:))))) Son paragrafa özellikle çok içten katılıyorum.Bende erkek arkadaşımın ailesinde okuyan nadir Gelinlerdenim.Gelin diyorum çünkü tüm sülaleyle tanışıldı bilmemne anormal bi durum yaşanmazsa okuldan sonra evlilik olucak.Herneyse özellikle bi halanın gelini var,halanın oğlu sırf kızın okumasını istememiş diye,kız lise1 terk.Bırakmış yani okulu sevdiceğim istemiyor diye.Ama ne hikmetse 4 yıl sonra evlenmişler.Yani pekala lise bitermiş.Herneyse,muhtemelen dediğiniz gibi aşşağılık kompleksinden olucakki,sürekli bana gelip gidip seninki seni nasıl okutuyor,okulun bitmesini beklicek yani öylemi,benimki hayatta kabul etmez etmedide zaten,sizinkiler ne rahatlar vs diye konuşup durur.En son yazlıktayken bu kızda geldi eşiyle birlikte yazlığa.Denize giricez kız dediki ay sen nasıl bikiniyle giriyosun ben asla rahat edemem nasıl izin veriyo seninki bilmemne bin tane konuştu.Bende dedim benim annem 50 yaşında kadın o bile hala bikiniyle denize havuza giriyo,benimki benden böyle bişey talep bile edemez herkes nası rahat ediyosa öyle girsin ben kimseye bişey diyomuyum bende bikiniyle rahat ediyorum dedim.Sonrada sinirim bozulunca gittim bunu erkek arkadaşıma anlattım.Sadece şunu söyledi bak ''Sittirsin,daha nişanlı bile değilken kuzenimi iş yerine boynu vücudu mosmor gönderiyodu emmekten,şimdi evlenip denizde mayo giymeyincemi namuslu olmuş.Kafası yetmediğinden okuyamadı okulunuda onuda hiç takma kuzenimle hiç alakası yok sallıyor resmen'' dedi.Yani sözün özü,insanlar tam tersi asla yapamicakları şeylerde bu kadar dikler.Eminim onların kızlarıda okusa yok okuma demezlerdi,belki kızları zorla okula gönderdiler okuyun diye ama,okumayınca işte üste çıkmanında çirkefçesi bu.Ben asla gerçekten böyle düşündüklerine inanmıyorum,kendi eksiklerini kapatmanın yolunu pislikte bulmuş insanlar.Yerinizde olsam hiç görüşmezdim.Zaten o deli gelinlede karşılaşmadığım sürece asla muhabbetim yok.Olamazda.Köyyy ya.