Okuyamıyorum :(

COLIN birde ben çok yoğun olduğum odaklanamadığım zamanlarda dergilere dönüyorum
Sende öyle yap neye ilgin varsa
Edebi dergiler tarih spor araba

Ben telefondan yazarken çok oluyor yazım yanlışı. Bazen geri dönüp bakıyorum ama düzeltme süresi geçmiş oluyor.

Tez zamanı okuduğumuz okumak zorunda olduğumuz yığınla makale olunca bunalıyor insan bazen yazı görmek istemiyorum

Aslinda kitap okuyanlar icin boyle bir bolum var kk da. Ama oraya gitmeye korkuyorum. Korku filmlerinde karanlikta bilinmezlige yurumek gibi geliyor

Kitap okumuyorum orta okul mezunuyum ama kötü yazılardan bende çok rahatsız oluyorum elimden geldiğince düzgün yazmaya çalışıyorum lapor ne ya
Ben uzun konulari seviyorum aslinda. Ama duzgun yazilmali ve sıkıcı olmamali anlatim. Bazi uyeler cok guzel yaziyor. Ümitli diye bir uye vardi, dili cok guzeldi kizin.

Tez zamanı okuduğumuz okumak zorunda olduğumuz yığınla makale olunca bunalıyor insan bazen yazı görmek istemiyorum
Aynen. Okuyorum ama sadece kelimeler kelimeler, anlam ifade eden cümleler zihnimde oluşmuyor. Daha iyi durumum ama hala iş dolayısıyla sürekli makale okuması gereken bir insan olduğum için tam çözülemiyor ne yazık ki.

Bende öyleyim vallahi.. 5. Ayına girecek evliliğimiz be düğün öncesi kitabım atalanıyor elimde.. Normalde 5. Kitabı okumam lazımdı.. Kitabı sevmedim ben ondan böyle oldu bitirmeden de başka kitaba geçememe huyum var. Ne yapıcam bilmiyorum son 100 sayfa ha gayret diyorum.

Ben sıkılıyorum ya up uzun paragraf yok birşey yok ayrıntı ayrıntı ayrıntı bırakıyorum yaşlıyım zaten vaktimi harcayamam okadar

Ben birini bitirdim bu dönem bir tez daha yazmam lazım kaldı şurda üç beş ay başlayamadım bile gözümde çok büyüyor
Oku çevir analiz yap

Benzer bir sorun bende de var. Kelimeleri okuyorum ama anlamlandıramıyorum sanki. Koca sayfayı tek kelime anlamadan okumuş oluyorum işin sonunda.

Kütüphaneden kitap alıp süresi içinde bitirmeye çalışıyorum. Bir bakıyorum süre doldu diye mail gelmiş, erteliyorum. Önceden haftada bir iki kitap bitiren ben şimdi ayda bir kitabı ite kaka bitiriyorum.

Kafam dolu ondan mı var bu durum bilmiyorum ama cidden sıkıldım artık. Eski tanti olmak istiyorum.

Kitap muhakkak okusun, muhakkak.

Ben çocukluğumdan beri okurum, bol bol. Faydasını öğrenciyken sınavlarda çok gördüm. Daha hızlı soru çözebildim, uzun paragrafları tek sefer okumam yetti ya da bağlaç kullanımını, yazımını hep bildim vs.

Kitabını kendi seçerse daha istekli okuyabilir.

Ben birini bitirdim bu dönem bir tez daha yazmam lazım kaldı şurda üç beş ay başlayamadım bile gözümde çok büyüyor
Oku çevir analiz yap
Çok iyi anlıyorum, ama yapılacak mecbur, daha da gözünüzde büyütmeyin. Kolaylıklar dilerim

Benzer bir sorun bende de var. Kelimeleri okuyorum ama anlamlandıramıyorum sanki. Koca sayfayı tek kelime anlamadan okumuş oluyorum işin sonunda
Bende de aynı sorun mevcut. İçime sinmiyor geri dönüp okuyorum bir de o zaman konu iyice anlamanı yitirmiş oluyor. Ders çalışıyormuş gibi hissedip, bırakıyorum

Daha önce bulduğum her fırsatta kitap okurdum bende otobüste metroda dizi izlerken reklam aralarında gece yatmadan sabah uyanınca vs vs ama nedense bende aynı sorunu yaşıyorum COLIN okumaya tekrar devam edeyim diye belki 20 kitap aldım ama aynı durum çözüm bulursan eğer konunun ilk mesajına yazarsan sevinirim ☺

Bende de aynı sorun mevcut. İçime sinmiyor geri dönüp okuyorum bir de o zaman konu iyice anlamanı yitirmiş oluyor. Ders çalışıyormuş gibi hissedip, bırakıyorum
Ders kitaplarını okurken de oluyor bu. Kafam sürekli başka yerlerde. Önce kafayı yerine oturtmak lazım galiba. :))

Bende. Ayni sayfayi iki kez okuyorum bazen.

Bende cocuklugumdan beri okuyordum. 3. Siniftayken roman okumaya basladim. Tum ogrenim hayatim boyunca inek bir ogrenciydim. Odaya tikilip saatlerce kitap okurdum. Geceleri uyumazdim. Benle cok dalga gecerlerdi hatta. Acaba cok okudugum icin mi sıkıldım diyorum bazen ama sanmiyorum.

Canım inan aynı derdi ben de yaşıyorum,
hatta geçen kitaplarıma bir göz atayım dedim,
arada tekrar tekrar okuduğum baş ucu kitaplarım vardı benim
onları mesela, aldım elime okurum bir ara diye,
nerdeeee? henüz 1. sayfa bile okumuş değilim.

Aslında azimle bu durumdan kurtulmamız gerekiyor.
Eşim bile fark etti, sen evlenmeden önce çok kitap okurdun diyo.
(Kitap okumayı sevdiğim için, buluştuğumuz zamanlarda
kitap hediye alırdı hep=)

Ah, maziye gittim şimdi..

Burda bir arkadas, hergun mutlaka su kadar zaman kitap okuyacagim diye kendini şartlandir dedi. Sanirim onu deneyecegim ben.

Üst üste kendini yazar zannedenlerin kitapçıklarına denk mi geldiniz acaba? Eline bilgisayar geçen yazıyor.

Yerli yazarlardan tek tük sevdiğim var, dizilerde olduğu gibi maalesef kitaplarda da yabancılara yöneliyorum.

Bir de okudukça okuyası geliyor insanın, çok okudum diye sıkılmak... bilemedim, zannetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…