benim gibi olup da sonradan duzelen biri var mi diyerek sonlandiriyorum konumu. (Oh şükür)
Kk yı okuyoruz ya daha ne okuyalım sabah aksam konu oku oku bi hal oluyorumbide ergen gibi destan seklinde yazanlar olmasa çok memnun olucam
Oww cok arastirmacisiniz siz. Ama makale okumaniz cok iyi cidden.Ben okuyorum ama performansım eskiye göre düşük. Neden? Bir kere zaten her gün makale ve gazete haberi okumam lazım. Ders çalışmam lazım. Bunları yaparken zaten okumuş oluyorum. En önemli nedenlerden biri de KK. Ben bir konuya yorum yapmadan muhakkak diğer yorumlara bakarım. Yetmezse eski konulara bakarım ve okurum.
Bu yöntem çok güzel aslinda. Biz kızımı da teşvik için okuma saati yapiyorduk. Sıkılmasın diye 20 dakika günde. Cok iyi gidiyorduk yaz tatili girdi unutuldu. 20 dakikada 20 sayfadan iki haftada ortalama bir kitap bitmiş oluyor aslında. Yeniden baslamamiz lazım. Burada kitap okuma günlüğü gibi bir konu acabiliriz aslinda.Kitap okumak için boş vakti beklemeyin, ayrı zamanı olsun.
Eşimle kitap okuma zamanlarımız var bizim. O kitabını alır, ben alırım, öncesinde kahvemizi yapmış oluruz. Sonrasında da bitirmesek bile kitaplar hakkında konuşuruz.
Kitap okumuyorum orta okul mezunuyum ama kötü yazılardan bende çok rahatsız oluyorum elimden geldiğince düzgün yazmaya çalışıyorum lapor ne yaYalniz kitap okuyan insanlarin zamanla diksiyonu daha duzgun oluyor. Biz burada Turkce'ye tepki olarak yazilmis konulari okudukca onlara donusuyoruz. Mesela yegeni yiyen, herkesi herkez, raporu lapor, vs. olarak kullanmaya baslayacagiz. Ha bir de kaynimgil eltimgil beyimgil hepten gillenecegiz.
Tehlikenin farkinda misiniz?
Yalniz kitap okuyan insanlarin zamanla diksiyonu daha duzgun oluyor. Biz burada Turkce'ye tepki olarak yazilmis konulari okudukca onlara donusuyoruz. Mesela yegeni yiyen, herkesi herkez, raporu lapor, vs. olarak kullanmaya baslayacagiz. Ha bir de kaynimgil eltimgil beyimgil hepten gillenecegiz.
Tehlikenin farkinda misiniz?
Ciks, wifi kapatabilecegimi sanmiyorum. Benim tablette bisey aciktir, pc de ayri bisey. Ona da bakarim digerine de. Simdi farkettim de, teknoloji bagimlisiyim diye konu acsam, daha dogru olurmus sankiTeknolojiye yenik düşüyorsunuz malesef. Evde wifi yı kapatın telin sesini azaltın mobil bağlantısını iptal edin. Bakın bakalım nasıl kitap okunuyormuşha bide tv var tabi. Onunda anten bağlantısını sökün.
Ben de bu biraz takıntı halinde amaOww cok arastirmacisiniz siz. Ama makale okumaniz cok iyi cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?