Okuyamıyorum :(

Bende cok okurdum. Dusundum de bayadir okumuyorum. Evlilik is bebek vs.

Kk yı okuyoruz ya daha ne okuyalım sabah aksam konu oku oku bi hal oluyorum bide ergen gibi destan seklinde yazanlar olmasa çok memnun olucam

Hedefiniz olsun önce. Kitap okumak spor yapmak gibi özünde. Spora çoğu kişi gönülsüz başlar, zorla; ama yaptıkça vücut spor yapma isteğini arttıran hormon salgılamaya başlar.

Yavaş yavaş başlayın şu kadar dakika okuyacağım diye, sonrası kendiliğinden gelir.

O zaman tek çare teknolojiden kurtulman. 7/24 düşünemiceğine göre elin mahkum kitaplara sararsın.
Bende istiyorum bunu cidden. Biraz uzak kalmaya ihtiyacim var. Vaktin nasil gectigini anlamiyorum bile.

Kendimi aldatmis gibi hissediyorum resmen. Yari yolda birakmis gibi
Seninki hangi kitapti yarim biraktigin?

Kendimi aldatmis gibi hissediyorum resmen. Yari yolda birakmis gibi
Seninki hangi kitapti yarim biraktigin?

muz sesleri ece temelkuran..
hayatımda bu kadar zorla bir kitap okumaya çalıştığımı hatırlamıyorum en sonunda pes ettim:))

Kitaplarda da aldatıyor eşler birbirini.
Evet ya, su an okudugum kitapin konusu da aldatma. Ona ragmen sıkıcı geliyor hayret

Aynen bu olabilir bak. Yarim saatle baslayayim yarin. Insallah

muz sesleri ece temelkuran..
hayatımda bu kadar zorla bir kitap okumaya çalıştığımı hatırlamıyorum en sonunda pes ettim:))
Muz sesi mi? Ilk defa duyuyorum bu kitabi. Adi da ilgincmis. Muz sesi ne ola ki

Ben okuyorum ama performansım eskiye göre düşük. Neden? Bir kere zaten her gün makale ve gazete haberi okumam lazım. Ders çalışmam lazım. Bunları yaparken zaten okumuş oluyorum. En önemli nedenlerden biri de KK. Ben bir konuya yorum yapmadan muhakkak diğer yorumlara bakarım. Yetmezse eski konulara bakarım ve okurum.

Bilgisayara çok takılmaktan oluyor bu..ben ne zaman pcden uzak kalsam odaklanmam güçleniyor ve kitap okuyaniliyorum ama pc ile ilgilendiysem o ara (ki şu ara çok ilgiliyim ) hiç okuyamıyorum bile ...dikkat hoop uçuyor

Kk yı okuyoruz ya daha ne okuyalım sabah aksam konu oku oku bi hal oluyorum bide ergen gibi destan seklinde yazanlar olmasa çok memnun olucam

Yalniz kitap okuyan insanlarin zamanla diksiyonu daha duzgun oluyor. Biz burada Turkce'ye tepki olarak yazilmis konulari okudukca onlara donusuyoruz. Mesela yegeni yiyen, herkesi herkez, raporu lapor, vs. olarak kullanmaya baslayacagiz. Ha bir de kaynimgil eltimgil beyimgil hepten gillenecegiz.

Tehlikenin farkinda misiniz?

Teknolojiye yenik düşüyorsunuz malesef. Evde wifi yı kapatın telin sesini azaltın mobil bağlantısını iptal edin. Bakın bakalım nasıl kitap okunuyormuş ha bide tv var tabi. Onunda anten bağlantısını sökün.

Oww cok arastirmacisiniz siz. Ama makale okumaniz cok iyi cidden.

Bence o kitabı değiştir sen
Birde kafan çok yoğun belliki anlaşılması kolay daha açık anlatım içeren beyni yormayan akıcı bir kitapla başla

Bu yöntem çok güzel aslinda. Biz kızımı da teşvik için okuma saati yapiyorduk. Sıkılmasın diye 20 dakika günde. Cok iyi gidiyorduk yaz tatili girdi unutuldu. 20 dakikada 20 sayfadan iki haftada ortalama bir kitap bitmiş oluyor aslında. Yeniden baslamamiz lazım. Burada kitap okuma günlüğü gibi bir konu acabiliriz aslinda.

Kitap okumuyorum orta okul mezunuyum ama kötü yazılardan bende çok rahatsız oluyorum elimden geldiğince düzgün yazmaya çalışıyorum lapor ne ya

Gillenmek nedir ya killanmak gibi geldi. Neyse killanmayayim da gillenemeye katlanirim

Ciks, wifi kapatabilecegimi sanmiyorum. Benim tablette bisey aciktir, pc de ayri bisey. Ona da bakarim digerine de. Simdi farkettim de, teknoloji bagimlisiyim diye konu acsam, daha dogru olurmus sanki

Son düzenleme:
Oww cok arastirmacisiniz siz. Ama makale okumaniz cok iyi cidden.
Ben de bu biraz takıntı halinde ama Mesela üç sayfa olmuş konu yorumları ;o üç sayfa da beni okuuuuu beni okuuuuuuuuu beni okuuuuuuuuu diye bağırıyor.

Tez yazdıktan sonra en ufak okunacak şey de odaklanıp okuyamıyorum. İçim şişiyor, sebebini biliyorum ama çözemiyorum. Çok da canımı sıkan bir durum. Yıllarca okunacak kitap bırakmamış, eline geçeni okumuş ben, 1 senedir 1 kitap bitiremedim.
Çözüm bulan olsa da ben de nemalansam konunuzdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…